LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Otkud to da imate OGROMNU prednost pod kosem??? Pa nisu centri Toronta pod kosem OKC-a
Vise mislim na defanzivni dio njihovih centara,jer su ofanzivno limitirani...

amerosm je napisao/la:Ja mislio ti odlucio bojkotirati Lakerse.![]()
Ma ne bojkotujem...samo nisam u mogucnosti da ih gledam u direktnom prijenosu.Snalazim se nekako za snimke...evo sad su poceli stavljati cijele tekme na youtube,nadam se da ce nastaviti

Gledam danas neke statistike...Lakersi su tim sa najvise utakmica rjesenih u 5 poena razlike.Nekako vecina meceva je slicna,bez obzira da li igrali sa Miami-jem,Dallasom ili Wizardsima.Uvijek na kraju neizvjesno...
Vidjet cemo kako ce to izgledati veceras protiv Oklahome...da li je dosao red na Gasola da sjedi na klupi u 4/4

NEZALAGANJE je napisao/la:Otkud to da imate OGROMNU prednost pod kosem??? Pa nisu centri Toronta pod kosem OKC-aVise mislim na defanzivni dio njihovih centara,jer su ofanzivno limitirani...
Pa nije ogromna ali je velika razlika u kvaliteti na centarskim pozicijama.
I ja sam bas neku noc o tome razmisljao. U 90 posto meceva smo pitanje pobjednika rjesavali na kraju. Da li ce tako biti i veceras ostaje da se vidi. Bojim se da ce Ibaka i Perkins totalno da zatvore Endija i Pau - a. A tu bi nam mogao biti i kraj. Da vidimo veceras da li je istina da se Ron pali samo na velike igrace.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zivi bili pa vidjeli vidjecete da ce Brown veceras svojim glupim rotacijama izgubiti utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dobro igramo, svi su na nivou osim Artesta koji je promasio sve zivo ali je Durant zato spusten na sut 4-13
- Kobe Bryant
- Kontakt:
ali rotacija opet ma nivou igraju samo starteri i Barnes jos samo usli Blake i McRoberts 

Da je Kobe ispucao lopti koliko Kevin, vec bi bio divljak, silovatelj, itd
Derek nikome nije prakticno postigao poena, ali zato nama itekako jeste. I to ih vratio u utakmicu.
Nije nam trebao ovaj zadnji sut Ibake, iako smo imali jos jedan faul do bonusa.
Kobe dobar, Endi dominira, Pau solidan, a Artest i Ramon losi. Ramon nije ni sutirao puno.

Derek nikome nije prakticno postigao poena, ali zato nama itekako jeste. I to ih vratio u utakmicu.
Nije nam trebao ovaj zadnji sut Ibake, iako smo imali jos jedan faul do bonusa.
Kobe dobar, Endi dominira, Pau solidan, a Artest i Ramon losi. Ramon nije ni sutirao puno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
0-13 za Oklahomu

Ko gleda statistiku rece da je Kobe forsirao , ali sve su bili dobri sutevi nego lopta nece u kos
Mislio sam da nas Westbrook nece silovati kada dodje Sessions umjesto Fishera , ali opet
doduse napravio je eriju preko Blake-a
Baynum-a udvajaju a on nece da vrati povratnu hoce da dominira ali nemoze protiv Ibake i Perkinsa, Gasol na klupi radi glupih faulova , Murphy trckara kao da ga nema , stalo Kobe-a i Baynuma u drugom i odmah raspad sistema
jao travestije na kraju 3/4
, pustiti onako westbrook-a da dodje do trice i sutne za 2 sec 
Kobe nije mogao bazen pogoditi u 4/4

Ko gleda statistiku rece da je Kobe forsirao , ali sve su bili dobri sutevi nego lopta nece u kos

Mislio sam da nas Westbrook nece silovati kada dodje Sessions umjesto Fishera , ali opet

Baynum-a udvajaju a on nece da vrati povratnu hoce da dominira ali nemoze protiv Ibake i Perkinsa, Gasol na klupi radi glupih faulova , Murphy trckara kao da ga nema , stalo Kobe-a i Baynuma u drugom i odmah raspad sistema

jao travestije na kraju 3/4

Kobe nije mogao bazen pogoditi u 4/4

7-25, bravo kobe majstore, bolji si od jordana
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- majestic24
- Kontakt:
Znas sta...volio bih da Brown ostane na klupi samo zbog Kobeja,pa neka se on nastavi kurciti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Brown je pogubio sve konce i svojim rotacijama je protivnika vratio u igru. Da se ja pitam Bryant ne bi igrao narednih 5 utakmica pa makar sve izgubili sa ubjedljivom razlikom, iako vecina govori da ovim iskazuje nezadovoljstvo prema Brownu, ali opet ponavljam zato postoji FO i Lakersi koji su iznad svakog igraca zbog njiohove frustracije prema Brownu ne smiju ispastati na parketu.
Da je nekako do kraja regularnog dijela zadrzati tu trecu poziciju no to ce biti veoma tesko, jer su nam Clippersi za vratom, a Memphis ima par manje odigranih utakmica.
Da je nekako do kraja regularnog dijela zadrzati tu trecu poziciju no to ce biti veoma tesko, jer su nam Clippersi za vratom, a Memphis ima par manje odigranih utakmica.
Prosli put kad je Kobe imao 50% iz igre on je njega ostavio na klupi pred kraj 4/4 a sad kad ne moze pogoditi bazen drzi ga 40 minuta na terenu
Nema od ovog tima nista u play offu...Kobe je vec poceo da pada kako se mec blizi kraju(iako to nece priznati) a i dalje igra 40 minuta.Samo je pitanje vremena kad ce Bynum poceti da stagnira...
Ja sam se nadao da ce Brown korisititi sve igrace pa makar bili osmi na zapadu...ovako mozemo i prvi zavrsiti ali druga runda je maksimum.
Jednostavno ne moze nista na silu

Nema od ovog tima nista u play offu...Kobe je vec poceo da pada kako se mec blizi kraju(iako to nece priznati) a i dalje igra 40 minuta.Samo je pitanje vremena kad ce Bynum poceti da stagnira...
Ja sam se nadao da ce Brown korisititi sve igrace pa makar bili osmi na zapadu...ovako mozemo i prvi zavrsiti ali druga runda je maksimum.
Jednostavno ne moze nista na silu

- bear grylls
- Kontakt:
Ne znam zasto sinoc nisu samo hranili bynuma loptmaa islo ga je strasno niko izt oklahome nije sanse imao da ga zaustavi. Kobe vas je sinoc ukopao al **** valjda ste navikli na ove serije dosad nemate se sta zalliti s njim dobivate i gubite.
- majestic24
- Kontakt:
Neiskazuju igraci nezadovoljstvo prema Brownu svojom voljom nego zato sto im Kobe to trazi. Ajmo sad realno...koliko smo mi utakmica izgubili zbog KObejevog drkanja??? Pa sigurno se radi barem o 10 utakmica. Kobe nas jest zaduzio,al nije njegovo da ga smijenjuje nego da igra onako kako se trazi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Druze procitaj moj post na prethodnoj stranici. Nije samo u pitanju Bryant, vec je i druge igrace bez bilo kakvog razloga izbacivao iz rotacije iako su igrali odlicno. Za ovu situaciju je najvise kriv sam Brown.majestic24 je napisao/la:Neiskazuju igraci nezadovoljstvo prema Brownu svojom voljom nego zato sto im Kobe to trazi. Ajmo sad realno...koliko smo mi utakmica izgubili zbog KObejevog drkanja??? Pa sigurno se radi barem o 10 utakmica. Kobe nas jest zaduzio,al nije njegovo da ga smijenjuje nego da igra onako kako se trazi.
Evo u postu @adnana mozes vidjeti da je doticni pogubio sve konce. Bryant sinoc ne moze da pogodi bazen on ga drzi na parketu, a prije par noci Bryant ima sut preko 50% i on ga izvodi iz gire.
Hebiga ne mozemo promjeniti 15 igraca da bi samo zadrzali Clowna. Sinoc je takodjer unistio momentum ekipe kada je umjesto Sessionsa ubacio Blake-a.
- majestic24
- Kontakt:
Zapravo je ovdje samo u pitanju Bryant. Ponasa se kao malo deriste jer mu se nesvidja to sto je Brown izabran za trenera. Nije njegovo da bira..njegovo je da igra. Najbolji si igrac danasnjice,al ti svoje dokazujes na terenu;zbog toga ti je i dat ugovor od 120 mill.
Nemogu ja poreci da sam ja najzadovoljniji s Brownom,nisam...al nemozes ti nista napraviti ako ti igraci rade iza ledja. Igraci slusaju Kobeja to je jasno ko dan. S takvim stavom necemo daleko dogurati.
I jos jedna stvar...ono sutiranje trojke Bynuma i onda smijanje na klupi. Tu je Brown pogrijesio. Ja bi ga nabio na klupu sljedecih 10 utakmica i kakvu masnu kaznu pa nek se glupan pusi. Nebi mu onda nampale takve stvari
Nemogu ja poreci da sam ja najzadovoljniji s Brownom,nisam...al nemozes ti nista napraviti ako ti igraci rade iza ledja. Igraci slusaju Kobeja to je jasno ko dan. S takvim stavom necemo daleko dogurati.
I jos jedna stvar...ono sutiranje trojke Bynuma i onda smijanje na klupi. Tu je Brown pogrijesio. Ja bi ga nabio na klupu sljedecih 10 utakmica i kakvu masnu kaznu pa nek se glupan pusi. Nebi mu onda nampale takve stvari

Nek mi neko objasni ovo 10 šuteva više i 2 poena manje.Pa ja ga ne bih trpio da je Jordan

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@majestic
Koliko god oni slusaju Bryanta sigurno nisu mala djeca pa da ne mogu donositi svoje odluke...i ako postoji neka "zavjera" protiv Browna onda sigurno nije zato sto to samo Bryant zeli vec je to "klima" koja vlada u svlacionici.
Evo i danas je Brown izjavio kako ne moze smanjiti Kobe-jeve minute jer nema prilike za to...on je toliko glup da ne moze shvatiti da od ovakvog Bryanta on nema nista...njemu je izgleda cilj biti sto bolji u regularnom dijelu(kao prije sa Cavsima) a onda nema veze sto ce se raspasti u play offu.
Sjecam se one serije Cavsi-Orlando prije par godina kad James nije mogao hodati kako treba na kraju tekme a tad je bio u najboljim godinama...ne znam sta onda ocekivati od Bryanta,Bynuma pa cak i od Gasola,Artesta.
Bynumu je i ovo previse minuta sto igra...jos da uzima 10 lopti vise i da se vise koristi u napadu mislim da bi lagano mogao zakazati operaciju po zavrsetku regularnog dijela(daj Boze da i ovako ne bude slican scenarij).
S druge strane isto treba napraviti sa Bryantom...ne smije igrati vise od 35 minuta u ovom dijelu sezone...pa makar Lakersi i gubili utakmice.
Sto se tice samog odnosa suteva Bynum-Bryant sasvim normalno je da ce Kobe uzimati vise.Centre je mnogo lakse udvojiti,mnogo lakse ih je natjerati da se rijese lopte pod "double-team"-om...mnogo ih je lakse sprijeciti da uopste dodju do lopte.
Shaq je u najboljim godinama veoma rijetko prelazio 25 suteva...a danas imas dosta prosjecnih SG-ova koji uzimaju 25-30 suteva bez problema.
Eto pogledaj koliko suteva uzima Howard...mozda 5 puta u sezoni da je dosao do 20 pokusaja a on je jos prva opcija u Orlandu.Centri su uvijek bili mnogo efikasniji od vanjskih igraca ali ovi drugi su uvijek imali vise loptu.
Jbg. to se opet vracamo na istu pricu da nije sve u box score-u...treba nesto i pogledati.
Koliko god oni slusaju Bryanta sigurno nisu mala djeca pa da ne mogu donositi svoje odluke...i ako postoji neka "zavjera" protiv Browna onda sigurno nije zato sto to samo Bryant zeli vec je to "klima" koja vlada u svlacionici.
Evo i danas je Brown izjavio kako ne moze smanjiti Kobe-jeve minute jer nema prilike za to...on je toliko glup da ne moze shvatiti da od ovakvog Bryanta on nema nista...njemu je izgleda cilj biti sto bolji u regularnom dijelu(kao prije sa Cavsima) a onda nema veze sto ce se raspasti u play offu.
Sjecam se one serije Cavsi-Orlando prije par godina kad James nije mogao hodati kako treba na kraju tekme a tad je bio u najboljim godinama...ne znam sta onda ocekivati od Bryanta,Bynuma pa cak i od Gasola,Artesta.
LBJ MVP je napisao/la:
Nek mi neko objasni ovo 10 šuteva više i 2 poena manje.Pa ja ga ne bih trpio da je Jordan
Bynumu je i ovo previse minuta sto igra...jos da uzima 10 lopti vise i da se vise koristi u napadu mislim da bi lagano mogao zakazati operaciju po zavrsetku regularnog dijela(daj Boze da i ovako ne bude slican scenarij).
S druge strane isto treba napraviti sa Bryantom...ne smije igrati vise od 35 minuta u ovom dijelu sezone...pa makar Lakersi i gubili utakmice.
Sto se tice samog odnosa suteva Bynum-Bryant sasvim normalno je da ce Kobe uzimati vise.Centre je mnogo lakse udvojiti,mnogo lakse ih je natjerati da se rijese lopte pod "double-team"-om...mnogo ih je lakse sprijeciti da uopste dodju do lopte.
Shaq je u najboljim godinama veoma rijetko prelazio 25 suteva...a danas imas dosta prosjecnih SG-ova koji uzimaju 25-30 suteva bez problema.
Eto pogledaj koliko suteva uzima Howard...mozda 5 puta u sezoni da je dosao do 20 pokusaja a on je jos prva opcija u Orlandu.Centri su uvijek bili mnogo efikasniji od vanjskih igraca ali ovi drugi su uvijek imali vise loptu.
Jbg. to se opet vracamo na istu pricu da nije sve u box score-u...treba nesto i pogledati.
Veceras od 21.30 h igramo protiv Hornetsa - ima prijenos na SK - i sva sreca pa necu gledati ovu utakmicu, jer sam siguran da ce Clown svojim rotacijama napraviti zaniljivu utakmicu do samog kraja.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.