FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 16 dec 2013, 13:30

adnan24 je napisao/la:Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Ne znam za druge Adnane ali ja jesam poprilicno siguran u prolazak dalje.
Treba samo pogledati realno stvari. Arsenal jeste jak, vjerovatno i najjaci moguci protivnik ali nije dovoljno jak da se ravnopravno nosi sa Bayernom a mislim da je to i tebi jasno. ;)
Arbeloa17 je napisao/la:Cekaj, o čemu ti pričaš?
O okladi :)
Tvrdis da te nece iznenaditi ako Arsenal prodje dalje. Eto ja sam otvoren za oklade :D

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 13:30

samo molim da pošteno igrate...ako ste toliko jaki onda trebate reć sudijama da ipak nauče šta je offside i tako te stvari....ili recimo da Dante-u objasnite da poslije nekih izjava zna dobit po ušima....
A.F.C. Bournemouth!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 16 dec 2013, 13:31

Rockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi. :)
Mozda Bajern "nema" mentalitet ali definitivno je tebi zakazao mentalni kvalitet ili se samo salis :D
VOLIM BAYERN

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 dec 2013, 13:32

rambo ne rise majke ti, dobices porciju na svom terenu, pricekaj malo do utakmice, znammm gori pod nogama, kak smo opet Bayerna dobili, al polako doci ce sve na svoje mjesto ;)
FC Bayern !!!!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 dec 2013, 13:32

Odlicne vijesti,Arsenal ce imati svoje sanse ali Pep ce sve njihove mane iskoristiti maximalno ;) Ne sumnjam u nas prolaz,samo zdravlja aBd. :mrgreen:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 16 dec 2013, 13:33

zna li neko jel igramo one prve sedmice ili druge i koji dan...u februaru mislim

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 13:34

bajern100 je napisao/la:zna li neko jel igramo one prve sedmice ili druge i koji dan...u februaru mislim
igramo 19-og prvu tekmu..mislim na Arsenal :P
A.F.C. Bournemouth!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 dec 2013, 13:36

PEP je napisao/la:aauuuu lapsus veliki, :oops: :oops: ,posljedica nenaspavanosti,a i ofrlje sam pogledao nisti sam bas bio orjentisan ,na poz.timova koje su zauzeli u grupama,izuzev bayine grupe. :oops:
Ovim samo dokazujes da si neznalica i neozbiljan forumski sugovornik. Pa gdje ces nenaspavan na forum jadan i ne bio? :oops: Sramota.

Tezak protivnik. Neka je. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 13:39

18.2 ako Bog da prva utakmica, a uzvrat je 11.3

Samo da ne bude povreda, ne daj Bože.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 dec 2013, 13:40

Bilall je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Ne znam za druge Adnane ali ja jesam poprilicno siguran u prolazak dalje.
Treba samo pogledati realno stvari. Arsenal jeste jak, vjerovatno i najjaci moguci protivnik ali nije dovoljno jak da se ravnopravno nosi sa Bayernom a mislim da je to i tebi jasno. ;)
Ovaj Arsenal je duplo jaci od onog proslosezonskog koji vas je namucio najvise do finalne utakmice.Pricajte vi sad kako se Bayern opustio u uzvratu ali dobro mi svi znamo da Nijemci i mnogo manje vazne utakmice igraju sa 100%.

Da se razumijemo,Bayern jest veliki favorit ali Arsenal je dovoljno jak da uz malo srece moze svakog izbaciti a ne samo namuciti tako da treba biti oprezan a ne biti maksimalno bahat, jer zna se to vratiti kad najmanje ocekujes.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 dec 2013, 13:41

Rockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi. :)
De nam reci ko su te velike ekipe :?: Arsenal da nije slučajno odkad nema Anrija nemožete ni Liga kup uzeti, Finale 2006 LP sa Barsom najveći uspjeh i kad opet mislim nikad više.

PEPko će pokazati opet Wengeru kako stvari stoje :!: znamo uspjehe arsića protiv Pepove Barse :mrgreen:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 dec 2013, 13:45

Pricajte vi sad kako se Bayern opustio u uzvratu ali dobro mi svi znamo da Nijemci i mnogo manje vazne utakmice igraju sa 100%.
Zato ja njih i zayebajem za mentalitet male ekipe. Velike ekipe se nikad ne opuštaju, one melju. Ako za izgovor odabereš opuštanje onda ne znam o kakvom velikom timu pričamo. Vrhunski igrači igraju maksimalno i sa tri gola zalihe. ;)

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 13:45

Bayern@heart je napisao/la:
De nam reci ko su te velike ekipe :?: Arsenal da nije slučajno odkad nema Anrija nemožete ni Liga kup uzeti, Finale 2006 LP sa Barsom najveći uspjeh i kad opet mislim nikad više.

PEPko će pokazati opet Wengeru kako stvari stoje :!: znamo uspjehe arsića protiv Pepove Barse :mrgreen:
znamo ko je pobijeđivao najjaču ekipu koja je ikad igrala...silom prilika tu je ekipu vodio Pep,i onda dobije po ušima na Emiratima....ovaj Bayern je šaša za onu Barcelonu koju je Profa tukao
A.F.C. Bournemouth!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 dec 2013, 13:47

Ma jbt ovo izvlacenje kad ne ponudi dobar i tezak par da prolazak dalje bude malo neizvjestan a ne ovako dobijes Arsenal i ne gleda ti se utakmica kad znas da je Bayo proso ;)

Zao mi samo Arsenala koji je ove godine nadao se da moze do kraja i dobiju odma Bayu i znaju da je kraj brzo dosao ali se jos uvijek koprcaju ono iz straha i mastaju o prolazu al hajd moze im se do februara ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 dec 2013, 13:47

Bayern@heart je napisao/la:

Pa ta Messijeva Barca je velika ekipa. Odlično, našao si jedne. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 13:49

@Rambo

Ti znaš da se igra dvomeč?

Pep je izgubio 2:1, a u uzvratu je dobio 3:1, tako da je Arsenal ispao.

Ako želimo osvojiti Ligu prvaka onda moramo pobijediti i najteže protivnike, a to je svakako trenutni lider Engleske lige. Prošle godine, Arsenal, Juventus, Barcelona, BvB.

Ove godine sličan početak.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2013, 13:54

Ovi arsići ocigledno zive od proslosti,spominju pobjede od prije 2-3 godine.
U neku ruku to je i razumljivo,kada nema trofeja toliko godina ostaju samo uspomene i sjecanje na proslost.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 dec 2013, 13:55

Eto Bauernovci žive od budućnosti. :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2013, 14:02

Mi zivimo od trofeja,kojih je svake godine hvala Bogu sve vise.
Dok vi na vasu zalost,istih niste vidjeli jako jako davno,sto je naravno katastrofalno i ponizavajuce, i bilo bi me stid da navijam za takav klubić.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 16 dec 2013, 14:04

Neutral je napisao/la:@Rambo

Ti znaš da se igra dvomeč?

Pep je izgubio 2:1, a u uzvratu je dobio 3:1, tako da je Arsenal ispao.

Ako želimo osvojiti Ligu prvaka onda moramo pobijediti i najteže protivnike, a to je svakako trenutni lider Engleske lige. Prošle godine, Arsenal, Juventus, Barcelona, BvB.

Ove godine sličan početak.
svi znamo da je Rizzoli riješio tu tekmu u uzvratu ;) i niđe veze poređenje Pep-Wenger....fakat smiješno....od 100 ljudi,njih 99 će reć da je Wenger izmislio fudbal za Guardiolu...tako da to poređenje nema smisla....
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.