Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Azmir je suspendovan, on nema ništa sa upravom kluba.amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
ovi drugi nisu imali papiraultra gitano je napisao/la:14 klubova potpisalo da je sve regularno jedino ŠB i FcV nisu ovi prvi zato što još nisu osigurali europu, a ovi drugi zato što kontaju nema lige bez nas
pa im ne regularno ugl. većina se izjasnila pozitivno idemo dalje

Velez morao celavog i generala u bijegu poslusati, guze se vec godinama pa nema smisla sad odustati 

- amazon
- Kontakt:
Nije ni cudo sto je suspendovan, takva gamad nije za fudbal. Samo nam kvari ugled lige i pravi cirkus. Seljacina obicna bez karaktera. Sad poslije ovog sranja s Piticama i potpisa da je regularna, suspenziju udarit na 5 godina.wobly92 je napisao/la:Azmir je suspendovan, on nema ništa sa upravom kluba.amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Haman ti krivo.....jedina sansa da vidite Evropu je preko kupa ili da Sloboda ne dobije licencu.....sto ste vi potpisali, sto se niste solidarisali sa Sirokim i prosle godine kad vas je Sarajevo zavalilo pa ostali bez titule.....nas taj isti savez zavali prije par godina i umjesto nas Siroki ode u Evropu....mi trebamo da se borimo protiv tog saveza a vi laganini da posmatrate sa strane.....nismo mi sisali vesla.amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.
🔴⚫️
kuknjava kuknjava kuknjavaamazon je napisao/la:
Nije ni cudo sto je suspendovan, takva gamad nije za fudbal. Samo nam kvari ugled lige i pravi cirkus. Seljacina obicna bez karaktera. Sad poslije ovog sranja s Piticama i potpisa da je regularna, suspenziju udarit na 5 godina.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- amazon
- Kontakt:
Decko mi cemo evropu izboriti kako god,a ti se ne sikiraj za to. Nego ufati se ovog smrada koji o lige pravi cirkus a onda ode u savez kaze nije nista bilo. Za povracanjaSkver je napisao/la:Haman ti krivo.....jedina sansa da vidite Evropu je preko kupa ili da Sloboda ne dobije licencu.....sto ste vi potpisali, sto se niste solidarisali sa Sirokim i prosle godine kad vas je Sarajevo zavalilo pa ostali bez titule.....nas taj isti savez zavali prije par godina i umjesto nas Siroki ode u Evropu....mi trebamo da se borimo protiv tog saveza a vi laganini da posmatrate sa strane.....nismo mi sisali vesla.amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Samo ti od kona uzmi vazelina, valja vas tri put trehnut, bolit ce.amazon je napisao/la:Nije ni cudo sto je suspendovan, takva gamad nije za fudbal. Samo nam kvari ugled lige i pravi cirkus. Seljacina obicna bez karaktera. Sad poslije ovog sranja s Piticama i potpisa da je regularna, suspenziju udarit na 5 godina.wobly92 je napisao/la:Azmir je suspendovan, on nema ništa sa upravom kluba.amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Samo 3 boda.jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...

Teško je nešto očekivati, ovakve utakmice mogu završiti bilo kojim znakom. Žao mi je što nam nema prva 4 stopera, a i vama vidim nema Kosorica? Bilo bi dobro da su obje ekipe u punom sastavu i 100% spremne za utakmicu, pa da se pokoljemo i ko koga. Ja bi i sa remijem bio zadovoljan, jer Zrinjski gostuje na Grbavici, a ako pobjedimo titula je strašno blizu...jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
Nad tobom sunce najljepše sja
Minimalnu pobjedu, 2:1 možda. Nije se niko evo više od godinu dana naigrao na Tušnju, naši igrači jednostavno jedu teren ovdje. Sad imamo dosta problema u odbrani, al imate i vi kako sam pročitao. S tim da ni X ne bi bio smak svijeta al mislim da smo bliži pobjedi.
Kakva su vaša očekivanja?
Kakva su vaša očekivanja?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tako i treba, u formi ste, rastavili se sarajeva, sto vam daje dodatno krila, medjutim i mi se tu nesto pitamo... ocekujem puno golova sigurno, i jedno 3-1 za nas...NKMramor je napisao/la:Samo 3 boda.jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...![]()
a smije li ko u avatar da se kladi?
FOR PAUL
FOR PAUL
Može.jovanmaksimovic je napisao/la:tako i treba, u formi ste, rastavili se sarajeva, sto vam daje dodatno krila, medjutim i mi se tu nesto pitamo... ocekujem puno golova sigurno, i jedno 3-1 za nas...NKMramor je napisao/la:Samo 3 boda.jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...![]()
a smije li ko u avatar da se kladi?

Ispovracaj se, vidim da ti je muka......-10 bodova....pita se jos Sarajevo, Radnik i Siroki za Evropu......amazon je napisao/la:Decko mi cemo evropu izboriti kako god,a ti se ne sikiraj za to. Nego ufati se ovog smrada koji o lige pravi cirkus a onda ode u savez kaze nije nista bilo. Za povracanja
🔴⚫️
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 dana
ne mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?

FOR PAUL
FOR PAUL
Prihvatam.jovanmaksimovic je napisao/la:dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 danane mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
odlicno... let the games start, samo ce mi biti zao skinuti paula u slucaju da izgubimoNKMramor je napisao/la:Prihvatam.jovanmaksimovic je napisao/la:dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 danane mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?

Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 16 mar 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
FOR PAUL
FOR PAUL
Zajeb'te prepucavanja!
Navijačke boje!
Svi koji možete pozovite 1432 - da spasemo jedan mladi život.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5753C007
Kako sam razumio, još 15 dana nade je ostalo!
Navijačke boje!
Svi koji možete pozovite 1432 - da spasemo jedan mladi život.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5753C007
Kako sam razumio, još 15 dana nade je ostalo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.