Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Lopez :Juve bid an 800k loan for Lisandro with an option to buy for 9m
Drogba:A (free) 5-month loan for Drogba with a 3m salary + bonus
Drogba:A (free) 5-month loan for Drogba with a 3m salary + bonus
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlCapitano
- Kontakt:
Llorente jeste svjetska klasa i top player. To što on nije plaćen 30+ miliona ništa ne znači.Yucca je napisao/la:Drago mi je zbog Llorenteasto ce doci samo se bojim da ce nam on biti jedino kvalitetno pojacanje tj da necemo dovesti Top Playera jer smo njega doveli
Mada, slažem se da nam treba još jedna klasa u napadu. Lopez/Drogba bi bili odlično rješenje do ljeta, a onda Cavanija dovesti.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
"prednacrt" dresova za sijedecu sezonu, valjda ce druga garnitura bit zuta ko u doba Capella.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bravo Marotta , moram priznati popravlja se...
...nego dal' će ovaj Cevallos igra za prvi tim 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
IlCapitano je napisao/la:Llorente jeste svjetska klasa i top player. To što on nije plaćen 30+ miliona ništa ne znači.Yucca je napisao/la:Drago mi je zbog Llorenteasto ce doci samo se bojim da ce nam on biti jedino kvalitetno pojacanje tj da necemo dovesti Top Playera jer smo njega doveli
Mada, slažem se da nam treba još jedna klasa u napadu. Lopez/Drogba bi bili odlično rješenje do ljeta, a onda Cavanija dovesti.![]()
Llorente jes ekstra napadac nije top klasa ali kvalitetan jest to sigurno a Cavania ne bih ni dzabe vise bi volio Suareza
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@Pogba
Ja bih volio da tako bude
, a na ljeto se pisalo o ponudi za Jovetića, tako da nešto se kuhalo. Vučinić je igrač koji je mnogo povrijeđen (iako neće on još iz Juventusa, jer ga Conte gotivi), a Gio koliko ga god ti gotovio, a i meni je drag, ipak nije na najvišem nivou (u ovoj formaciji gubi mnogo zbog visine, a i sudije mu nisu naklonjene, mnogo bi on bio bolji u 4-3-3 sa krila). Slažem se da je potreban jedan full bek koji je klasa, jer Asa koliko god igrao dobro na toj poziciji, nije to za njega, on je mnogo bolji u sredini. Ali isto tako ja očekujem da Isla proigra jer on je također potreban, Licht je mnogo slabiji u ovoj ulozi full beka.
Ali mislim da će mnogo toga zavisiti od dolaska nekog napadača u januaru, ukoliko bi LL došao i odigrao dobru polusezonu, mislim da se ne bi dovodio taj neki napadač jer bi ima li Gia, Vučinića, Llorentea, Lisandra i sigurno neko mlađi Immobile. Ali isto tako pitanje je da li će se i Matri i Quagliarella prodati, iako ima priča da bi ovaj drugi mogao i u januaru otići ukoliko bi došao Lisandro
Ja bih volio da tako bude

Ali mislim da će mnogo toga zavisiti od dolaska nekog napadača u januaru, ukoliko bi LL došao i odigrao dobru polusezonu, mislim da se ne bi dovodio taj neki napadač jer bi ima li Gia, Vučinića, Llorentea, Lisandra i sigurno neko mlađi Immobile. Ali isto tako pitanje je da li će se i Matri i Quagliarella prodati, iako ima priča da bi ovaj drugi mogao i u januaru otići ukoliko bi došao Lisandro

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja mislim da cemo mi na ljeto imati pravi sow jer treba prodati ove polovnjake i mislim da ce to uvelike utjecati na pojacanja na ljeto tako da po dosadasnjim prelaznim rokovima ja apsolutno nista vise ne ocekujem jer svi znamo kakav je Marotta specijalista za prodati igraca
Necu vise pisati nista sto se tice prelaznog roka jednostavno me umorilo i razocaralo sve ovo u zadnih par prelaznih rokova
Znam da vas se vecina ovdje ne slaze sto kritikujem ZAO MI JE AKO MISLITE DA TO RADIM IZ NEKE ZLOBE JA SAMO ZELIM EVROPSKI MOCNI JUVE ali jednostavno ne mogu prezvakati sve ove polovnjake ima tu i do mene jer sam imao srecu da sam mogao uzivati gledajuci Juveu 90 godina i sve te igrace pa se ne mogu navici na ove polovnjake

Necu vise pisati nista sto se tice prelaznog roka jednostavno me umorilo i razocaralo sve ovo u zadnih par prelaznih rokova

Znam da vas se vecina ovdje ne slaze sto kritikujem ZAO MI JE AKO MISLITE DA TO RADIM IZ NEKE ZLOBE JA SAMO ZELIM EVROPSKI MOCNI JUVE ali jednostavno ne mogu prezvakati sve ove polovnjake ima tu i do mene jer sam imao srecu da sam mogao uzivati gledajuci Juveu 90 godina i sve te igrace pa se ne mogu navici na ove polovnjake
- Contentissimo
- Kontakt:
nije me bilo nekoliko dana, pritisnule obaveze oko ispita, samo da vas sve pozdravim i da napokon kazem DOBRODOSAO LLORENTE
ps
prolazimo lacio u kupu
))
ps
prolazimo lacio u kupu

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Europski mocni Juve ces gledat mozda za koju godinu, za takvo sto se jos mora cekat.Ne mozes imat mocni Juve bez finansijski stabilnog Juventusa a to se ne moze postic davanjem 20 miliona za 5-6 igraca.Mora se ici i de se drugcijim putem,mnogo opreznijim.Jednom se bacalo na Mela i Amaruia sakom i kapom pa umalo ne potonusmo.Moggi kad je pravio onaj Juve on ga je prvo pravio krenuvsi od finansijske osnove.Tek kasnije je imao muda da baci 40 miliona na igraca.Yucca je napisao/la:Ja mislim da cemo mi na ljeto imati pravi sow jer treba prodati ove polovnjake i mislim da ce to uvelike utjecati na pojacanja na ljeto tako da po dosadasnjim prelaznim rokovima ja apsolutno nista vise ne ocekujem jer svi znamo kakav je Marotta specijalista za prodati igraca![]()
![]()
Necu vise pisati nista sto se tice prelaznog roka jednostavno me umorilo i razocaralo sve ovo u zadnih par prelaznih rokova![]()
![]()
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Za mene veliki korak naprijed, jer se radi o vrlodobrom napadacu, odlicnih fizickih predispozicijia i strasnom strijelcu. Marotta je ovim dokazao da je stari lisac koji zna svoj posao, iako ogranicenih sredstava...Welcome Ljorente... 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Contentissimo
- Kontakt:
Pedulla: 'Paratici sutra putuje u Valenciennes gdje Lyon igra prvenstveni meč da razgovara sa Aulasom.'
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sky Sport are saying Juventus are stepping away from Lisandro, and taking strong interest in Anelka

Sky are now reporting that Juventus asked Raiola about Balotelli.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Smiješno ovo ali Balonja ni u snu...
Ne treba nam rušilački element u svlačionici, ja mislim da bi ga treći trening Conte handžarom crtnuo ispod vrata
Ne treba nam rušilački element u svlačionici, ja mislim da bi ga treći trening Conte handžarom crtnuo ispod vrata

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Balotelli je prevelik rizik, a Anelka nije neka klasa a star je, za razliku od Drogbe koji je i dalje jedan od najboljih svjetskih napadača ... pa jedna runda dalje u ligi šampiona će nam donijeti desetke miliona eura profita, a onda ne vidim razlog zašto sitničariti u par miliona za igrača koji nam je 'ladno može donijeti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ja već par mjeseci trubim o Drogbusini... do juna brate legao bi nam k'o meni dobra gara..
- senad_flamin
- Kontakt:
Zaccardo je ipak član ekipe svjetskih prvaka nekada sa Barzom činio bedem
Usput neko je gore postavio mogući izgled dresova a ona rezervna varijanta je
smajlikojirigak'ohamoposlijebrlje

Usput neko je gore postavio mogući izgled dresova a ona rezervna varijanta je
smajlikojirigak'ohamoposlijebrlje
- IlCapitano
- Kontakt:
Meni su odlični dresovi, obje garniture.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.