FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la moustapha » 16 dec 2013, 15:19

Jedina ekipa kojoj smo ostali duzni prosle godine, i usput jedna od ekipa koju je merak izbaciti zbog navijaca na forumu. Jedva cekam. 8-)
#divovi

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:33

moustapha je napisao/la:Jedina ekipa kojoj smo ostali duzni prosle godine, i usput jedna od ekipa koju je merak izbaciti zbog navijaca na forumu. Jedva cekam. 8-)

zaista ne vidim razlog prepucavanja sa navijacima arsenala obzirom da je njih 80% djeca ,ostalih 20% su se zigubili u djecijem grotlu.

Ja imam postovanje prema arsenalu kao klubu s pobzirom na povjest,tradiciju ,i iz lige iz koje dolazi .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 15:38

robery20 je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: Alaba svjetska klasa? :? :?
Jok,Monreal je klasa za Alabu :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
mi barem ne hvalimo one koji to ne zaslužuju...čuj Alaba svjetskka klasa...hahahahahahahahaha..jedino što on ima svjetsko je to šo navija za Arsenal...sve ostalo je prosjek
A.F.C. Bournemouth!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 15:39

Navedi jednog boljeg lijevog beka trenutno u ssvijeti,samo jednog,i po imenu i po formi zadnje 2 god,ako nadjes jednog da je bolji i u boljoj formi ja cu sam sebe banovat :lol: :lol: :lol:
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:44

rambo 16@

Srednjoskolac moj taj alaba je u zanje tri godine nezamjenjiv u prvih 11 u bayerna taj mali je vec igrao dva pardon tri final LP u zadnje cetiri godine,asenalovi igrai igraju godinama pa ni priblizno da budu kao ili da postignu nesto kao alaba.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 dec 2013, 15:44

Alaba fakat jeste Svjetska klasa, ne znam sta rambo pokusava dokazati? :roll:

Najskuplji lijevi bek na dunjaluku, igrac sa podjednakom kvalitetom i prema naprijed i prema nazad i to vrhunskom kvalitetom. Najbolji igrac Austrije za ovu godinu i jos puno karakteristika koji idu njemu u prilog su dolaz da se radi o vrhunskom igracu. Mnogi ce potvrditi moje misljenje i to ne samo navijaci Bayerna nego i mnogi drugi.

Trenutno ja ne vidim igraca koji je bolji od Alabe a ako Alaba nije Svjetska klasa onda uopste nema igraca u tom rangu.

Sto se tice Arsenala, po meni je rano prognozirati jer do drugog mjeseca naredne godine se moze svasta desiti, od povreda, transfera, kazni u klubu...

Ono sto je najvaznije jeste da mi ostanemo u ovoj formi a ovakvi smo u prednosti u odnosu na bilo koju drugu ekipu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 15:45

@rambo16 How is You :lol: :lol: :lol: :lol: ako ovo 16 označava tvoje godine onda s kim se prepirem :roll: kao što reče @PEP sve djeca na ovom forumu koja navijaju za Arsenal.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:49

Bayern@heart je napisao/la:@rambo16 How is You :lol: :lol: :lol: :lol: ako ovo 16 označava tvoje godine onda s kim se prepirem :roll: kao što reče @PEP sve djeca na ovom forumu koja navijaju za Arsenal.
Po tvom cerlekanju i smajlijima nebi se reklo da si i ti daleko od te 16 godišnje dječurlije.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 15:51

Chuckie je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:@rambo16 How is You :lol: :lol: :lol: :lol: ako ovo 16 označava tvoje godine onda s kim se prepirem :roll: kao što reče @PEP sve djeca na ovom forumu koja navijaju za Arsenal.
Po tvom cerlekanju i smajlijima nebi se reklo da si i ti daleko od te 16 godišnje dječurlije.
MENI JE 17,5 :lol: :lol: :lol:

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:52

Bayern@heart je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:
MENI JE 17,5 :lol: :lol: :lol:
Pa vidim da si balav.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 15:53

PEP je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Jedina ekipa kojoj smo ostali duzni prosle godine, i usput jedna od ekipa koju je merak izbaciti zbog navijaca na forumu. Jedva cekam. 8-)

zaista ne vidim razlog prepucavanja sa navijacima arsenala obzirom da je njih 80% djeca ,ostalih 20% su se zigubili u djecijem grotlu.

Ja imam postovanje prema arsenalu kao klubu s pobzirom na povjest,tradiciju ,i iz lige iz koje dolazi .
8-)

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 15:53

van gall je napisao/la:Navedi jednog boljeg lijevog beka trenutno u ssvijeti,samo jednog,i po imenu i po formi zadnje 2 god,ako nadjes jednog da je bolji i u boljoj formi ja cu sam sebe banovat :lol: :lol: :lol:
Leighton Baines....ako ćemo po formi ili po čemu god hoćeš....ustvari,možda vi pratite samo bayern pa i niste svjesni da u Evropi ima milion boljih bekova od Alabe...čuj Alaba WC igrač....Bože Svemogući dali ti ovo vidiš? :) prestanite dizat svoje igrače u nebesa....ima nas koji pratimo i bayern i malo dalje od bayerna tako da možete sebe lagat o tim WC igračima....šta bi mi onda trebali reć za Ramseya....da je najbolji veznjak na svijetu,iako svi znamo da nije...previše se dižete...prizemljenje bi moglo biti bolno ;) a to za rambo16 ..očigledno dokaz da ne znate ništa o fudbalu izvan bayerna...moje godine ću zadržat za sebe....Sellam ;)
A.F.C. Bournemouth!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:55

Najbolji bek na dunjaluku.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 16 dec 2013, 16:22, ukupno mijenjano 2 puta.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 15:58

Cuj Baines :lol: :lol: :lol: :lol:

Taj prvo mora da postane standardni igrac prosjecne Engleske repke,pa bi onda bil dobro da predje u neki veci club da se pokaze na najvecem mogucem levelu a to je liga prvaka,kad ovo dvoje odradi onda cemo ga moci TEK POREDIT sa Alabom pa tek tek tek onda reci da je bolji ,imas pozz ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 16 dec 2013, 15:59

Baines je dobar ali nije rang Alabe. Jedino koji to jesu su Filipe Luis i Alba. Evrino i Ashleyovo je proslo da ne bi bilo zabune.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2013, 16:00

Milion? :lol:

Alaba je sigurno top3 lijevih bekova. Evrina zvijezda se gasi, Marcelo je u posljednje vrijeme u bolnici i muku muči sa formom kad je na terenu (a ofanzivno je sigurno najbolji lijevi bek), Alba slabiji negoli prošle sezone (načet povredama), a Ashley Cole je već odavno prošao najbolje godine i više nije na svom nivou.

Dakle, jasnom računicom dolazimo da je Alaba sigurno top3, a zbog godina, odlične igre u oba pravca, te činjenice da može igrati više pozicija, uvijek bih se odlučio za njega spram ostatka karavana.

Naravno, daleko je to od Gibbsa, koji je zaseban svijet otkako je prvi put šutnuo loptu. Dakle, Gibbs > svi ostali uključujući Alabu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 16:13

Monolog je napisao/la:Milion? :lol:

Alaba je sigurno top3 lijevih bekova. Evrina zvijezda se gasi, Marcelo je u posljednje vrijeme u bolnici i muku muči sa formom kad je na terenu (a ofanzivno je sigurno najbolji lijevi bek), Alba slabiji negoli prošle sezone (načet povredama), a Ashley Cole je već odavno prošao najbolje godine i više nije na svom nivou.

Dakle, jasnom računicom dolazimo da je Alaba sigurno top3, a zbog godina, odlične igre u oba pravca, te činjenice da može igrati više pozicija, uvijek bih se odlučio za njega spram ostatka karavana.

Naravno, daleko je to od Gibbsa, koji je zaseban svijet otkako je prvi put šutnuo loptu. Dakle, Gibbs > svi ostali uključujući Alabu.
pa to kažem....za vas su svi ostali ili stari,ili povrijeđeni,ili nisu u formi....evra,marcelo,ashley,alba.....svi level iznad alabe....ustvari dva levela iznad...naravno baines je daleko ispred svih jer momak igra u životnoj formi...ali ipak je lošiji od alabe...jer vi niste gledali tog bainesa da bi mogli reć jel dobar ili nije
A.F.C. Bournemouth!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 16:18

Ja sam najbolji na bajramskim turnirima u zenici svake godine,samo jos da se dokazem u ligi prvaka i bit cu ispred Alabe

Ashley propuho svoje te sad nije prvi izbor cak ni kod miljenika Muoa
Evra-pitaj samo navijace Manchestera sta misle o njemu zadnje 2 godine
Marcelo-igrac koji igra sve osim beka,defanzivno bolji Mujdza od njega
Alba-godinu dana nije vidi travnjaka

Prica je bila zadnje 2-3 godine,u te 2-3 god nema beka koji je konstantan kao Alaba a da je igrao i na najvisem levelu kako u clubu tako i u reprezentaciji ;)

BAYERN MUNCHEN

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 dec 2013, 16:23

Baines mozda ima za peh sto ne igra lp, ali realno gledajuci, Alaba je najbolji ljevi bek za sezonu 2012/13... Vrijeme Ashleya, Evri je proslo, nazalost, ali je tako.. A sto se tice Albe, samo mogu reci da je dvi klase ispod... I nema vise dobrih lb, mozda nas Kolosinac bude za neko vrijeme vrh..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 dec 2013, 16:26

rambo16 je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Moje misljenje:Katastrofalan zdrijeb.Dobili smo najtezeg moguceg protivnika koji je trenutno najjaci u zadnjih 10-tak godina.Imaju strasnu veznu liniju i fantasticnog trenera i imam veliki respekt prema njima.Ali,imaju i svoje mane za koje se nadam da cemo ih iskoristiti.Jaci smo i vjerujem da cemo to dokazati.,Giroud je prosjecan napadac.Bekovi su im isto samo solidni dok su nasi Lahm i Alaba svjetske klase.Nasa velika prednost je sto mozemo u prvenstvu igrat s pola rezervi jer gotovo da smo vec sad osigurali prvenstvo.
Alaba svjetska klasa? :? :?
Za mene je,a kada bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji tek bi onda pokazao sav svoj talent. Ne zelim se praviti pametan ali ja godisnje propustim 2 il 3 tekme Bayerna a nisam siguran koliko ti istoga pratis.U Bayernu igraci svjetske klase su:Neuer,Dante,Lahm,Alaba,Schweinsteiger,Gotze,Ribery I Robben a samo je pitanje vremena kada ce to postati Kroos,Thiago i Hojbjerg.Znam da ce se moji bavarci naljutiti na mene jer sam izostavio Martineza ali ja ga ne smatram igracem koji cini razliku na terenu mada je nevjerojatno koristan za ekipu i meni jako drag igrac kojeg zelim jos dugo dugo u Bayernu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.