staragarda je napisao/la:
stari ja ne znam sta je sa tobom...na svaku pricu o Slobodi ti imas da nesto dodas,popljujes,omalovazavas a za jedinstvo navijas..opusti se malo,bolan
Jarane ne omalozavam ja Slobodu to sto vi pogresno shvatate to je vasa stvar.U subotu sam napisao da nije bio penal za Celik vi odmah ste uletjeli i govorite da sam ja protiv Slobode.Ja sam prvi podrzavao ovu pricu oko Slobode i cestitao sam vam na tome,i sve sam pozitivno pisao o Slobodi.Kad ste poceli pisat neke stvari nerealne sto znam i sam da nisu takve tad sam poceo pisat ovdje.Znaju ovdje pojedini forumasi da ja nemam nista protiv Slobode.Jarane ja bi i volio da osvojite titulu jer ste to ove sezone zasluzili,eto toliko o tome da ja mrzim Slobodu.Doduse ne mrzim nikoga iz PL(osim 1-2 kluba koje niko ne voli

).Sve u svemu upravu je @Doe ovo je zadnji post na ovoj temi,jer svaka recenice napisana vase je misljenje da imam nesto protiv Tuzlaka i Slobode.Sretno vam svima u nastavku sezone
@Fukara vi ste nama ucinili uslugu sto ste bili ispred nas,ovo Jedinstvo sa ovom upravom samo moze unazadit kvalitet PL