FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 14:06

5 titula Lige prvaka naspram 0 i neko spominje neke trofeje :roll:

Koja paranoja nakon žrijeba kod omladinaca.

Rummenigge je rekao da imaju veliki respekt prema Arsenal-u, te da su dobili zaista teškog protivnika.

Dante je izjavio da će to biti veoma teške utakmice, da moraju biti koncentrisani i naprijed i nazad, te da Arsenal ima igrače svjetske klase.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 14:18

Hare_BvB je napisao/la:
PEP je napisao/la:aauuuu lapsus veliki, :oops: :oops: ,posljedica nenaspavanosti,a i ofrlje sam pogledao nisti sam bas bio orjentisan ,na poz.timova koje su zauzeli u grupama,izuzev bayine grupe. :oops:
Ovim samo dokazujes da si neznalica i neozbiljan forumski sugovornik. Pa gdje ces nenaspavan na forum jadan i ne bio? :oops: Sramota.

Tezak protivnik. Neka je. :lol:
:lol: :lol: e moj sinko sto me slatko nasmija,ja sam dokazao i pokazao svoje znanje,meni ne treba da govori jedan
tip koji je uocio ,lapsus calami gresku,i koji milsi da je svu pamet svjeta popio,samo sto se nekome desi da pobrka stvari nenamjerno , gresku sam i sam priznao za razliku od mnogih kojih koji svoje greske ne priznaju i kada ih naprave. Jedna od poosljednjih demnstracija je bila ako se ne nevaram na pdf.bvb gdje sam vas postukao do nogu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 dec 2013, 14:19

Po meni je Bayern veliki favorit.Arsenal je dobar ali nema individualni kvalitet da se suprotstavi Bayernu.

Vise sanse dajem Cityu protiv Barce jer su ekipa koja ima mocne pojedince , a kao tim sam siguran da mogu jos vise do februara.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 14:23

Arsenal je veoma jak protivnik, s tim da su izgubili i od United-a i od City-a. No dobro, liga ne mora ništa pokazati, to je dokazao United koji rešeta sve u Ligi prvaka.

Obje ekipe vole imati loptu u svojim nogama i mislim da će Bayern imati veći posjed u nogama. Ova pauza će dobro doći Bavarcima koji su u padu forme.

Treba također uzeti u obzir činjenicu da ćemo biti ojačani sa igračima kao što su Bastian Schweinsteiger (vođa, general, lider) i flying Dutchman-om u vidu Arjen Robben-a.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 dec 2013, 14:33

Moje misljenje:Katastrofalan zdrijeb.Dobili smo najtezeg moguceg protivnika koji je trenutno najjaci u zadnjih 10-tak godina.Imaju strasnu veznu liniju i fantasticnog trenera i imam veliki respekt prema njima.Ali,imaju i svoje mane za koje se nadam da cemo ih iskoristiti.Jaci smo i vjerujem da cemo to dokazati.,Giroud je prosjecan napadac.Bekovi su im isto samo solidni dok su nasi Lahm i Alaba svjetske klase.Nasa velika prednost je sto mozemo u prvenstvu igrat s pola rezervi jer gotovo da smo vec sad osigurali prvenstvo.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 14:47

Imal gdje izjava Pep-a nakon izvlacenja,sta on kaze na zdrijeb ?
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 dec 2013, 14:51

Johny je napisao/la:Po meni je Bayern veliki favorit.Arsenal je dobar ali nema individualni kvalitet da se suprotstavi Bayernu.
Kratko i jasno.

Ne ocekujem razbijanje u obje utakmice, ipak su ovo malo ozbiljnije ekipe koje igraju na najvisem nivou.
Odigrat ce koliko je dovoljno da nadjacaju Arsenal, koji realno nema sta traziti na sredini terena.
Schweinie i Javi ce biti dovoljni za uspostavljanje dominacije. ( Naravno ako budu zdravi ).

Ne vjerujem da ce se desiti podcijenjivanje kao prosle godine, iako su i u toj utakmici bili bolji.
Rezultat to ne govori ali ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam.

Sve u svemu, tezak protivnik, ne miluje nas izvlacenje ni ove sezone.
Ali eto, Boze moj, prosle godine smo 4 ekipe iz samog vrha svjetskog fudbala izbacili bez vecih problema, tako da se ni ove godine nikog ne bojimo.
2012/13 ( Arsenal, Juve, Barca , BvB )
2013/14 ( Arsenal, ........... :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 14:53

gerdmuller je napisao/la:Moje misljenje:Katastrofalan zdrijeb.Dobili smo najtezeg moguceg protivnika koji je trenutno najjaci u zadnjih 10-tak godina.Imaju strasnu veznu liniju i fantasticnog trenera i imam veliki respekt prema njima.Ali,imaju i svoje mane za koje se nadam da cemo ih iskoristiti.Jaci smo i vjerujem da cemo to dokazati.,Giroud je prosjecan napadac.Bekovi su im isto samo solidni dok su nasi Lahm i Alaba svjetske klase.Nasa velika prednost je sto mozemo u prvenstvu igrat s pola rezervi jer gotovo da smo vec sad osigurali prvenstvo.
Alaba svjetska klasa? :? :?
A.F.C. Bournemouth!

kloccc
Kontakt:

Post Postao/la kloccc » 16 dec 2013, 14:55

rambo16 je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Moje misljenje:Katastrofalan zdrijeb.Dobili smo najtezeg moguceg protivnika koji je trenutno najjaci u zadnjih 10-tak godina.Imaju strasnu veznu liniju i fantasticnog trenera i imam veliki respekt prema njima.Ali,imaju i svoje mane za koje se nadam da cemo ih iskoristiti.Jaci smo i vjerujem da cemo to dokazati.,Giroud je prosjecan napadac.Bekovi su im isto samo solidni dok su nasi Lahm i Alaba svjetske klase.Nasa velika prednost je sto mozemo u prvenstvu igrat s pola rezervi jer gotovo da smo vec sad osigurali prvenstvo.
Alaba svjetska klasa? :? :?
slika tvog profila govori hiljadu rijeci...to te ceka za 2-3 mjeseca 8-)
slaba ljevica

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 16 dec 2013, 15:00

More, more, Wengerova nejač. 8-)

Nadao sam se Milanu, pa da im vratimo za sve dosadašnje neuspjehe, bar djelimično. Mada, i ovako je dobro.
Odmah na početku izbaciti jednu od jačih ekipa (ma koliko to smiješno zvučalo :mrgreen: ), a City i Barca će se pobrinuti da još jedan kvalitetan tim ispadne.

Zanimljivo je i kakvu nesreću ima Arsenal.
Dok je Barca bila najjača, redovno su igrali s njom. Sad kad Bayo dominira, oni opet igraju protiv najjačeg.

Iskreno, ne vidim kako nas Arsenal može izbaciti. Bayern je i timski, a i individulano mnogo jači. Očekujem apsolutnu doinaciju najboljeg svjetskog krilnog para nad prosječnim bekovima londonske sirotinje. 8-)
Ovog puta želim mnogo veću ozbiljnost nego prošle sezone, dakle, glatka pobjeda u obje utakmice.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 dec 2013, 15:07

Iskreno od ponudjenih ekipa bilo je ne vazno koga ce Bayern izvuci, jer su od svih ekipa kvalitetniji pogotovo kada su svi igraci spremni...

Ocekujem rutinski prolaz Bayern sa po 2-0 u obje utakmice. Naravno da je velika prednost sto se prva utakmica igra u Londonu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 dec 2013, 15:08

Osvajanje titule smo počeli od Arsenala pa ćemo i odbranu iste početi od Arsenala.

Favoriti jesmo sad ostaje još da to pokažemo na terenu, najvažnije od svega da nas povrede zaobiđu a do utakmice sa topnicima će biti spremni Schweinsteiger i Robben. 8-)

Podcjenjivanja i opuštanja neće i ne smije biti to su prošle sezone na teži način skontali.Šanse su 60:40.Bolja smo ekipa i prolazak dalje je za mene neupitan.

Bilall je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Najjači par 1/8 biće vatre u obje utakmice.
Nema tu puno vatre. Naucili su lekciju i uvidjeli da opustanja nema i Bayo ce igrati punom snagom u obje utakmice a tu je onda scenario skoro pa poznat. Inace nemam obicaj podcijeniti protivnika ali sam vise nego siguran u prolazak dalje. ;)
Nadam se da jesu, samo ući maximalno u utakmicu i pokušati riješiti prolaz već u Londonu. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 15:10

@rambo16 nek su Gibbs i Monreal svjetske klase :lol: :lol:

Nećemo opuštanja samo ozbiljno kao protiv Barce i djeca iz Londona nemaju šta tražiti

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:10

Saurman je napisao/la:Osvajanje titule smo počeli od Arsenala pa ćemo i odbranu iste početi od Arsenala.
8-)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2013, 15:10

rambo16 je napisao/la: Alaba svjetska klasa? :? :?
Jok,Monreal je klasa za Alabu :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2013, 15:11

Rezultat dvomeča 5:3 za Bayern.

Guardiola je primao golove od Arsenala na Emiratesu, zašto to ne bi i sa Bayernom. Svakako je ovaj Arsenal kvalitetniji od prošlogodišnjeg, dok mi Bayern na momente izgleda nepobjediv, a onda i ne tako ubjedljiv. Takav dojam stekoh.

Sve u svemu, forum će da gori. :lol: Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.

Jedva čekam, moram priznati. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:12

Monolog je napisao/la:
Sve u svemu, forum će da gori. :lol: Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.

Jedva čekam, moram priznati. :D
slika

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 16 dec 2013, 15:14

Monolog je napisao/la:Sve u svemu, forum će da gori. Kobasice, pedofilija, monopol, Turčin, okonja, Bayernov otpad (Podolski), seksualni prestupnici, đilkoši, "bolji je Džeko" i još sijaset drugih argumentata.

Jedva čekam, moram priznati.
:lol: 8-) ,to se zapamtilo od prosle sezone.Nadam se da ces pustiti da se malo vise duel usije nego prosle sezone,a kazu bit ce oko februara dosta posla u banovicima za nezaposlene. :D
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 16 dec 2013, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 16 dec 2013, 15:15

anelbavarac je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: Alaba svjetska klasa? :? :?
Jok,Monreal je klasa za Alabu :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 15:19

Bil neko od bavaraca bio ljubazan da mi ucini jednu uslugu koju ja ne znam :D Ako bi javim mu se na pp :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kraljttbvb i 14 gostiju.