Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

axwl
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la axwl » 13 jan 2012, 16:17

Henry je napisao/la:
Eric Cartman je napisao/la:Prateci statistiku odigro sam ovaj sistem al nisam uplatio jos dok ne vidim sta ostali misle.Da dodam nekog drugog umjesto nekog sa listica? :mrgreen:

slika
Dobar :)
Ma uvijek neko vise ili manje ... Ne znam pokusaj al velik je rizik :D
Duncan vecinom stalno manje (ja mislim juce da samo vise isao)... Bryant do sad kako pratim 1 samo isao manje on bi ko trebao biti siguran ... Boozer neki dan ja mislim da je isao manje a i tesko gostovanje imaju protiv Bostona moglo bi se proci... Za ostale nisam siguran :mrgreen:

Livnobet
Kontakt:

Post Postao/la Livnobet » 13 jan 2012, 16:18

Tweeds_10 je napisao/la:
Livnobet je napisao/la:Evo jedan par, nadam se uspješan kao i onaj sinoć.

Ruska košarka, počinje u 16:30

Triumph - Nižnji k2 (konačni ishod)

Vani kvote između 1,55 i 1,73. Veliki pad u odnosu na jučer.

U Premieru 1,80, u Wwin 1,75.
koliko ti je sigurno ovo...?
Nisam ništa posebno ispitao par, vidio sam da fino pada kvota na gosta, i da ga po drugim forumima ljudi igraju.
Ne bi preporučio za veliki ulog, iako bi trebalo proći.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 13 jan 2012, 16:19

axwl je napisao/la:
Henry je napisao/la:
Eric Cartman je napisao/la:Prateci statistiku odigro sam ovaj sistem al nisam uplatio jos dok ne vidim sta ostali misle.Da dodam nekog drugog umjesto nekog sa listica? :mrgreen:

slika
Dobar :)
Ma uvijek neko vise ili manje ... Ne znam pokusaj al velik je rizik :D
Duncan vecinom stalno manje (ja mislim juce da samo vise isao)... Bryant do sad kako pratim 1 samo isao manje on bi ko trebao biti siguran ... Boozer neki dan ja mislim da je isao manje a i tesko gostovanje imaju protiv Bostona moglo bi se proci... Za ostale nisam siguran :mrgreen:
Duncan zadnje 3 utakmice ide preko :D
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

napadacfix
Kontakt:

Post Postao/la napadacfix » 13 jan 2012, 16:40

Livno,dugoročno gledano jedino je dobro igrati kvote vece od 2,5 ili eventualno 2.00. Sve ispod toga igrati je čisto samoubistvo.

Evo ti primjer,ako ti je prosjecna kvota 1,5 ili 1,4-od 100 odigranih tipova moras uhvatiti oko 75-80 da bi bio vrlo malo pozitivan.Za osjetniju pozitivu je potrebno 90-95.A to je matematički skoro nemoguce.
I NIŠTA NE MIJENJA DAL IH IGRAS U DUBLU,TREBLU,SINGLU ILI NEKOM NIZU KAO RECIMO TI.VJEROVATNOCA JE ISTA.U TOME JE CAKA.ZNAČI MORAS POGODITI 75-80 OD 100 DA BI BIO U PLUSU!
A AKO VEC NEKO IGRA KVOTE 1,5 ILI 1,7-ONDA IH JE NAJBOLJE IGRATI U SINGLU JER EVENTUALNI DUBLOVI ILI SISTEMI SMANJUJU VJEROVATNOCU KOJA JE IONAKO UŽASNA.

Koliko vidim tebi je prosječna kvota oko 2.00-2,2.Znači treba ti otprilike oko 45-50 utakmica za jednakost.Preko toga ti je dobitak.Na tvojoj prosječnoj kvoti šanse za zaradu su dobre uz solidno znanje.Meni je za glavnu igru prosječna kvota oko 3.50-4.00 i za poravnanje na 100 tipova mi treba oko 30 pogodjenih.A svakog mjeseca mi won varira od 25-40,tako da se vrtim tu negdje. Trebao bih igrati manje utakmica i suzbiti strast.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 13 jan 2012, 16:51

Graz-Znojmo 1,Austrija hokej.Zadnja 3 medjusobna duela dobio Graz,Znojmo katastrofalan gost samo 2 pobjede u 18 utakmica.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 13 jan 2012, 17:01

slika

sistem !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 jan 2012, 17:06

Sta mislite o L.James (27,5) Over 1,85
i K.Bryant (29,5) Over 1.85
takodjer sam misljenja da bi Nash mogao ici preko 13,5

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jan 2012, 17:10

Reče gospodin @Livnobet. Dakle, poenta je što u tenisu, košarci (kp), hokeju (kp) i odbojci imaš samo 2 znaka. U fudbalu kada igraš kp opet postoji x koji ti samo vraća ulog. :mrgreen:

Dakle, kada imaš 2 znaka, onda ti je to 50% mogućnost pogotka, dok se to u fudbalu svede na 33.3%. Šta je bolje? U pravu si ti kada govoriš da su kvote mnogo manje, al' to ti je baš iz razloga što ne postoji X. :mrgreen: Jbg, pa kako će drugačije kladionice zaraditi? Također si u pravu što si naveo sve ove velike kvote i kako do istih doći, al' opet se vraćamo na matematiku. Ti ovdje spominješ prelaze. A kakva je tu matematika da dođe jedan prelaz? Kakve li su ti onda šanse? Nešto veće od 10%. Ako ćemo biti tačni, onda iste iznose 11.1111%. :mrgreen: Malo, zar ne?

Recimo da odigraš 2 hendikepa u tenisu (obično su to 1.8 kvota). To ti je 3.24 ukupna kvota. Zar ti je to malo? Zar je to malo za double? Uplatom od 20 KM ti si dobar 40+ kermi. Dobra dnevnica. Dakle, opet se vraćamo na one vjerovatnoću donešenu na osnovu jednostavne matematike.

Iskren da budem, i ja forsiram fudbal. Zašto? Najviše pratim taj sport te zbog toga mislim da se dobro razumijem u isti. A onda mi dođe matematički šamar i vikend večeru odradim u stanu praveći sataraš, umjesto da sa ženom odem u neki restoran, zgotivimo se i sa osmjesima na licima dođemo kući na desert. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 jan 2012, 17:13

suicidesquad je napisao/la:Rusija - košarka - konačni pobjednik - kladionica WIlliams:
Triumph - Nizh.Novgorod(KP) 2 1,90

Zbroj koševa - gost - kladionica Derby:
zg\Triumph-Niz.Novgorod (-77,5+) 2 1,80

Kvota na gostima pada: http://www.betexplorer.com/basketball/r ... id=6853232" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvote u Williamsu: Triumph - Nizh.Novgorod 1,85 12,00 1,95
Kvote u Premieru: Triumph - Nizh.Novgorod 1,95 12,00 1,85

Triumph ima problema sa izostancima glavnih igrača. Prvi centar Landry (29.2min, 10.6ppg, 8.6ppg, 2.2apg) neće igrati zbog povrede. Najbolji igrač ove ekipe Devon Jefferson(31.8min, 19.2ppg, 5ppg, 2.2apg, 2.8stl, 1blk) je upitan zbog povrede gležnja koju je zadobio prije 3 dana u utakmici protiv Banvita (Triumph poražen na svom terenu 75:90).
Novgorod je isto igrao u Eurochallenge Kupu prije 3 dana i izgubio nesretno od Fuenlabrade u gostima 73:70. Vadim Panin(24.4min, 7ppg, 4.2rpg) neće igrati danas. Ostali igrači su spremni.
Prošle sezone ove dvije ekipe međusobno su igrale 3 puta i svaki put je Novgorod dobio (i svaki put su dali više od 80 koševa). Sretno!

Dok sam pisao ovaj post u Williamsu su kvote pale: Triumph - Nizh.Novgorod 2,00 13,00 1,80
Na zbroju koševa gosta kvota je isto pala - 1,70. Margina je veća nego u Derbyu - 78,5.
Druze meni je zao sto prije nisam ovo vidjeo da te upozorim da ne igras 2 jer sam ja jutros pročitao i odigrao 1 iz dosta razloga.Uglavnom sve ovo sto si naveo je tačno ali se već jutros znalo da će neki od ovih nabrojanih "povrijedjenih" igrača igrati.
Ja sam igrao 1 pozz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 jan 2012, 17:17

Livnobet je napisao/la:
Tweeds_10 je napisao/la:
Livnobet je napisao/la:Evo jedan par, nadam se uspješan kao i onaj sinoć.

Ruska košarka, počinje u 16:30

Triumph - Nižnji k2 (konačni ishod)

Vani kvote između 1,55 i 1,73. Veliki pad u odnosu na jučer.

U Premieru 1,80, u Wwin 1,75.
koliko ti je sigurno ovo...?
Nisam ništa posebno ispitao par, vidio sam da fino pada kvota na gosta, i da ga po drugim forumima ljudi igraju.
Ne bi preporučio za veliki ulog, iako bi trebalo proći.
ne valja ti forum :p samo sam ja igrao 1 :D pozz

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 13 jan 2012, 17:22

@pintol_TM87

Dosta raje je dvicu igralo. Vidim da ovaj Jefferson igra i već je dao 15p. -.- Bez njega bi kp2 možda i prošao. Još sam gledao na njihovoj stranici i piše da mu je noga loše. Šta ima loše :lol: A nisam puno stavljao na kp2. Jače sam igrao zg2 u Derbyu i to mi ide - u drugom poluvremenu mi treba još 37 koševa gostiju. Ako to prođe zadovoljan sam.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 13 jan 2012, 17:29

Kada god naglo pada kvota treba odigrati na suprotan tim, u ovom slučaju na keca. Provjereno 100000% :mrgreen:

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 13 jan 2012, 17:35

pogodio sam pobjednik 3/4 1 triumph
kvota 2,95 :lol:
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 jan 2012, 17:37

suicidesquad je napisao/la:@pintol_TM87

Dosta raje je dvicu igralo. Vidim da ovaj Jefferson igra i već je dao 15p. -.- Bez njega bi kp2 možda i prošao. Još sam gledao na njihovoj stranici i piše da mu je noga loše. Šta ima loše :lol: A nisam puno stavljao na kp2. Jače sam igrao zg2 u Derbyu i to mi ide - u drugom poluvremenu mi treba još 37 koševa gostiju. Ako to prođe zadovoljan sam.
Sve mi je to poznato ali očigledno je to sve bilo pripremljeno da bi ljudi igrali 2.Ja sam bio te srece i naletio na info od jednog momka da ce svi ti "povrijedjeni" da igraju..

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 13 jan 2012, 17:40

Razbiše ih ko beba zvečku. Derem i drugi tiket. Za 6:30 minuta samo 2 poena gosti dali. Stvarno su retardirani :S 17:2 u trećoj četvrtini.

Samo 5 poena dali u 3/4. Strašno. Ne sjećam se kad je neka ekipa manje poena dala u jednoj četvrtini :S Fuj stoko ruska.
Zadnja izmjena: suicidesquad, dana/u 13 jan 2012, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 13 jan 2012, 17:44

Alba Volan-Olimpija vise od 5 golova,uglavnom dolazi u njihovim mecevima.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jan 2012, 17:51

@abowe the law

Navukao si mi baksuzluk na tiket i to je to
Moji parovi nisu sigurni,zato nemojte bezze prepisavat pa padati
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 13 jan 2012, 17:54

deno_TM87 je napisao/la: Sto volim petak 13 :mrgreen:

TOP/HJK Helsinki - Lahti 1 1.55
DŠiK/Nocerina - Sassuolo 2 1.85
Eindhoven - Helmond 1 1.60
Gd/Ferreira - Maritimo 1.25
Celta Vigo - Gimnastic 1 1.40
Hertha - Thun 1 1.75
1tik/Medvescak - Klagenfurt 1 1.65
LA Lakers - Clevland 1 1.15

Kvota 26.65
Uplata 1.10
Dobitak 29.30
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 13 jan 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 13 jan 2012, 18:59

Celta - Gimastic 1/1 @ 1,9
Alba Volan - Olimpija over 5,5 @ 1,55
Eindhoven - Helmond 1 @ 1,6

napadacfix
Kontakt:

Post Postao/la napadacfix » 13 jan 2012, 19:07

Monolog je napisao/la:Reče gospodin @Livnobet. Dakle, poenta je što u tenisu, košarci (kp), hokeju (kp) i odbojci imaš samo 2 znaka. U fudbalu kada igraš kp opet postoji x koji ti samo vraća ulog. :mrgreen:

Dakle, kada imaš 2 znaka, onda ti je to 50% mogućnost pogotka, dok se to u fudbalu svede na 33.3%. Šta je bolje? U pravu si ti kada govoriš da su kvote mnogo manje, al' to ti je baš iz razloga što ne postoji X. :mrgreen: Jbg, pa kako će drugačije kladionice zaraditi? Također si u pravu što si naveo sve ove velike kvote i kako do istih doći, al' opet se vraćamo na matematiku. Ti ovdje spominješ prelaze. A kakva je tu matematika da dođe jedan prelaz? Kakve li su ti onda šanse? Nešto veće od 10%. Ako ćemo biti tačni, onda iste iznose 11.1111%. :mrgreen: Malo, zar ne?

Recimo da odigraš 2 hendikepa u tenisu (obično su to 1.8 kvota). To ti je 3.24 ukupna kvota. Zar ti je to malo? Zar je to malo za double? Uplatom od 20 KM ti si dobar 40+ kermi. Dobra dnevnica. Dakle, opet se vraćamo na one vjerovatnoću donešenu na osnovu jednostavne matematike.

Iskren da budem, i ja forsiram fudbal. Zašto? Najviše pratim taj sport te zbog toga mislim da se dobro razumijem u isti. A onda mi dođe matematički šamar i vikend večeru odradim u stanu praveći sataraš, umjesto da sa ženom odem u neki restoran, zgotivimo se i sa osmjesima na licima dođemo kući na desert. :mrgreen:
Monolog,slazemo se u potpunosti.A čim si pomenuo sataraš jasno mi je da si pozitivan ili si tu negdje.Jer da si rekao obratno,onda bih znao da si negativan na kladionici.To je tako kod kladioničara.Oni koji su negativni lažu da su pozitivni :mrgreen:

Za prelaze si potpuno u pravu.Ima 9 mogucnosti i tesko ih je uhvatiti,bar matematicki.U praksi je to nesto lakse. :lol:
Vidim da pokušavaš da se preorjenitišeš malo na tenis i druge sportove(kao i ja) i vidim da ti ne ide.Ne ide ni meni jer su kvote užasno male.Tako da ostajem pri svom mišljenju da je dugoročno nemoguce biti pozitivan na tim kvotama.Pomenuo si primjer 2 hendikepa u tenisu sa kvotama 1,8 i dobru dnevnicu. Pa na tome je nemoguce biti pozitivan dugoročno.Mnogo bolje od toga je odigrati fudbalski prelaz 1-1 sa kvotom 3.00 iako su za navedeni teniski hendikep vece matematicke sanse nego za prelaz.

Na komplet kladionici od svih sportova,za dugoročno kladjenje je najisplativije igrati konačan ishod za fudbal.To su najbolje tkz. marže.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.