Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 25 avg 2014, 18:00

Kako se zove onaj srbin (ne mogu mu se imena i prezimena sjetit), sto jedno vrijeme nismo mogli bez njega, kad su se oni i Prcic u nebesa dizali, udarni tandem, buducnost tima ??!!

Propao u zemlju ili sta vec bi sa njime ? A tek Dzidic i Nadarevic ... :lol:
Head je napisao/la:Jesam ja jedini na ovom forumu koji je vise puta gledao Tinu nego Prcica, Arslanagica... :?
To je bit svega, pametnom dosta. :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 18:26

sta mislite koji je domet nase selekcije ,odnosno sta smatrate uspjehom :?:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 avg 2014, 18:48

Spanija, Holandija, Belgija, Francuska, Italija, Engleska, Portugal, Njemacka, Svicarska, Grcka, Rusija. Repke koje su objektivno jace od nas.

Hrvatska, Srbija, Turska, Ukrajina, Danska, Svedska. Repke sa kojim smo bara, bara.
Od ostalih smo objektivno jaci.

Po nekom mom misljenju mi smo drugi razred evropskih selekcija. Dakle nismo u top 10, ali smo u top 16 reprezentacija. Tako da mislim da bi trebali da se plasiramo na EURO po svim parametrima.
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 18:53

bordobijeli je napisao/la: pratim hajduk uvijek i u posljednje dvije godine igra jako dobro ,naravno nije pjanic i taj nivo ali ssasvim ok igrac ,koji ce se jos razvijati i biti koristan reprezentaciji
Igra jako dobro protiv nekih smjesnih ekipa, tipa Osjek, Zadar, Hrvatski dragovljac (iako su ih oni rasturili 4:1 zadnju utakmicu).

Jedine dvije ozbiljne ekipe u toj ligi, Dinamo i Rijeka, ih uvjek tamburaju sa 4,5 golova, a Tino tada izgleda smijesan.

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 25 avg 2014, 19:02

Head je napisao/la:Spanija, Holandija, Belgija, Francuska, Italija, Engleska, Portugal, Njemacka, Svicarska, Grcka, Rusija. Repke koje su objektivno jace od nas.

Hrvatska, Srbija, Turska, Ukrajina, Danska, Svedska. Repke sa kojim smo bara, bara.
Od ostalih smo objektivno jaci.

Po nekom mom misljenju mi smo drugi razred evropskih selekcija. Dakle nismo u top 10, ali smo u top 16 reprezentacija. Tako da mislim da bi trebali da se plasiramo na EURO po svim parametrima.
Pa nesto nisam siguran da su Rusija i Grcka jace od nas, pa cak ni Svica... To su repke koje su ranga nase. Ove zadnje dvije su odigrale solidno svjetsko, al daleko od toga da su jace od nas... I nemoj mi Engleze stavljati u Europsku kremu, ljudi se brukaju po prvenstvima ima dugo vremena :D
A repke kao Svedska, Danska, Ukrajina su za klasu ispod nas...
PS I repka Hrvatske definitivno pripada u onu prvu grupu ;)
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 19:04

Mozambik je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: pratim hajduk uvijek i u posljednje dvije godine igra jako dobro ,naravno nije pjanic i taj nivo ali ssasvim ok igrac ,koji ce se jos razvijati i biti koristan reprezentaciji
Igra jako dobro protiv nekih smjesnih ekipa, tipa Osjek, Zadar, Hrvatski dragovljac (iako su ih oni rasturili 4:1 zadnju utakmicu).

Jedine dvije ozbiljne ekipe u toj ligi, Dinamo i Rijeka, ih uvjek tamburaju sa 4,5 golova, a Tino tada izgleda smijesan.
ja uopšte to ne gledam tako ,meni se on svidja kao igrac i ima kvalitet .bezz mi je i od Safeta kad pocne pricati o nekim igracima kao nije u dobrom klubu ili tako nesto mislim da to nije toliko bitno ,sigurno da je dobro da igraci budu u jakom klubu al nije to bas kljucno .nije sad besic bolji igrac sto je presao u everton nego sto je bio na SP .nasa repka je uvijek imala igraca iz hrv lige i hajduka i za mene hajduk nikad nije za podcjeniti ,veliki je to tim i nije lako igrati u hajduku tu je uvijek pritisak .otisli smo predaleko

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 avg 2014, 19:06

BIH nogometna repka ima solidan potencijal i prava je steta sto joj struka ne koristi sve postojece potencijale. Selektor i njegov strucni stab nisu na nivou reprezentativaca i kao takvi nanose veliku stetu za buducnost Bosanskohercegovackog nogometa. Mislio sa da je i Kovac na njegovom nivou ali vec sama njegova reakcija poslije SP i preuzimanje krivice za neuspijeh odmakla ga je puno od nesrece kakav je Susic. Vec sada je preuzeo korake za osiguravanje buducnosti Hrvatske repke a totupko niti zna niti zeli napraviti u BIH reprezentaciji.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 19:09

dubrovnik je napisao/la:BIH nogometna repka ima solidan potencijal i prava je steta sto joj struka ne koristi sve postojece potencijale. Selektor i njegov strucni stab nisu na nivou reprezentativaca i kao takvi nanose veliku stetu za buducnost Bosanskohercegovackog nogometa. Mislio sa da je i Kovac na njegovom nivou ali vec sama njegova reakcija poslije SP i preuzimanje krivice za neuspijeh odmakla ga je puno od nesrece kakav je Susic. Vec sada je preuzeo korake za osiguravanje buducnosti Hrvatske repke a totupko niti zna niti zeli napraviti u BIH reprezentaciji.
a koga to safet nije pozvao :?: osim zukanovica koji ce vjerovatno dobiti poziv za sljedece okupljanje ,ja ne vidim tu neka specijalna imena

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 avg 2014, 19:11

dubrovnik je napisao/la:BIH nogometna repka ima solidan potencijal i prava je steta sto joj struka ne koristi sve postojece potencijale. Selektor i njegov strucni stab nisu na nivou reprezentativaca i kao takvi nanose veliku stetu za buducnost Bosanskohercegovackog nogometa. Mislio sa da je i Kovac na njegovom nivou ali vec sama njegova reakcija poslije SP i preuzimanje krivice za neuspijeh odmakla ga je puno od nesrece kakav je Susic. Vec sada je preuzeo korake za osiguravanje buducnosti Hrvatske repke a totupko niti zna niti zeli napraviti u BIH reprezentaciji.
:plac: Sta je to uradio Kovac? Pozvao neke igrace koje mu je Mamic naredio da mora pozvati?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 19:18

bordobijeli je napisao/la: ja uopšte to ne gledam tako ,meni se on svidja kao igrac i ima kvalitet .bezz mi je i od Safeta kad pocne pricati o nekim igracima kao nije u dobrom klubu ili tako nesto mislim da to nije toliko bitno ,sigurno da je dobro da igraci budu u jakom klubu al nije to bas kljucno .nije sad besic bolji igrac sto je presao u everton nego sto je bio na SP .nasa repka je uvijek imala igraca iz hrv lige i hajduka i za mene hajduk nikad nije za podcjeniti ,veliki je to tim i nije lako igrati u hajduku tu je uvijek pritisak .otisli smo predaleko
Nemoj tih prica bgt, cuj nije bitno gdje igra. Pa jedna Prciceva ili Vranciceva asistencija vrijedi kao Susiceve tri.

Zato su pametni ljudi uveli bodovanje za zlatnu kopacku recimo. Da se ne bi desilo da neko zabije 35 u HNL-u npr, a onaj koji zabije 34 u ligama petice da ostane bez zlatne kopacke.

Kad god pricas o Hajduku i hrvatskoj ligi sjeti se Ibricica. Danasnji Tino nije ni blizu Ibricica iz Hajdukovih dana.

Hajduk je prije 30 godina bio veliki klub. Danas je to klub koji ispada od nekakve Dile Gori, klub kojeg Dinamo i Rijeka filuju svaku put kad se sastanu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 19:27

Mozambik je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: ja uopšte to ne gledam tako ,meni se on svidja kao igrac i ima kvalitet .bezz mi je i od Safeta kad pocne pricati o nekim igracima kao nije u dobrom klubu ili tako nesto mislim da to nije toliko bitno ,sigurno da je dobro da igraci budu u jakom klubu al nije to bas kljucno .nije sad besic bolji igrac sto je presao u everton nego sto je bio na SP .nasa repka je uvijek imala igraca iz hrv lige i hajduka i za mene hajduk nikad nije za podcjeniti ,veliki je to tim i nije lako igrati u hajduku tu je uvijek pritisak .otisli smo predaleko
Nemoj tih prica bgt, cuj nije bitno gdje igra. Pa jedna Prciceva ili Vranciceva asistencija vrijedi kao Susiceve tri.

Zato su pametni ljudi uveli bodovanje za zlatnu kopacku recimo. Da se ne bi desilo da neko zabije 35 u HNL-u npr, a onaj koji zabije 34 u ligama petice da ostane bez zlatne kopacke.

Kad god pricas o Hajduku i hrvatskoj ligi sjeti se Ibricica. Danasnji Tino nije ni blizu Ibricica iz Hajdukovih dana.

Hajduk je prije 30 godina bio veliki klub. Danas je to klub koji ispada od nekakve Dile Gori, klub kojeg Dinamo i Rijeka filuju svaku put kad se sastanu.
ok postujem to je tvoje misljenje,ja ne podcjenjujem ni zakarica nema veze sto igra u širokom ,i dzeko je igrao za zelju i bio kloc pa otisao u cesku pa u njemacku pa sad u city .za mene je hajduk velik tim i uvjek ce biti a sto smo mi skloni podcjenjivati sve i svasta to je nesto drugo .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2014, 19:29

Hajduk je trenutno ispodprosječan evropski klub. Bljesnu tu i tamo sa nekom dobrom utakmicom uglavnom radi fantastičnih navijača koje imaju. Pa jedan Osijek ih lagano pobijedi, a naš Jasmin Mešanović je mislim imao asistenciju (Jasmin je i Čelika prešao u Osijek).

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 19:31

Nit je Hajduk veliki klub, nit je ijedan sa ovih prostora.

Dokaz ti je Dinamo, sve moguce negativne rekorde porusi kad izadje u Europu, a ovamo filuju Hajduka vec 10 godina redovno.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 avg 2014, 19:36

Neutral je napisao/la:Hajduk je trenutno ispodprosječan evropski klub. Bljesnu tu i tamo sa nekom dobrom utakmicom uglavnom radi fantastičnih navijača koje imaju. Pa jedan Osijek ih lagano pobijedi, a naš Jasmin Mešanović je mislim imao asistenciju (Jasmin je i Čelika prešao u Osijek).

Tino i Avdija nisu igrali protiv Osjeka, odmaraju glavne igrace za ukrajince. ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 19:42

Mozambik je napisao/la:Nit je Hajduk veliki klub, nit je ijedan sa ovih prostora.

Dokaz ti je Dinamo, sve moguce negativne rekorde porusi kad izadje u Europu, a ovamo filuju Hajduka vec 10 godina redovno.
nije hajduk jak evropi ,ljudi su u krizi kao i svi al su za mene veliki klub imaju tradiciju ,fantasticne navijace i još mnogo toga ,al necemo vise o hajduku .nasa repka ima 2-3 igraca koja igraju u vrhunskom klubu i 5-6 po srenje jakim ekipama u evropi to je cinjenica i opet smo stvorili dosta dobru reprezentaciju .problem je sto mi gledamo real ,barcu ,bajern ,city a ostalo nam je sve smijesno i za podcjeniti

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 avg 2014, 19:42

I šta da su igrali? Hajduk Split je tek treći klub po kvaliteti u HNL-u, ;)

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 avg 2014, 19:50

Neutral je napisao/la:I šta da su igrali? Hajduk Split je tek treći klub po kvaliteti u HNL-u, ;)
Nisam bas najbolje upucen ali znam da su im prosle uprave ostavile dosta dugova i zbog toga Hajduk ne moze dovoditi pojacanja kao Rijeka ili Dinamo koji su puni para. Znam da ih je Baka Slikovic tuzio jer su mu ostali duzni neke pare dok im je on bio trener... Ne znam detalje ali cini mi se da su izgubili na sudu. Dinamo dovede reprezentativca Portugala, o tome Hajduk moze samo sanjati. Ali uprkos tome dobro se drze. Veliki su klub, po navijacima najveci i najpopularniji u Hrvatskoj. Nas dvojac im je medju najboljim igracima. Ne znam sto pricamo o Hajduku na ovoj temi... :)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 25 avg 2014, 20:28

Neutral je napisao/la:I šta da su igrali? Hajduk Split je tek treći klub po kvaliteti u HNL-u, ;)
HNL je 3 puta vrijednija liga od nase,a u njoj igra 6 klubova manje. od 10 klubova cak 8 je skuplje od Sarajeva. biti iza jedne Rijeke koju drzi milijarder i koja izbaci Stuttgarta, Dinama koji dobije samo od grada 30 miliona kuna godisnje(najbogatiji i najsredjeniji klub na nasim prostorima koji dovodi igrace iz Leverkusena, Uniteda,Sportinga,Barcelone), Splita koji ima bogate vlasnike i igra ravnopravno sa Torinom i Fulhamom nije sramota...Hajduk i ovakav kakav je bi bio prvi favorit za titulu u nasoj ligi.Sarajevo ne bi bilo medju prvih 4,5 klubova u HNL-u i to ti je realnost, a opet pozivamo njihove igrace u reprezentaciju ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2014, 20:31

Mozambik je napisao/la:Nit je Hajduk veliki klub, nit je ijedan sa ovih prostora.

Vi koji se furate da ste Spanci, Svabe itd. tako i razmisljate. Moderni ljudi jbg.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 avg 2014, 20:51

Hajduk je klub koji nije nista jaci od Sarajeva.
1946

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.