FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
prvi put stvarno da me nije zanimalo koga ćemo dobiti,mislim Arsenal ono protiv Sitija sve goori ali bitno je da se šteli Realu da osvoji 10 titulu ali neće ići...
Najlaksi protivnik
Ovaj put ih raskopat u obe utakmice da se ne hvale pirovom pobjedom kao prosle godine 

Nema tu puno vatre. Naucili su lekciju i uvidjeli da opustanja nema i Bayo ce igrati punom snagom u obje utakmice a tu je onda scenario skoro pa poznat. Inace nemam obicaj podcijeniti protivnika ali sam vise nego siguran u prolazak dalje.Saurman je napisao/la:Najjači par 1/8 biće vatre u obje utakmice.

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 16 dec 2013, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Lagani hendikep u obje utakmice. Ostalo bi bila velika senzacija 

- anelbavarac
- Kontakt:
S ozbiljnim pristupom i prije svega nadam se s punim sastavom,bez povrijedjenih igraca prolaz apsolutno nije upitan
Ne vidim ni najmanju sansu da nas eventualno arsić izbaci,ocekujem da osiguramo prolaz vec u Londonu

Ne vidim ni najmanju sansu da nas eventualno arsić izbaci,ocekujem da osiguramo prolaz vec u Londonu

Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 16 dec 2013, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko frustracije na temi Arsenal-a
Vidim da smo nekome opasno komplekse nabili prošle sezone. A dobro, sjećam se da smo ih još jedanput izbacili kada smo pobjedili u Minhenu 3:1 (3:0 Frings promašio 100% priliku za 4:0 i onda Kolo Toure zabio za 3:1, uzvrat Henry 1:0 ako se ne varam).
Neuer, Lahm, Alaba, Dante, Boateng, Javi, Bastian, Ribery, Robben, Kroos i Mandžo. Klupa, Rafinha, Shaqiri, Gotze, Thiago itd.
Ovakve utakmice moraju igrati najiskusniji, a to je svakako postava koju sam nabrojao.

Vidim da smo nekome opasno komplekse nabili prošle sezone. A dobro, sjećam se da smo ih još jedanput izbacili kada smo pobjedili u Minhenu 3:1 (3:0 Frings promašio 100% priliku za 4:0 i onda Kolo Toure zabio za 3:1, uzvrat Henry 1:0 ako se ne varam).
Neuer, Lahm, Alaba, Dante, Boateng, Javi, Bastian, Ribery, Robben, Kroos i Mandžo. Klupa, Rafinha, Shaqiri, Gotze, Thiago itd.
Ovakve utakmice moraju igrati najiskusniji, a to je svakako postava koju sam nabrojao.
Čuj nabili komplekse, gaće vam se tresle zadnjih deset minuta pa vam je Neuer morao ležati na lopti da vam ukrade koju sekundu. Okani se gluposti i gledaj kako će vas Arsenal pošteno namučiti a ne bi me čudilo ni da prođu dalje.Neutral je napisao/la:Koliko frustracije na temi Arsenal-a![]()
Vidim da smo nekome opasno komplekse nabili prošle sezone.
Otvoren sam za sve vrste oklade? Ajde pametnjakovicu!Arbeloa17 je napisao/la:Okani se gluposti i gledaj kako će vas Arsenal pošteno namučiti a ne bi me čudilo ni da prođu dalje.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Samo želim pristup igri: ozbiljnost kao protiv Barcelone i pišliva r(g)ovnarska mikrokreditna organizacija iz Londona nema šta tražiti u oba susreta.
Slažem se sa Neutralom da tebaju igrati pogotovo u Londonu ona naša starija raja ,a onda u Minhenu pokazati ko je gazda nema više popuštanja englezima u Minhenu.
Slažem se sa Neutralom da tebaju igrati pogotovo u Londonu ona naša starija raja ,a onda u Minhenu pokazati ko je gazda nema više popuštanja englezima u Minhenu.
kako perfidno stelovanje kod zenita ,cuj mogu samo sa domuzom a niti bayo niti domuz nisu bili u grupi sa zenitom i omnda infantino veli zenit moze igrati samo sa domuzom ko je ovdje lud..Fudbal mi se sve vise i vise gaditi zbog ovakvih stvari,ali eto dbism arsu proslogodisnju musteriju,koju iskreno nisam zelio u ovoj fazi ,jedno je sigurno a tto je da dvomec sa arsom nece ni priblizno biti laksi kao prosle sezone,ekipa koja moze i zna moomacki popusiti ,ali isto tako mmcad koja kad se nabrije moxe uzeti pa skoro svaku ekipu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Bayern@heart
- Kontakt:
@Arbeloa17 How is you

- anelbavarac
- Kontakt:
@Arbeloa17 

Nije kvantna fizika da ne mozes skontati da su ostali jos Arsenal i Zenit a s druge strane Bayern i BvB...s obzirom da BvB ne moze igrati sa Arsenalom valjda je logicno da mora BayernPEP je napisao/la:kako perfidno stelovanje kod zenita ,cuj mogu samo sa domuzom a niti bayo niti domuz nisu bili u grupi sa zenitom i omnda infantino veli zenit moze igrati samo sa domuzom ko je ovdje lud..

Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
Čekaj, o čemu ti pričaš?Bilall je napisao/la:Otvoren sam za sve vrste oklade? Ajde pametnjakovicu!Arbeloa17 je napisao/la:Okani se gluposti i gledaj kako će vas Arsenal pošteno namučiti a ne bi me čudilo ni da prođu dalje.
- Rockefeller
- Kontakt:
Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi. 

adnan24 je napisao/la:Nije kvantna fizika da ne mozes skontati da su ostali jos Arsenal i Zenit a s druge strane Bayern i BvB...s obzirom da BvB ne moze igrati sa Arsenalom valjda je logicno da mora BayernPEP je napisao/la:kako perfidno stelovanje kod zenita ,cuj mogu samo sa domuzom a niti bayo niti domuz nisu bili u grupi sa zenitom i omnda infantino veli zenit moze igrati samo sa domuzom ko je ovdje lud..![]()
Dobili ste najtezeg moguceg protivnika ali kako vidim ide to u hendikepu...nek' ste vi sigurni,to je najvaznije.
aauuuu lapsus veliki,

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
Sramota me sta sam upravo procitaoRockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi.

- rob do bagro
- Kontakt:
**** je Arsenalu kad ima mentalitet velike ekipe, nije se lahko nositi sa tim, zato kiksaju uvijek.Rockefeller je napisao/la:Bez zeze, biće to dobra utakmica. Mana Bayerna je što nema mentalitet velike ekipe, a prednost joj je sigurno što nema šta izgubiti. Očekujem dobru utakmicu i neka bolji pobjedi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Meni uopste nije bilo jasno ovo izvlacenje,Bayern se zelenio na onim kuglicama samo kad je dosao kraj i to sa arsenalom,zasto npr nije mogao dobiti Galatu ili milana,nego bas Arsenala.Nije meni zbog Bayerna vec do topnika mislim pracki
.Mucka ziva sto se tice ovog izvlacenja.Pa normalno da ce se navuci na miln Reala,Pariza jer kapital i novci se tu peru.Al nema veze nama bolje da se rijesimo Arsenala a ovi veliki ce svakako ispasti tako da imamo lagan put do finala i titule jer svi ovi "velikani" su vise nego smijesni nema tog da more Bayi pomrsiti racune 

VOLIM BAYERN
- Rockefeller
- Kontakt:
Pa nemaju ni jedni ni drugi.rob do bagro je napisao/la: **** je Arsenalu kad ima mentalitet velike ekipe, nije se lahko nositi sa tim, zato kiksaju uvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.