Ali nije lose ipak

btw. odigrao preko neta sistem, po prvi put u zivotu, i hajde odlucim svih 10 parova LP ishod nerijeseno uplata 5 KM, sistem 4 od 10, proslo 5 X-eva i dobio 12 KM. ILi se ove sisteme ne isplati igrati ili sam ja amater za ovo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E jbg, kasno ces naucit lekciju, da taj retard ne ide na tiket nikad10DelPiero je napisao/la:E jbo me Przysiezny debil mutavi kud ga stavih na listic
To i jest najgore, sto znam kakav je. Tebi sa srecom valjda ti prode to, inace nisam vidio odavno tvog tenisa na prijedlozima nadam se da ce postovi sa US Openom postati ucestaliji tamoForster je napisao/la:E jbg, kasno ces naucit lekciju, da taj retard ne ide na tiket nikad10DelPiero je napisao/la:E jbo me Przysiezny debil mutavi kud ga stavih na listic![]()
Usput idemooo Williams i Cipolla, da nastavimo seriju
Sve se čovjek nada, ovaj put ce odigrati kako treba10DelPiero je napisao/la:To i jest najgore, sto znam kakav je. Tebi sa srecom valjda ti prode to, inace nisam vidio odavno tvog tenisa na prijedlozima nadam se da ce postovi sa US Openom postati ucestaliji tamoForster je napisao/la:E jbg, kasno ces naucit lekciju, da taj retard ne ide na tiket nikad10DelPiero je napisao/la:E jbo me Przysiezny debil mutavi kud ga stavih na listic![]()
Usput idemooo Williams i Cipolla, da nastavimo seriju
Dobro si prošao10DelPiero je napisao/la:Koji idiot al' dobi na kraju, Forster nadam se da ce da ispostuju ovi Williams fino ide i Cipolla ce valjda![]()
Ja sam na Garciu protiv Younga htio poslije 1. seta odigrat kvota je bila na cisti 1 oko 4,70 al' nisam a i prije pocetka meca mi se cinila premala kvota 1,25 na Younga
Nesposobni ljudi do gola, postenog suta nisu imalibodi123 je napisao/la:Dinamo Moskva ajde odma useri sve mile vam hebem
Evo izjednacili su familiju im, valjda pritisnu ovo u drugomOtelo je napisao/la:Nesposobni ljudi do gola, postenog suta nisu imalibodi123 je napisao/la:Dinamo Moskva ajde odma useri sve mile vam hebem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.