Hulahopkice jesi nam dobar
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Suljo najjaci spic u Zelji poslije Alena Mesanovica
Nije lahko navijačima Sarajeva. Eventualno oni što bojkotuju, možda nisu toliko pogođeni.
Mi se moramo okrenuti sebi, jer sad vidimo da možemo igrati protiv ovih klubova sa istoka, kao što je Dinamo Minsk, pa i ovaj sljedeći naš protivnik.
Mi se moramo okrenuti sebi, jer sad vidimo da možemo igrati protiv ovih klubova sa istoka, kao što je Dinamo Minsk, pa i ovaj sljedeći naš protivnik.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Meni je samo na pameti bilo da nasi nisu ni vjezbali penale, dobro je pa se nisu povukli kao pitari da smo rijesili ovo igrom ja bi izludio.
Nefici je druga planeta za ove o tome u narednim danima.
Nefici je druga planeta za ove o tome u narednim danima.
Mjau !
Kad ce pustiti karte u prodaju?
Ja mislim da se trebaju dici cijene u odnosu na proslu tekmu kako bi klub dodatno zaradio a i realno ima se sta i vidjeti na utakmici.
Sada treba nastaviti raditi boriti se i da se potucemk sa tim nefcijem. Ne smije nas ovaj prolaz ususkati da se osjecamo komforno. Jos puno rada ima i nadam se da to svi vide I NE TREBA LETITI VISOKO, VECERAS SMO SVE VIDJELI, SAMO LAGANO IZ UTAKMICE U UTAKMICU U BEZ NEKIH DIVLJIH VELIKIH IMENA JER POBJEDJUJE TIM
A ZELJO TO JE MOJ TIM
Ja mislim da se trebaju dici cijene u odnosu na proslu tekmu kako bi klub dodatno zaradio a i realno ima se sta i vidjeti na utakmici.
Sada treba nastaviti raditi boriti se i da se potucemk sa tim nefcijem. Ne smije nas ovaj prolaz ususkati da se osjecamo komforno. Jos puno rada ima i nadam se da to svi vide I NE TREBA LETITI VISOKO, VECERAS SMO SVE VIDJELI, SAMO LAGANO IZ UTAKMICE U UTAKMICU U BEZ NEKIH DIVLJIH VELIKIH IMENA JER POBJEDJUJE TIM
A ZELJO TO JE MOJ TIM
- kontrasviju
- Kontakt:
Mene samo zanima hoće li dolaziti navijači od ovih?
Vidim na transfermarktu da im posjeta i nije neka (ispod 2 hiljade od 2011.) a i daleko je putovanje, tako da se iskreno nadam da neće dolaziti.
Lijepo bi bilo da bar još jednom napunimo Grbavicu do kraja bez onog razdvajanja tampon zonama zbog gostujućih.
Vidim na transfermarktu da im posjeta i nije neka (ispod 2 hiljade od 2011.) a i daleko je putovanje, tako da se iskreno nadam da neće dolaziti.
Lijepo bi bilo da bar još jednom napunimo Grbavicu do kraja bez onog razdvajanja tampon zonama zbog gostujućih.
1921
Po europskim pravilima tampon zona ne mora biti velika kao kod nas u ligi kad dolaze divljaci koji gadjaju djecu bakljama ali i ja se nadam da nece biti gostujucih.
A moglo bi se i malo vise karata odstampati za jug npr pa 2 covjeka na jednu stolicu hahaha istok i sjever ipak moraju biti po.pravilima
A moglo bi se i malo vise karata odstampati za jug npr pa 2 covjeka na jednu stolicu hahaha istok i sjever ipak moraju biti po.pravilima
Pysi ga hulahopkiceeeee
Gdje je debil jel se oglasavao sta?
Gdje je debil jel se oglasavao sta?
-
- Kontakt:
Jeste, al sad ima novi acc, zove se Vandeta i pise samo pozitivno o klubu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pozlilo debili od muke
-
- Kontakt:
Al drugi go akcija ko iz doba arsenala
Sad kad sam pogledo highlights, Mulalic je dobro branio realno (dok sam gledo tekmu nije mi tako djelovalo), skino je 2 gola, a ono za penal jebga u naletu/skoku.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 21 jul 2023, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjet ćemo šta možemo protiv Neftchija, ekipa sa boljim individualcima (ne pretjerano) od Minska.
Možda je prednost što nisu uigrana ekipa toliko, posljednje vrijeme ih ne ide baš, tako da mislim da po teži će nam isto biti.
Možda je prednost što nisu uigrana ekipa toliko, posljednje vrijeme ih ne ide baš, tako da mislim da po teži će nam isto biti.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ko bi rekao da cemo slaviti na kraju u 80 minuti na grbavici kad smo bili na koljenima kod 0:2
golemo stvarno

golemo stvarno

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Nermine 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Haram ti bilo sabahile ovako.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jul 2023, 01:01Jeste, al sad ima novi acc, zove se Vandeta i pise samo pozitivno o klubu![]()
Trenutno korisnika/ca: kontra, Lokomotifa, Mostarska, Redred i 24 gosta.