Miličević je imao puno dužu pauzu prije dolaska kod nas, pa je odigrao najbolju sezonu i po u karijeri.Poslije ostvario odličan transfer i postao reprezentativac, još stigao asistirati Džeki za zadnju pobjedu repke

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Miličević je imao puno dužu pauzu prije dolaska kod nas, pa je odigrao najbolju sezonu i po u karijeri.Poslije ostvario odličan transfer i postao reprezentativac, još stigao asistirati Džeki za zadnju pobjedu repke
Ma mali tare umjesto krmeta adnanaMaroon99 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 08:37Ukoliko se djokanovic proda lazic mora na klupu a trako u prvu zbog u21 pravilaLucas je napisao/la: ↑03 jun 2022, 08:20Nešto kontam, mi samo sa osvježenom odbranom i dolascima Ovčine i Burekovića, imamo tim konkurentan u borbi za titulu, a vjerovatno to neće biti jedini ulazni transferi.Uz jednu bitnu napomenu, siguran sam da ce Šečerović poslije priprema pod Dudićem biti skroz drugi igrač![]()
![]()
imas li dje slike Poture
google , anela potura, dobra mala samo bi je nogom iz kluba nabio
Ma kakvi, suplja prica koju su izmislili da sakriju sta je zapravo radila, mada ne bi me cudilo da je jos i to radila al to joj je najmanja greska od svih.joker90 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:50Je li istina ono da je prodavala info klixu za male pare?PapirnaMarka je napisao/la: ↑03 jun 2022, 00:29Anela Potura, prva generacija maturanata Ugrađevinske škole i počasni član iste.MaroonBjelave je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:11
A jeste li obratili pažnju ko je ona što se sklonila iz kadra prije nego će se Ajla pozdraviti s Feđom? Neka u haljini na volane![]()
Volio bih da je pravilo 4 u21 igraca umjesto 2mnon46 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 09:03Ma mali tare umjesto krmeta adnanaMaroon99 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 08:37Ukoliko se djokanovic proda lazic mora na klupu a trako u prvu zbog u21 pravilaLucas je napisao/la: ↑03 jun 2022, 08:20Nešto kontam, mi samo sa osvježenom odbranom i dolascima Ovčine i Burekovića, imamo tim konkurentan u borbi za titulu, a vjerovatno to neće biti jedini ulazni transferi.Uz jednu bitnu napomenu, siguran sam da ce Šečerović poslije priprema pod Dudićem biti skroz drugi igrač![]()
![]()
Mislim da bi ovdje i mogao ovako
Ma malo mi je bilo smiješno koliko garantuju za njega.obrijanopile je napisao/la: ↑02 jun 2022, 23:13Momak ce u oktobru napunti 19 godina. Kada da mu daju sansu, kada napuni 22? Gledao sam ga u utakmici protiv Borca i izgledao je odlično, pored Alisaha bio jedan od najboljih.
Imaju prijateljske utakmice, tu se može pokazati.
Ako ćemo se mi oslanjati na igrače koji nemaju kluba, a sumnjati u akademce onda nećemo imati napredak.
Obavezno sto vise šanse dati mladim igračima...
Ne mozes teret cijele sezone stavit na pleca momka koji nema minute u seniorskom fudbalu i momka koji ima jedva 100 minuta u istom, plus koji je nedavno izasao iz teske povrede. Akademija treba da bude prva alternativa na svakoj poziciji, a ne Hebib, Velkoski, Merso i slicno. Ne ocekuje niko da igru nose Jovasevic, Mulalic, Trako, Ramic, Bijelonja, Irfan Ramic... Al ocekujemo da u 65. minuti umjesto Kapica udje Tarik Ramic a ne Secerovic. Da umjesto Catakovica udje Bijelonja a ne Merso ili Bagaric. Da umjesto Oremusa rezervna za beka bude Mulalic, da umjesto Dupovca ulazi Trako itd. Tako se najbolje promovisu mladi igraci, da u prvoj prelaznoj sezoni imaju cca 25-30 minuta po utakmici, neke slabije i da pocinju.
izbaci mi pola slika one vanabi direktorice i linkove najljepse lice naseg fudbala,oj Allahu milosni
Ovaj covjek kao da je citao moje postove
Eto, to je to otprilike. Da su ove sezone svaku tekmu u 65. uvodjeni dva ramica, trako, islamovic, jovasevic, ili ko god vec, dosad bi ti momci imali koliko-toliko rutine za igru u prvom timu i imali bismo spremnih par igraca za predstojecu sezonu.napoleon72 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 09:56Ne mozes teret cijele sezone stavit na pleca momka koji nema minute u seniorskom fudbalu i momka koji ima jedva 100 minuta u istom, plus koji je nedavno izasao iz teske povrede. Akademija treba da bude prva alternativa na svakoj poziciji, a ne Hebib, Velkoski, Merso i slicno. Ne ocekuje niko da igru nose Jovasevic, Mulalic, Trako, Ramic, Bijelonja, Irfan Ramic... Al ocekujemo da u 65. minuti umjesto Kapica udje Tarik Ramic a ne Secerovic. Da umjesto Catakovica udje Bijelonja a ne Merso ili Bagaric. Da umjesto Oremusa rezervna za beka bude Mulalic, da umjesto Dupovca ulazi Trako itd. Tako se najbolje promovisu mladi igraci, da u prvoj prelaznoj sezoni imaju cca 25-30 minuta po utakmici, neke slabije i da pocinju.
Par igraca se mora dovest svakako, al nadam se da ce i dovedeni bit mladji i zeljni igre, a ne neki istroseni Burekovici i Susici koji ce za masnu lovu drqat na terenu.
Treba ukinuti skroz ovo U21 pravilo. Ako je neko dobar igrac igrat ce i sa 16 godina za prvi tim, a ne da se mora sansa na silu davati. Bespotrebno pravilo skroz.
Pa je li vi mislite da su roditelj djece, a i sama djeca, budale pa da dodju u klub koji ne daje šansu djeci iz Akademije?Maroon99 je napisao/la: ↑03 jun 2022, 08:37Ukoliko se djokanovic proda lazic mora na klupu a trako u prvu zbog u21 pravilaLucas je napisao/la: ↑03 jun 2022, 08:20Nešto kontam, mi samo sa osvježenom odbranom i dolascima Ovčine i Burekovića, imamo tim konkurentan u borbi za titulu, a vjerovatno to neće biti jedini ulazni transferi.Uz jednu bitnu napomenu, siguran sam da ce Šečerović poslije priprema pod Dudićem biti skroz drugi igrač![]()
![]()