Safet Sušić - Pape

Consigliere
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Consigliere » 25 avg 2014, 15:03

bordobijeli je napisao/la: ma ja sam tog Hadzica samo uzeo za primjer ,sto se mene tice nije trebao dobit poziv nikako .hocu da kazem da se svi nesto mjesaju u posao selektora i prave se pametni .papae je selektor i ima moju podrsku i ima sasvim dobre rezultate ,ako se plasira na EP nema se njemu sta prigovoriti ,do tad :bih:
Grijesis. On je trebao dobiti poziv. Kao sto sam napisao, svako ko nam moze pomoci treba da dobije sansu, ali brate, daj ga u prijateljskoj, daj ga kod 3:0 za nas... a ne pravo na SP, gdje je bio izgubljen u vremenu i prostoru. Cist primjer stavljanja u izlog za laksu prodaju, sto im nije uspjelo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 25 avg 2014, 15:05

Kod Safeta vazda problemi a Jagodić hladno poslao poziv

Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija)

slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 15:11

Consigliere je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: ma ja sam tog Hadzica samo uzeo za primjer ,sto se mene tice nije trebao dobit poziv nikako .hocu da kazem da se svi nesto mjesaju u posao selektora i prave se pametni .papae je selektor i ima moju podrsku i ima sasvim dobre rezultate ,ako se plasira na EP nema se njemu sta prigovoriti ,do tad :bih:
Grijesis. On je trebao dobiti poziv. Kao sto sam napisao, svako ko nam moze pomoci treba da dobije sansu, ali brate, daj ga u prijateljskoj, daj ga kod 3:0 za nas... a ne pravo na SP, gdje je bio izgubljen u vremenu i prostoru. Cist primjer stavljanja u izlog za laksu prodaju, sto im nije uspjelo.
ja sam onda vjerovatno u krivu skroz ,ja necu da vjerujem da neko igra u reprezentaciji a dobija samo tako bezz poziv da se proda ili nesto slicno .ja u to nevjerujem ,mozda sam naivan al necu da gledam tako stvari .jel koju god reprezentaciju ili klub uzmes uvijek mozes naici na stvari kao sto su u nasoj reprezentaciji .u hrvatskoj pozvani brozovic i slicni iz dinama ,pa i argentini bude neki bezz igraca a tevez nije pozvan i to ne mora da znaci da neko prodaje nekog .

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 avg 2014, 15:21

bordobijeli je napisao/la: ja sam onda vjerovatno u krivu skroz ,ja necu da vjerujem da neko igra u reprezentaciji a dobija samo tako bezz poziv da se proda ili nesto slicno .ja u to nevjerujem ,mozda sam naivan al necu da gledam tako stvari .jel koju god reprezentaciju ili klub uzmes uvijek mozes naici na stvari kao sto su u nasoj reprezentaciji .u hrvatskoj pozvani brozovic i slicni iz dinama ,pa i argentini bude neki bezz igraca a tevez nije pozvan i to ne mora da znaci da neko prodaje nekog .
Otidji na temu hrvatske repke pa pitaj sta misle o pozivanju Brozovica i Zelenike u Brazil i sta je bila svrha svega toga. Samo sto je Brozovic dvadesetogodisnjak iz domace lige, pa je mogao dobiti poziv na temelju i talenta a i promocije domace lige... Hadzic nema ni jedno ni drugo. :kafa: Covjek je pozvan da ga neko zapazi i plati koji milion... To se nije desilo, pa ce dobijat' poziv dok se neko ne zayebe i iskesira austijance a postotak kapne u Agenciju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 25 avg 2014, 15:34

dubrovnik je napisao/la:A put u Njemacku ne dolazi u obzir. Daleko mu autom ici a aviona ga je strah jos od djecackih dana. Zato je i u Brazil zakasnio, strah ga bilo uci u celicnu pticu.
Dakle, zato mi gubimo momke po dijaspori, a ni standardni reprezentativci se ne prate uzivo, vec preko kaZeta.
Sad mi je sve jasno.
Head je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Dakle ništa o Hrgoti, Arslanagiću, Đuriću?
Arslanagic ce dobiti poziv kad sredi papire. Full stop
Dakle krivac je Arslanagic a ne Susic.
Je li ikad otisao u Lijez i rekao to momku ? Safet Susic je jedini krivac, jer u razgovoru sa Arslanagicevim starim nije momku zelio obecati poziv.
Sad je logicno da momak ne zeli.

Glava je jedini krivac. Full stop
bordobijeli je napisao/la: tog Hadzica dok nije dobio poziv ovdje na forumu svi prozivali sto ga safet ne proba standardan u austriskoj ligi ,dobar igrac ,daje golove trci ,to su sve komentari bili za Hadzica dok nije pozvan pa poslije pljuj po njemu .isto sto vecina sad proziva arslanagica ,tankovica i druge a vjerujem da nikad u zivotu nisu ni gledali ljude al kod nas je bitno pametovati i pljuvati a nije bitno da li znas uopšte ista o toj stvari .kao sto gledam hadjahafizbegovic i glumac i politicar i na kraju mislim da bi trebao biti selektor ,covjek zna vise od papeta o fudbalu .
Ja sam ga prvi prizivao, i to da se isproba u prijateljskim utakmicama.
Zar se igrac ne moze pozvati, uvjeriti se u njegove (ne)kvalitete, i onda ga vise ne zvati ??

Jok, kod njega je sve obrnuto.
Bratica i Hadzica poziva pred SP, i nastavlja ih pozivati, unatoc ocitom nedostatku reprezentativnog kvaliteta.

P.S.
Ono sto je izjavio za Branimira Hrgotu je za zatvora i montiranog sudjenja.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 avg 2014, 15:42

bordobijeli je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: da smo mi osvojili SP ovdje bi opet pisali da je debil
genijalan argument.

"da anel hadzic sutra predje u real i osvoji zlatnu loptu vi bi i dalje pisali da je kloc".
tog Hadzica dok nije dobio poziv ovdje na forumu svi prozivali sto ga safet ne proba standardan u austriskoj ligi ,dobar igrac ,daje golove trci ,to su sve komentari bili za Hadzica dok nije pozvan pa poslije pljuj po njemu .isto sto vecina sad proziva arslanagica ,tankovica i druge a vjerujem da nikad u zivotu nisu ni gledali ljude al kod nas je bitno pametovati i pljuvati a nije bitno da li znas uopšte ista o toj stvari .kao sto gledam hadjahafizbegovic i glumac i politicar i na kraju mislim da bi trebao biti selektor ,covjek zna vise od papeta o fudbalu .
Pa prizivali smo ga da se proba, probao se par puta, nema kvalitet za repku, i po nekoj logici on vise ne bi trebao biti tu, ali on i dalje dobija pozive..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 15:43

a sta je to izjavio za Hrgotu , a sto se tice tina momak je odlican igrac

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 avg 2014, 15:56

Na osnovu cega si zakljucio da je Tino odlican igrac?

Mozda na osnovu 60 minuta protiv Irana koji se toliko otvorio da im je i Vrsajevic dao gol, ili na osnovu utakmica sa Istrom, Dragovoljcem, Varteksom ili Šahtarom iz Karagandija?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2014, 16:12

Mozambik je napisao/la:Na osnovu cega si zakljucio da je Tino odlican igrac?

Mozda na osnovu 60 minuta protiv Irana koji se toliko otvorio da im je i Vrsajevic dao gol, ili na osnovu utakmica sa Istrom, Dragovoljcem, Varteksom ili Šahtarom iz Karagandija?
pratim hajduk uvijek i u posljednje dvije godine igra jako dobro ,naravno nije pjanic i taj nivo ali ssasvim ok igrac ,koji ce se jos razvijati i biti koristan reprezentaciji

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 avg 2014, 16:21

Jesam ja jedini na ovom forumu koji je vise puta gledao Tinu nego Prcica, Arslanagica... :?
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2014, 16:26

Head je napisao/la:Jesam ja jedini na ovom forumu koji je vise puta gledao Tinu nego Prcica, Arslanagica... :?
Ja sam isto manje pratio Sanjina nego ovu dvojicu npr. Arslanagica bolje da nisam gledao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 25 avg 2014, 16:29

Head je napisao/la:Jesam ja jedini na ovom forumu koji je vise puta gledao Tinu nego Prcica, Arslanagica... :?
Prcica sam pratio redovno dok je igrao za Socheaux, skoro svaku utakmicu, a Dinu sam samo dva puta pogledao.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 avg 2014, 16:36

Mah, Prcica sam gleda u mladoj repki, a i samim time sto igra u Francuskoj daje mu neku novu dimenziju.
Sto se tice Arslanagica, gledao sam ga 2 puta dok je SK radio belgijsku ligu i nije me nicim impresionirao. Sad necu da polemisem o njegovim (ne) kvalitetima jer nisam ga gledao dovoljno.

Tinu sam gledao nebrojeno puta i prije nego sto je postao reprezentativac.
1946

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 25 avg 2014, 16:55

Pustite vi to ok igrac. Sta znaci ok igrac ?
Decko nije za reprezentacije, mozda je ok kada igra protiv Istre, Sibenika i Zadra. Ali da to bude kalibar za repku iz top20 na svijetu. Nema sanse.

Ali dobio je priliku da se pokaze, i neka je. Samo ranije nego sto je trebao. Lihtenstajn je bio savrsena prilika da on debitira, a ne da se vodi na svjetsko. No, nema veze.

Sto se tice Arslanagica, Prcica i svih ostalih, moj stav je jasan, i tu ne bi trebalo biti dilema.

Svi zasluzuju jedan ili dva poziva - da pokazu sta znaju. I to im treba otici na lice mjesta i obecati. Nakon toga, treba se presabrati i preoduzeti i vidjeti imaju li kvaliteta za repku ili ne.

Ko da je neko ocekivao da ce nam Spaha iz Zagreba onako valjati, pa da mozemo sada nagadjati da decko iz Standarda unaprijed ne valja.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 avg 2014, 17:32

Sto su naumili to su i postigli.Reprezentacija nam je sad neuporedivo slabija ali nemojte misliti da je njih briga za to,bitno je samo da ide biznis.Sto vise oprostaja i povreda najboljih igraca to vise biznisa.
A i mnogi od vas su im pomogli u tome,mnogi.

I pripremite se za neugodna iznenadjenja ,rekao bih cak šokantna.
Ali opet ne brinite,ubijedit ce vas spin majstori da to nije zbog Avdije,Tina,Hadzica i slicnih,ili ne daj boze Safeta velikog vec da je krivac Edin Dzeko licno,uz Pjanica,Ibisevica,Lulica ili ko vec postane smetnja u razvijanju biznisa.Cak ce i oprostaj Spahica i Misketa okrenuti na svoju stranu pa ce vam reci,pa gledajte neuspjeh je rezultat i oprostaja dva nasa vrlo vazna igraca,ipak je bilo nerealno ocekivati da bez njih budemo jednako dobri,a do tada cete vi vec zaboraviti da su ih upravo oni,uz vasu pomoc,je li, otjerali.

Sto no kazu,trazili ste-eto vam ga.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 25 avg 2014, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 avg 2014, 17:36

Rusilac je napisao/la:Sto su naumili to su i postigli.Reprezentacija nam je sad neuporedivo slabija ali nemojte misliti da je njih briga za to,bitno je samo da ide biznis.Sto vise oprostaja i povreda najboljih igraca to vise biznisa.
A i mnogi od vas su im pomogli u tome,mnogi.

I pripremite se za neugodna iznenadjenja ,rekao bih cak šokantna.
Ali opet ne brinite,ubijedit ce vas spin majstori da to nije zbog Avdije,Tina,Hadzica i slicnih,ili ne daj boze Safeta velikog vec da je krivac Edin Dzeko licno,uz Pjanica,Ibisevica,Lulica ili ko vec postane smetnja u razvijanju biznisa.Cak ce i oprostaj Spahica i Misketa okrenuti na svoju stranu pa ce vam reci,pa gledajte neuspjeh je rezultat i oprostaja dva nasa vrlo vazna igraca,ipak je bilo nerealno ocekivati da bez njih budemo jednako dobri,a do tada cete vi vec zaboraviti da su ih upravo oni otjerali.

Sto no kazu,trazili ste-eto vam ga.

:wtf:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 avg 2014, 17:37

No bitno je da je Cimi tu.Cimi i Pape i ne treba vise niko.Doduse,valjalo bi jos kako Dupovca,Duljevica,Bilbiju,Puzu,Tatka ali samo lagano,ima vremena.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2014, 17:39

Ko je na redu da napusti repku nakon Spahe i Misketa
Nesto kontam da nebude Dxeko.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 avg 2014, 17:41

Sta mislite jeli Zolotic sazreo da igra za A selekciku
Mislim da bi sa Besicem zajedno bili dobar tandem.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 avg 2014, 17:51

Alipasino je napisao/la:Sta mislite jeli Zolotic sazreo da igra za A selekciku
Mislim da bi sa Besicem zajedno bili dobar tandem.
:nene: :nene:
Odigrao samo 45 minuta ove sezone u pet kola.
1946

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.