Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pity1900
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pity1900 » 16 mar 2016, 16:10

jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
Iskreno, dobru utakmicu.
Nama fali odbrane, ali možemo dati gol - dva, pa koliko primimo. Sumnjam da će biti golijada, jer vrijeme ne služi, teren će biti "kaljav". A i inače Sloboda nikoga ne dobija sa 2 razlike, igraju koliko im treba i to mi se ne svidja. Ovo od juče je izuzetak :lol: .
Kako god, nek ne bude belaja, a prošli put su manijaci napravili nešto sitno. Uglavnom očekujem da uz Radnik ovo bude jedan bolji gost na Tušnju ove sezone, niko drugi nije igrao, a kamoli se naigrao.
FK Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2016, 16:11

jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
Oba tima u naletu...dajem blagu prednost Slobodi zbog domaceg terena jer igramo u znatno oslabljenom sastavu.....zbog toga dajem blagu prednost ako je to prednost sto igramo na Tusnju.
🔴⚫️

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 16:46

Jes ova Sloboda ofirna. Sada kada su prošli kup sve regularno... smijurija. Biti će da je i feningas platio 20000.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 16 mar 2016, 17:07

maxmore je napisao/la:Jes ova Sloboda ofirna. Sada kada su prošli kup sve regularno... smijurija. Biti će da je i feningas platio 20000.
Prije 2-3 kola i tvoj klub je kmecao kako je neregularno, slali video u Hrvatsku na analize, a danas potpisase kao i ostali klubovi da je sve uredu i da je liga regularna....Dakle od danas nema niko pravo vise zaliti se ni na sta...Hvala lijepo, prijatno!

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 17:12

shalabajzer je napisao/la:
maxmore je napisao/la:Jes ova Sloboda ofirna. Sada kada su prošli kup sve regularno... smijurija. Biti će da je i feningas platio 20000.
Prije 2-3 kola i tvoj klub je kmecao kako je neregularno, slali video u Hrvatsku na analize, a danas potpisase kao i ostali klubovi da je sve uredu i da je liga regularna....Dakle od danas nema niko pravo vise zaliti se ni na sta...Hvala lijepo, prijatno!
Koji moj klub? Čisto onako da upitam.

Lištica

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 16 mar 2016, 17:16

maxmore je napisao/la:
shalabajzer je napisao/la:
Koji moj klub? Čisto onako da upitam.
Greska je moja...sad kolko uprati Siroki nije potpisao ovaj dokument iz Saveza.....oprosti molim te :) :) :)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 mar 2016, 17:21

Ako pobjedite cestitacu prvi.Ko bude bolji nek pobjedi i to je to.Vi ste prvaci garantujem bez obzira kako odigrali snama jer mi cemo Zrinjskog zgazit.Prognoza 1-1.

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 16 mar 2016, 17:21

Možda,ali je toliko ljigava da bih vrlo rado povratio po njima. :puke:
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 mar 2016, 17:24

Nevjerovatno koliko se jedete iznutra dobicete srcani zbog Slobode.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 17:31

solinas je napisao/la:Nevjerovatno koliko se jedete iznutra dobicete srcani zbog Slobode.

Je li sve u redu solinaš?

Lištica

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 mar 2016, 17:33

maxmore je napisao/la:
solinas je napisao/la:Nevjerovatno koliko se jedete iznutra dobicete srcani zbog Slobode.

Masallah.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 mar 2016, 17:34

amazon je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.
Azmir je suspendovan, on nema ništa sa upravom kluba. :kafa:
:mrgreen:
Nije ni cudo sto je suspendovan, takva gamad nije za fudbal. Samo nam kvari ugled lige i pravi cirkus. Seljacina obicna bez karaktera. Sad poslije ovog sranja s Piticama i potpisa da je regularna, suspenziju udarit na 5 godina.
Pa kakav kralj nevjerovatno..lik koji ulaze svoje oare ne treba nam u fudbalu hahahaha ..jesil ti dobar? Nije on nista potpisao on nema pravo na to da se razumijemo...pa sta treba da potpise za ovu sezonu da je neregularna sto smo mi trenutno prvi jel? Ovo sa Selimovicem je od prosle sezone covjece sta lupas...a sto nam ustvari i treba jos vise da navlacimo na sebe savez da bas nam okrenu ledja gdje bi trebali dobit podraku posebno sto se tice evrope..de se malo saberi ne znas ti sta pricas kralju ..svi bi vi voljeli imat Azmira i njegiv kaputal, volju i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 17:35

solinas je napisao/la:
maxmore je napisao/la:

Masallah.
Preskočio sam nekoliko desetina stranica , zadnji put kada sam bio tu ništa nije bilo u redu kod tuzlaka pa reko da upitam.

Lištica

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 mar 2016, 17:39

Ma domaci teren ocekujes najbolje ..bice tesko Zeljo je isto u formi i imaju odlicnu ekipu ...nama ce nedostajati kompletna odbrana, a uz to i njihove zamjene kao Skahic i Merzic ..nama ce najvjerovatnije igrat one trece opcije u odbrani ..zenuto je sto nema Mehmedagica i Kostica, a kad nemas onda i njihive zamjene Merzic i Skahic ne znam sta da ocekujem...momci ce se borit trazit pobjedu..stadion bi trebao biti pun i samo da vrijeme posluzi i neka slavi ko bude bolji u toj utakmici
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 16 mar 2016, 17:49

To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.
N/FSBiH i četranest potpisanih klubova po pitanju svih okolnosti koje se odnose na takmičenje u sezoni 2015/2016, ... azmirove optuzbe su bile za proslu sezonu, kao sto vidis ovo je tekuca sezona.. Nemoj citati samo naslove.... ispadnes naivan.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 17:53

slana_krv je napisao/la:
To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.
N/FSBiH i četranest potpisanih klubova po pitanju svih okolnosti koje se odnose na takmičenje u sezoni 2015/2016, ... azmirove optuzbe su bile za proslu sezonu, kao sto vidis ovo je tekuca sezona.. Nemoj citati samo naslove.... ispadnes naivan.

Ma ja mi smo naivci svakako.. prva utakmica kupa sa sarajevom se nije ni igrala.

Lištica

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 16 mar 2016, 17:56

maxmore je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:

Ma ja mi smo naivci svakako.. prva utakmica kupa sa sarajevom se nije ni igrala.
Nisam te skontao, niti sam se tebi obratio, samo sam podvukao liniju izmedu prosle i tekuce sezone. Kakve veze ima prva utakmica sa Sarajevom. ..cijelo vrjeme bile optuzbe za predzadnje kolo prosle sezone.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 16 mar 2016, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 16 mar 2016, 17:57

slana_krv je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:

Nisam te skontao, niti sam se tebi obratio, samo sam podvukao liniju izmedu prosle i tekuce sezone.
pa kad su nastala sranje nego ove sezone nakon prve utakmice Kupa u kojoj ste pljuvali po sucima, kad je bio onaj video sa Koševa gdje ste pljuvali po Valjiću? Prošle sezone ili? :damn:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 mar 2016, 18:00

brig je napisao/la:
pa kad su nastala sranje nego ove sezone nakon prve utakmice Kupa u kojoj ste pljuvali po sucima, kad je bio onaj video sa Koševa gdje ste pljuvali po Valjiću? Prošle sezone ili? :damn:

Tarifna su roba pa je ok. Šutnja ima cijenu.

Lištica

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.