FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ekran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ekran » 19 apr 2012, 12:56

Jadna majko čime se oni bave. Prepali se Nijaza

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 apr 2012, 12:58

MirzaGunner je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Po ovom naslovu na Sportsport.ba covjek bi rekao Gracic se nasao na press konferenciji, Rizvanovic ustao, uzeo stolicu, gruh u glavu, kome ti nudis ujedinjenje, i pricas kako si donio pare u klub.. Pa ga digne, pa onda uzme od kamermana stalak pa ga ubije svog, krv siklja.. A covjek rekao 2,3 recenice Gracicu koji opstruira rad kluba.. Smijesno...
@Baja ja nezz sto se vi petljate u nase ''stvari''
Tako ako nemate potrebe da pistete nesto bitnije na nasoj temi ja bi zamolio da nepisete bezveze.Hvala. ;)
Ko smo to mi ??? Ja sam ja, jedan covjek, ne predstavljam nikakvu skupinu.. Ovo nije tvoja tema, vec i moja..
Ako si mislio na to da sam manijak, kakve veze ima, gdje sam spomenuo svoj klub, ili negativno tvoj :?: :?:
Komentarisem clanak koji se pojavio vezan za vas klub, i nesto sam komentarisao vezano za njega..
Trebao bi probati se malo smiriti, znam da je u tebi neka huja i muka, ali samo opusteno... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 12:58

ekran je napisao/la:Jadna majko čime se oni bave. Prepali se Nijaza
Ko se prepao?
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 19 apr 2012, 13:01

ekran je napisao/la:Jadna majko čime se oni bave. Prepali se Nijaza
Ko se prepao?

Ja sam se prepao.

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:02

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Po ovom naslovu na Sportsport.ba covjek bi rekao Gracic se nasao na press konferenciji, Rizvanovic ustao, uzeo stolicu, gruh u glavu, kome ti nudis ujedinjenje, i pricas kako si donio pare u klub.. Pa ga digne, pa onda uzme od kamermana stalak pa ga ubije svog, krv siklja.. A covjek rekao 2,3 recenice Gracicu koji opstruira rad kluba.. Smijesno...
@Baja ja nezz sto se vi petljate u nase ''stvari''
Tako ako nemate potrebe da pistete nesto bitnije na nasoj temi ja bi zamolio da nepisete bezveze.Hvala. ;)
Ko smo to mi ??? Ja sam ja, jedan covjek, ne predstavljam nikakvu skupinu.. Ovo nije tvoja tema, vec i moja..
Ako si mislio na to da sam manijak, kakve veze ima, gdje sam spomenuo svoj klub, ili negativno tvoj :?: :?:
Komentarisem clanak koji se pojavio vezan za vas klub, i nesto sam komentarisao vezano za njega..
Trebao bi probati se malo smiriti, znam da je u tebi neka huja i muka, ali samo opusteno... ;)
@Baja ja jesam mislio na tebe, ali samo govorio i za mnozinu tako da ..,, a sto se tice teme ja nekazem da nemozes biti na njoj nego da nepisete ako nemate bas potrebu za tim.! ;)
Znam ja da si manijak kume, neka si to meni nesmeta i ja sam pitar....Smiren sam ja, huje nema....Ja sam samo stavio da su se posvadjali Riz.., i Gracic nista vise tako da mene zaobidji u sirokom luku. ;) :D

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 19 apr 2012, 13:10

Prije bi se reklo da se posvađao Rizvanović sam sa sobom :lol:

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:15

lakovic je napisao/la:Prije bi se reklo da se posvađao Rizvanović sam sa sobom :lol:
Najbolje da prekinemo ovu polemiku oko Rizv.-Gracic! 8-)

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 19 apr 2012, 13:16

lakovic je napisao/la:Prije bi se reklo da se posvađao Rizvanović sam sa sobom :lol:

Slažem se jer ovo se zove: Nismo dobili licencu!!!

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:20

lakovic je napisao/la:

Slažem se jer ovo se zove: Nismo dobili licencu!!!
@laka jel to fkt provociras?, ma sto se ti brines ocigledno da si ti manijak pa ovako govoris za licencu, nebrinite vi za nas hocemo li je dobiti uopste!Unaprijed hvala. ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 apr 2012, 13:23

Mirza buraz jesi li to ti neki advokat ? :shock: Imaju moderatori koji će sankcionisati onoga ko prekrši pravila foruma.
Što ti je vatra, dobićete licencu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 19 apr 2012, 13:26

Mirza, smanji doživljaje. Ko te šta pita. Izgleda da si dežurni dok se ekipa ne vrati sa pressa. Ko god je slovo napisao ti si ga poklopio. Popusti i ne zanima me šta misliš o tome što napišem.

Moram ovo objaviti: Kažu na nuli, a ovako rekli.

U prostorijama FK Sarajevo održana je vanredna pres konferencija na kojoj je predstavljen revizorski izvještaj za 2011. godinu, prema kojem bordo klub ispunjava uslove za dobivanje licence za evropska takmičenja.

Pored toga, Sarajevo je predalo svu potrebnu dokumentaciju za dobivanje licence za evropska takmičenja i u bordo klubu se nadaju da će istu dobiti, te izboriti na terenu. Prihodi za prethodnu godinu iznose 2.126.000 KM, a rashodi 2.312.000 KM.

To je minus od oko 200 hiljada.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 19 apr 2012, 13:33

lakovic je napisao/la:Mirza, smanji doživljaje. Ko te šta pita. Izgleda da si dežurni dok se ekipa ne vrati sa pressa. Ko god je slovo napisao ti si ga poklopio. Popusti i ne zanima me šta misliš o tome što napišem.

Moram ovo objaviti: Kažu na nuli, a ovako rekli.

U prostorijama FK Sarajevo održana je vanredna pres konferencija na kojoj je predstavljen revizorski izvještaj za 2011. godinu, prema kojem bordo klub ispunjava uslove za dobivanje licence za evropska takmičenja.

Pored toga, Sarajevo je predalo svu potrebnu dokumentaciju za dobivanje licence za evropska takmičenja i u bordo klubu se nadaju da će istu dobiti, te izboriti na terenu. Prihodi za prethodnu godinu iznose 2.126.000 KM, a rashodi 2.312.000 KM.

To je minus od oko 200 hiljada.
Ako je Dino rek`o da smo na nuli, ima da buemo na nuli. I dosta price oko gluposti!
Oko za oko, zub za zub!

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:34

bagrcavi je napisao/la:Mirza buraz jesi li to ti neki advokat ? :shock: Imaju moderatori koji će sankcionisati onoga ko prekrši pravila foruma.
Nisam advokat, slazem se sa tim da imaju moderatori koji ce sankcije stavljati to ko prekrsi pravo/la, to si upravu.. ;)
Za licencu sam se ja bunio sa onim @lakovic znam ja da cemo je dobiti eto opusteno nemoj se sekirati komso. :P

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 19 apr 2012, 13:35

bagrcavi je napisao/la:Mirza buraz jesi li to ti neki advokat ? :shock: Imaju moderatori koji će sankcionisati onoga ko prekrši pravila foruma.
Nisam advokat, slazem se sa tim da imaju moderatori koji ce sankcije stavljati to ko prekrsi pravo/la, to si upravu.. ;)
Za licencu sam se ja bunio sa onim @lakovic znam ja da cemo je dobiti eto opusteno nemoj se sekirati komso. :P
Bravo paša, to je pravi ton

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:36

lakovic je napisao/la:
Bravo paša, to je pravi ton
Ma na ovom forumu meni su svi dragi pogotovo moje drage komsije. :)
@lakovic, @bagrcavi..... 8-) :P

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 19 apr 2012, 13:37

Ma nisam ja njihov ako hoćeš vjeruj, ali ovo je 100 posto

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:38

lakovic je napisao/la:Ma nisam ja njihov ako hoćeš vjeruj, ali ovo je 100 posto
Stani sad me zbuni kako da nisi njihov?pitar si znaci ako me pamet jos dobro sluzi? 8-)

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 19 apr 2012, 13:39

Glupo je da se petljam jer ne radi se o mom klubu ali pošto znam da je ovaj lakovic neko od Olimpikovih uposlenika ili članova porodice onda moram reagovati jer je neobjektivan. Taj minus koji spominješ može biti da je recimo uračunat neki trošak za 2012-u ili da je bilo u plusu 200000 iz prošle godine ili misliš da je neko tako glup da izadje sa ovakvim podatkom i da ne zna sabrati dva i dva. Svi klubovi pa i moj Željo se susreću sa ovakvim stvarima jer se radilo i trošilo godinama neplanski, a sada je situacija takva da nema više prihoda sa više strana i nažalost klubovi se nalaze u teškim situacijama. Druga stvar koja je jako bitna je ta da stvarno Gracić već par puta po novinama poziva na gašenje kluba kojeg nije ni član mislim i ne znam otkud mu pravo na to. Zamislite da predsjednik Travnika kaže da bi bilo najbolje da se Željo ugasi ? Kakve bi bile reakcije ? Realno bez Želje i Sarajeva fudbal nema smisla u BiH i zato sam kao neko objektivan spreman uvijek podržati inicijative oba kluba. I da stanje na tabeli bude uvijek kao sada :)

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 19 apr 2012, 13:40

Stani sad me zbuni kako da nisi njihov?pitar si znaci ako me pamet jos dobro sluzi? 8-)
Definitivno i do groba, pomislio sam da misliš kako sam s druge strane

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:43

lakovic je napisao/la:
Definitivno i do groba, pomislio sam da misliš kako sam s druge strane
@laka kume moj izvini onda ponijelo me stvarno, znaci ti si HZ to kume moj nisam znao oprosti. ;) Aj žžž.. :P

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, JavierBosnia i 28 gostiju.