Ja vama ne bi, previše puta su se razne imperije zayebale pa se divljačko pleme sad nakotilo.ChairosBL1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:44Ne znam ja bi vama uvijek ostavio priliku za proboj, kao 28. diviziji. To je humano.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
- ChairosBL1987
- Kontakt:
Pravo da ti kazem zaboli me kyrac sta bi ti. Svakako se na kraju sve zavrsi kmecanjem.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:58Ja vama ne bi, previše puta su se razne imperije zayebale pa se divljačko pleme sad nakotilo.ChairosBL1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:44Ne znam ja bi vama uvijek ostavio priliku za proboj, kao 28. diviziji. To je humano.![]()

Uša levatu paćenički. Ako su tvoji(koji god bili) navikli na lopovluk ne znači da su svi.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 16 maj 2021, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
I dalje pišeš cetalju?ChairosBL1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:00Pravo da ti kazem zaboli me kyrac sta bi ti. Svakako se na kraju sve zavrsi kmecanjem.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:58Ja vama ne bi, previše puta su se razne imperije zayebale pa se divljačko pleme sad nakotilo.ChairosBL1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 19:44
Ne znam ja bi vama uvijek ostavio priliku za proboj, kao 28. diviziji. To je humano.![]()
![]()
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Svi igraci su u izlogu ova 2 kola da sljedeću sezonu igraju Ligu sampiona u dresu Borca?
Ima li sta da valja kod vicesampiona? Kovacevic?
Ima li sta da valja kod vicesampiona? Kovacevic?

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Svim forumasima iz BL koji su korektni ovdje, cestitam na tituli.
Sto se nas tice, sad je sve jasno. Nismo nista manji cirkus od strumpfova.
Bice bolje, idemo dalje.
Volim te Saraj'vo.
Sto se nas tice, sad je sve jasno. Nismo nista manji cirkus od strumpfova.
Bice bolje, idemo dalje.
Volim te Saraj'vo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Samo posteno odigrat svaku do kraja , a ne ko neki da slave stogodisnjicu i poraze u isto vrijeme
Cudan vakat doso
Cudan vakat doso
Željkan haman bez pobjede čitavu polusezonu.
- Banjalucki
- Kontakt:
Štilića i Lendrića u paketu dovesti...ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:07Svi igraci su u izlogu ova 2 kola da sljedeću sezonu igraju Ligu sampiona u dresu Borca?
Ima li sta da valja kod vicesampiona? Kovacevic?![]()

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pa druze ne borimo se za opstanak.Banjalucki je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:17Štilića i Lendrića u paketu dovesti...ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:07Svi igraci su u izlogu ova 2 kola da sljedeću sezonu igraju Ligu sampiona u dresu Borca?
![]()
Kovacevic je nas decko, iz Banjaluke...tu mu porodica, navija za Borac.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Posteno pa ko koga...Sariel1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:11Samo posteno odigrat svaku do kraja , a ne ko neki da slave stogodisnjicu i poraze u isto vrijeme
Cudan vakat doso
Ko vam fali iducu?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- jedanjeborac
- Kontakt:
Nemo' da se stidite. Izadjite na balkone pozdravite šampione.
Sportski pozdrav iz Banjaluke.
Sportski pozdrav iz Banjaluke.
Za Srbiju!
-
- Kontakt:
Niko. KompletniBazinga12345 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:23Posteno pa ko koga...Sariel1987 je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:11Samo posteno odigrat svaku do kraja , a ne ko neki da slave stogodisnjicu i poraze u isto vrijeme
Cudan vakat doso
Ko vam fali iducu?

13 bodova utqkmica manje i na kraju - 4, divevi
Ima naravnoZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑16 maj 2021, 20:07Svi igraci su u izlogu ova 2 kola da sljedeću sezonu igraju Ligu sampiona u dresu Borca?
Handzic-klasični poacher, sa ramena posljednjeg u odbrani uvaljuje ga preko ispod iznad - gdje god hoćeš.
Krste-odličan sa vicevima, idealan za dizanje atmosfere
Takodjer zna gips staviti
Pejovic-srpski Iniesta, lopte kod igrača prije nego što je i ti sam vidis (desi se ponekad da ide prema protivničkom ali nema veze, takodjer zna malo kakiti ako mu ne dadnes para)
Pidro-Na prvu glup momak, ali izuzetno talentovan, ogroman potencijal. Nije nega dzabe Lazio gledao ha ya.
TSS-uz njega dolazi bonus besplatnog sisanja i brijanja igrača, količina melatonina u kosi se cijeloj ekipi poveca za 30%
Milanović-Brzo razmišlja, slabo reaguje, ponekad je brzi od lopte, desi se da je udari prije nego što dodje do njeg, ali to je do lopte sto je sporija od njeg
Ljubim vas uzmite ijednog od njih, donijet cu ga na rukama
Dok se mi bošnje budemo međusobno klali, imat cemo mafiju iz banja luke za prvaka godinama, uzjahali su sad jbg. nema nazad.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Mafija iz BL kriva sto nemate sut na gol protiv Mladosti i Slobode?
Vrtite istu pricu pola godine jbt.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.