Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la badblueboylivno » 16 mar 2016, 15:40

Baš bezveze. Noj do noja. :kafa:
Hayley <3

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 15:40

amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.
Azmir je suspendovan, on nema ništa sa upravom kluba. :kafa:
:mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 16 mar 2016, 15:42

ultra gitano je napisao/la:14 klubova potpisalo da je sve regularno jedino ŠB i FcV nisu ovi prvi zato što još nisu osigurali europu :D , a ovi drugi zato što kontaju nema lige bez nas :rol: pa im ne regularno ugl. većina se izjasnila pozitivno idemo dalje :salut:
ovi drugi nisu imali papira :mrgreen:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 mar 2016, 15:43

Velez morao celavog i generala u bijegu poslusati, guze se vec godinama pa nema smisla sad odustati :guz:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 mar 2016, 15:44

wobly92 je napisao/la:
amazon je napisao/la:To ti je kad covjek nema karakter, obicni levat. Kad si mangup idi do kraja, a ne ko zadnji supak potpises da je sve regularno. Sad bi valjalo da vas Siroki povali pa da evropu igrate u Americi aBd.
Nije ni cudo sto je suspendovan, takva gamad nije za fudbal. Samo nam kvari ugled lige i pravi cirkus. Seljacina obicna bez karaktera. Sad poslije ovog sranja s Piticama i potpisa da je regularna, suspenziju udarit na 5 godina.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2016, 15:44

Haman ti krivo.....jedina sansa da vidite Evropu je preko kupa ili da Sloboda ne dobije licencu.....sto ste vi potpisali, sto se niste solidarisali sa Sirokim i prosle godine kad vas je Sarajevo zavalilo pa ostali bez titule.....nas taj isti savez zavali prije par godina i umjesto nas Siroki ode u Evropu....mi trebamo da se borimo protiv tog saveza a vi laganini da posmatrate sa strane.....nismo mi sisali vesla.
🔴⚫️

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 15:45

amazon je napisao/la:
Nije ni cudo sto je suspendovan, takva gamad nije za fudbal. Samo nam kvari ugled lige i pravi cirkus. Seljacina obicna bez karaktera. Sad poslije ovog sranja s Piticama i potpisa da je regularna, suspenziju udarit na 5 godina.
kuknjava kuknjava kuknjava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 mar 2016, 15:46

Skver je napisao/la:
Haman ti krivo.....jedina sansa da vidite Evropu je preko kupa ili da Sloboda ne dobije licencu.....sto ste vi potpisali, sto se niste solidarisali sa Sirokim i prosle godine kad vas je Sarajevo zavalilo pa ostali bez titule.....nas taj isti savez zavali prije par godina i umjesto nas Siroki ode u Evropu....mi trebamo da se borimo protiv tog saveza a vi laganini da posmatrate sa strane.....nismo mi sisali vesla.
Decko mi cemo evropu izboriti kako god,a ti se ne sikiraj za to. Nego ufati se ovog smrada koji o lige pravi cirkus a onda ode u savez kaze nije nista bilo. Za povracanja :puke:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 mar 2016, 15:49

amazon je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Samo ti od kona uzmi vazelina, valja vas tri put trehnut, bolit ce.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 15:53

tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 mar 2016, 15:56

jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
Samo 3 boda. :salut: :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 mar 2016, 15:57

jovanmaksimovic je napisao/la:tuzlaci, sta ocekujete iskreno od utakmice sa nama? pustite ovog repetitora aldina, covjek sam sa sobom prica...
Teško je nešto očekivati, ovakve utakmice mogu završiti bilo kojim znakom. Žao mi je što nam nema prva 4 stopera, a i vama vidim nema Kosorica? Bilo bi dobro da su obje ekipe u punom sastavu i 100% spremne za utakmicu, pa da se pokoljemo i ko koga. Ja bi i sa remijem bio zadovoljan, jer Zrinjski gostuje na Grbavici, a ako pobjedimo titula je strašno blizu...
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 mar 2016, 15:58

Minimalnu pobjedu, 2:1 možda. Nije se niko evo više od godinu dana naigrao na Tušnju, naši igrači jednostavno jedu teren ovdje. Sad imamo dosta problema u odbrani, al imate i vi kako sam pročitao. S tim da ni X ne bi bio smak svijeta al mislim da smo bliži pobjedi.

Kakva su vaša očekivanja?

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 15:59

NKMramor je napisao/la:
tako i treba, u formi ste, rastavili se sarajeva, sto vam daje dodatno krila, medjutim i mi se tu nesto pitamo... ocekujem puno golova sigurno, i jedno 3-1 za nas...

a smije li ko u avatar da se kladi?
FOR PAUL

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 mar 2016, 16:01

jovanmaksimovic je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
tako i treba, u formi ste, rastavili se sarajeva, sto vam daje dodatno krila, medjutim i mi se tu nesto pitamo... ocekujem puno golova sigurno, i jedno 3-1 za nas...

a smije li ko u avatar da se kladi?
Može. :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2016, 16:05

amazon je napisao/la:Decko mi cemo evropu izboriti kako god,a ti se ne sikiraj za to. Nego ufati se ovog smrada koji o lige pravi cirkus a onda ode u savez kaze nije nista bilo. Za povracanja :puke:
Ispovracaj se, vidim da ti je muka......-10 bodova....pita se jos Sarajevo, Radnik i Siroki za Evropu......
🔴⚫️

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 16:06

dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 dana ;) ne mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?
FOR PAUL

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 mar 2016, 16:06

jovanmaksimovic je napisao/la:dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 dana ;) ne mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?
Prihvatam. :D

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 mar 2016, 16:08

NKMramor je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:dogovoreno mramore... ako bude x nikom nista, a ciji tim izgubi mora nositi avatar 30 dana ;) ne mora biti grb, moze biti bilo sta sto je vezano za tvoj/moj klub, prihvatas?
Prihvatam. :D
odlicno... let the games start, samo ce mi biti zao skinuti paula u slucaju da izgubimo :(
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 16 mar 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
FOR PAUL

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 16 mar 2016, 16:09

Zajeb'te prepucavanja!
Navijačke boje!

Svi koji možete pozovite 1432 - da spasemo jedan mladi život.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5753C007

Kako sam razumio, još 15 dana nade je ostalo!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.