FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
bojim se da bi mogli ostati bez evrope,narocito kad se sjetim svih dosad odluka saveza od 2005 kad nismo dobili licencu pa gavaric slucaj i ostalih kazni ,a nemamo svojih ljudi u komitetima,savezima,komisijama da oni nesto povuku.sta vise prije ce nas zavalit nego pomoc nesto.
- MirzaGunner
- Kontakt:
Naviko moj kume tako da cu od sad pukusati da poslusam tvoj savjet bez frke.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kad citiras nekoga, ne moras mu nick pisati, logicno je da se njemu obracasMirzaGunner je napisao/la:@senci naravno dobro si to rekao, ako zasluzi sa dobrim rezultatima sto da ne nek ide u evropu, a ovako napadati Rizvanovica mislim nema dalje.senci-071 je napisao/la:Naravno Gracicu ici ces u Evropu sa Olimpicom kad to na tabeli zasluzis,nikako za zelenim stolom nije Sarajevo Sloboda.

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Hahhaha kakve sve gluposti citam , cuj klub ode u stecaj i ti ga samo preimenujes al u ku..cu valja krenuti opet od kantonalne lige , neces odma u premijer ligu tako da to zaboravi hahahaahah

>>No body likes us but we dont care<<
Istina je samo jedna
"Predali smo na vrijeme svu potrebnu dokumentaciju i ispunili sve kriterije. Što se tiče dugova, nismo ih sve isplatili, ali smo napravili reprograme. Za one koji su naknade zatražili putem suda, njihovi procesi su također u završnim fazama. Prema onome što znamo, mišljenje revizorske kuće je pozitivno. Postupili smo prema svim pravilnicima, tako da ne vidim razloga za neke komplikacije vezane za dobivanje licence", dodao je direktor FK Sarajevo
Naravno, druga je stvar ako neko zeli pokusati pa nas izdici za licencu, samo taj neko mora biti svjestan da to KOSTA, itekako. pa jedna sloboda koja nikada nije izasla u evropu ja tuzila savez i dobila 500.000 mozete misliti koliko bi mi para dobili. pa bujrum
ja licno smatram da je ovo samo dodatni psihicki pritisak na FCS u trenucima kad se prvenstvo lomi. ali pamti pa i to vrati
"Predali smo na vrijeme svu potrebnu dokumentaciju i ispunili sve kriterije. Što se tiče dugova, nismo ih sve isplatili, ali smo napravili reprograme. Za one koji su naknade zatražili putem suda, njihovi procesi su također u završnim fazama. Prema onome što znamo, mišljenje revizorske kuće je pozitivno. Postupili smo prema svim pravilnicima, tako da ne vidim razloga za neke komplikacije vezane za dobivanje licence", dodao je direktor FK Sarajevo
Naravno, druga je stvar ako neko zeli pokusati pa nas izdici za licencu, samo taj neko mora biti svjestan da to KOSTA, itekako. pa jedna sloboda koja nikada nije izasla u evropu ja tuzila savez i dobila 500.000 mozete misliti koliko bi mi para dobili. pa bujrum

ja licno smatram da je ovo samo dodatni psihicki pritisak na FCS u trenucima kad se prvenstvo lomi. ali pamti pa i to vrati
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 19 apr 2012, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nesekirajte se zavrsice vam Osim licencubordobijeli je napisao/la:bojim se da bi mogli ostati bez evrope,narocito kad se sjetim svih dosad odluka saveza od 2005 kad nismo dobili licencu pa gavaric slucaj i ostalih kazni ,a nemamo svojih ljudi u komitetima,savezima,komisijama da oni nesto povuku.sta vise prije ce nas zavalit nego pomoc nesto.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Zašto da nam ne daju licencu ?! Zato što Gračić tako hoče ?!bordobijeli je napisao/la:bojim se da bi mogli ostati bez evrope,narocito kad se sjetim svih dosad odluka saveza od 2005 kad nismo dobili licencu pa gavaric slucaj i ostalih kazni ,a nemamo svojih ljudi u komitetima,savezima,komisijama da oni nesto povuku.sta vise prije ce nas zavalit nego pomoc nesto.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Vidi se da si upucenHigh je napisao/la:Kao što sam i rekao jučer.High je napisao/la:Licenca, Nijaz.. Toliko.

Ovog Nijaza samo za m**a objesiti, trag mu se zametnuo.
Ali ja se iskreno nadam da ce nasa uprava ovo rijesiti na najbolji moguci nacin, dobrog advokata uzeti, i da se borimo, iskreno se nadam da ce i ovaj komitet sad pokazati da stiti klubove, i da ce pomoci Sarajevu.
Oko za oko, zub za zub!
ne traba nama osim zavrsavati licencu. osim treba raditi po zakonu i sprijeciti mesetare da rade to sto rade. ako ih ne sprijeci morace se sa njima identificirati, pa kao sto rekoh, bujrumBLU SKY je napisao/la: Ma nesekirajte se zavrsice vam Osim licencu

Hajd ti meni reci sta to osim neradi po zakonu, pa bolan otkako je osim dosao puno stvari je krenulo na bolje od suđenja pa nadalje.Sta sad vam neko kriv sto vam u klubu godinama haraju mesetari i lopovi e moj Ups.UPS je napisao/la:ne traba nama osim zavrsavati licencu. osim treba raditi po zakonu i sprijeciti mesetare da rade to sto rade. ako ih ne sprijeci morace se sa njima identificirati, pa kao sto rekoh, bujrumBLU SKY je napisao/la: Ma nesekirajte se zavrsice vam Osim licencu
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 19 apr 2012, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Vi ne znate ili ste zaboravili da se Nijaz opako zamjerio sa FK Sarajevom.
Jos za vrijeme njegovoga mandata (po obicaju u FKS) postavljana je stupica Gracicu. Javna tajna je da je Sarajevo tada bilo u banani vecoj nego sada ali da je on iz svoga dzepa placao igrace, upravu i sve ostalo. Pa i sam Rizvanovic kaze da su se tada igraci prodavali za 10.000 KM to je samo dokaz u kakvoj je on situaciji bio. I Zelio je od Sarajeva da napravi nesto, imao je volju, energiju i novac ali su ga "neki" ljudi dobro zayebali. I od tada on ima gnjev prema FK Sarajevu.
Da je FK Sarajevo bilo pametno i da je stalo na Nijazovu stranu sad bi bilo gigant. Pogledajte koliki je on novca za kratko vrijeme ulozio u Olimpik pa toliko Zeljo i Sarajevo nisu zajedno ulozili u istom periodu. Jos jedan veliki gubitak tima sa Koseva i a pomeni uz ovo najveci gubitak je bezobrazno ponasanje prema Musemicu. Cuvajte Jovica ko kap vode na dlanu.
Ja Nijaza ruzumijem ali ovo sto on radi je papanski. Ovo bas nije uredu. On mora shvatiti da niko ne mrzi Olimpik i da niko ne kuje zavjere protiv Olimpik jednostavno Olimpik je mali klub. Oni su bod protiv Zelje slavili. Razumijem ja da je Zeljo najjaci klub u drzavi ali oni su se radovali kao dijeca mala.
P.S. ova uprava se igra sa vatrom. Ovi reprogami duga nisu nista drugo nego odplacivanje dugova u ratama. Sta to znaci? Znaci kad Rizvanovicu pukne film i ode ili ga otjeraju kako to inace biva i dodje nova uprava i nova granitura imat ce dug reprograma koji ce morati mijesecno isplacivati. Slucajno da se desi da koja rata ne bude placena licenca dolazi u pitanje gore nego sada. Znaci ova uprava po meni sa ovim dugovima nista nije napravila nego ih samo produzila i ostavila za neku novu upravu. Jer svi znamo da nece Rizvanovic ostati tu jos 5 godina.
Jos za vrijeme njegovoga mandata (po obicaju u FKS) postavljana je stupica Gracicu. Javna tajna je da je Sarajevo tada bilo u banani vecoj nego sada ali da je on iz svoga dzepa placao igrace, upravu i sve ostalo. Pa i sam Rizvanovic kaze da su se tada igraci prodavali za 10.000 KM to je samo dokaz u kakvoj je on situaciji bio. I Zelio je od Sarajeva da napravi nesto, imao je volju, energiju i novac ali su ga "neki" ljudi dobro zayebali. I od tada on ima gnjev prema FK Sarajevu.
Da je FK Sarajevo bilo pametno i da je stalo na Nijazovu stranu sad bi bilo gigant. Pogledajte koliki je on novca za kratko vrijeme ulozio u Olimpik pa toliko Zeljo i Sarajevo nisu zajedno ulozili u istom periodu. Jos jedan veliki gubitak tima sa Koseva i a pomeni uz ovo najveci gubitak je bezobrazno ponasanje prema Musemicu. Cuvajte Jovica ko kap vode na dlanu.
Ja Nijaza ruzumijem ali ovo sto on radi je papanski. Ovo bas nije uredu. On mora shvatiti da niko ne mrzi Olimpik i da niko ne kuje zavjere protiv Olimpik jednostavno Olimpik je mali klub. Oni su bod protiv Zelje slavili. Razumijem ja da je Zeljo najjaci klub u drzavi ali oni su se radovali kao dijeca mala.
P.S. ova uprava se igra sa vatrom. Ovi reprogami duga nisu nista drugo nego odplacivanje dugova u ratama. Sta to znaci? Znaci kad Rizvanovicu pukne film i ode ili ga otjeraju kako to inace biva i dodje nova uprava i nova granitura imat ce dug reprograma koji ce morati mijesecno isplacivati. Slucajno da se desi da koja rata ne bude placena licenca dolazi u pitanje gore nego sada. Znaci ova uprava po meni sa ovim dugovima nista nije napravila nego ih samo produzila i ostavila za neku novu upravu. Jer svi znamo da nece Rizvanovic ostati tu jos 5 godina.
ako ste izvrsili reprogram dugova sa svim igracima i uposlenica nemoze vas niko s.e.bati za licencu ako niste sve je moguce
Šta je s Hadžibegić ?bordobijeli je napisao/la:bojim se da bi mogli ostati bez evrope,narocito kad se sjetim svih dosad odluka saveza od 2005 kad nismo dobili licencu pa gavaric slucaj i ostalih kazni ,a nemamo svojih ljudi u komitetima,savezima,komisijama da oni nesto povuku.sta vise prije ce nas zavalit nego pomoc nesto.
Nemojte svake godine preko neki štela da se provlačite. Znam ja da bi vi Prolića i slični kriminalaca, ali toga više nema.
Vratite dugove i otići će te bez ikakvi problema. Niko vam to ne mže osporiti, ali ako ljudi traže svoje pare, poput Musemića i ostali igrača kojim dugujete pare.
I uostalom ne pita se tu jedan čovjek, imaju komisije i to je to.
Potpis!
Prvo pocisti ispred svog dvorista pa onda nama seri, jes` cuo?Aldinn1 je napisao/la: Šta je s Hadžibegić ?
Nemojte svake godine preko neki štela da se provlačite. Znam ja da bi vi Prolića i slični kriminalaca, ali toga više nema.
Vratite dugove i otići će te bez ikakvi problema. Niko vam to ne mže osporiti, ali ako ljudi traže svoje pare, poput Musemića i ostali igrača kojim dugujete pare.
A kojim se to Gracic nelegalnim poslovima bavi, pa ima tolike pare, moze i na pp

Oko za oko, zub za zub!
Ako radi sve po zakonu onda se FCS ne treba sekirati za licencu, pa samim tim ni ne treba ON nama nesto davati. Revizorski izvjestaj koji je pokazan danas na pressici a koji je radjen prema instrukcijama NS BiH je POZITIVAN, prema tome sve mimo toga nije rad po zakonu. vrlo jednostavnoBLU SKY je napisao/la:Hajd ti meni reci sta to osim neradi po zakonu, pa bolan otkako je osim dosao puno stvari je krenulo na bolje od suđenja pa nadalje.Sta sad vam neko kriv sto vam u klubu godinama haraju mesetari i lopovi e moj Ups.UPS je napisao/la:ne traba nama osim zavrsavati licencu. osim treba raditi po zakonu i sprijeciti mesetare da rade to sto rade. ako ih ne sprijeci morace se sa njima identificirati, pa kao sto rekoh, bujrumBLU SKY je napisao/la: Ma nesekirajte se zavrsice vam Osim licencu

kakvi su ljudi vama 'harali' a i sada haraju to smo vidjeli prema izvjestaju o uplati poreza
- Burberry46
- Kontakt:
Nek Gracic prica sta hoce!
Sa obzirom da je klub ispunio sve procedure, smatramo da ispunjava sve uslove za dobijanje licence."
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=450" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa obzirom da je klub ispunio sve procedure, smatramo da ispunjava sve uslove za dobijanje licence."
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=450" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a sta je s savic zdravstveno 18 mjeseci? to moze ne osporiti, ovo mozeAldinn1 je napisao/la: Šta je s Hadžibegić ?
-
- Kontakt:
fazon je u tome sto ova sadasdnja uprava nije kriva ni za 1km duga i zeli da vrati taj dug al je problem ljudi koji su napravili dug od bivsi celnika pa i samog gracica vrse opstrukcije i podmetanja ovoj upravi.
A šta ako ova uprava ima i drugih obaveza koje želi sada izmiriti kako treba, kao npr.plate svim uposlenim u FK. Sarajevo ?! Odakle lova ?! Opet Rizvanović u svoj đep treba zavuči ruku jel' ?! Što bi to radio ?! Fk. Sarajevo treba da živi od svojih para a ne od pozajmica ili kredita ( bar za sada ). Ako dugujemo 200 hiljada svima, a sada se nema tih 200 hiljada onda je bolje mjesečno uplaćivati po 20 hiljada i tako 10 mjeseci nego tražit da ti neko pozajmi ili kredit pa onda opet i tome dugovat. Jednostavno, ovo je pametan potez. Polahko al sigurno vraćaju. Pa zašto je Musemić potpisao taj reprogram ?! Mogao je ko i ovaj kreten nešto prdit al nije jer voli Fk. Sarajevo i želi mu sve najbolje. I nije samo Musemić takav, ima ih...PL BiH -1 je napisao/la: P.S. ova uprava se igra sa vatrom. Ovi reprogami duga nisu nista drugo nego odplacivanje dugova u ratama. Sta to znaci? Znaci kad Rizvanovicu pukne film i ode ili ga otjeraju kako to inace biva i dodje nova uprava i nova granitura imat ce dug reprograma koji ce morati mijesecno isplacivati. Slucajno da se desi da koja rata ne bude placena licenca dolazi u pitanje gore nego sada. Znaci ova uprava po meni sa ovim dugovima nista nije napravila nego ih samo produzila i ostavila za neku novu upravu. Jer svi znamo da nece Rizvanovic ostati tu jos 5 godina.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ti treba citala bordo fan zajedno sa aldinn1PL BiH -1 je napisao/la:Vi ne znate ili ste zaboravili da se Nijaz opako zamjerio sa FK Sarajevom.
Upravo zato mi ne trebamo ovdje puno da naglabamo, na nama je da podrzimo ovu upravu, da clanarinom, kupovinom karata, kupovinom u fan shopovima, pomognemo ovaj klub i ovu upravu. Ovako se bezveze prepiremo sa komsinicama, koji se nasladjuju tudjom mukom. Ako smo ispunili sve uvjete, dobit cemo licencu, pa da je 50 Gracica.bordobijeli je napisao/la:fazon je u tome sto ova sadasdnja uprava nije kriva ni za 1km duga i zeli da vrati taj dug al je problem ljudi koji su napravili dug od bivsi celnika pa i samog gracica vrse opstrukcije i podmetanja ovoj upravi.
Oko za oko, zub za zub!