Zvali smo i mi Ljajica.Bijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
BosnaE
harise de malo pogledaj stranicu prije ne prozivaj čovjekaharishp je napisao/la:Fink yebo ti sve svoje,gdje otjera Besica.A mali protiv svajbonera k'o pirlo sto neko rece.
@omere svabo ni materi ne pusta,ako fasuju,bit ce ribanja,mozda cak i otkaza.
@bekicamir cuj ''odaklen'' je Markic,iz Hrvatske sigurno nije
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa Stevanović će sutra biti kaparisan, Safet ga je pozvao u A tim za sutrašnju utakmicu, i biće na klupi, nek ga uvede par minuta i to je to
Da ne zaviruju više ovi iz Srbije

Da ne zaviruju više ovi iz Srbije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
De ti malo prouci pravila ove lijepe igre i pozivanja u repkuBijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Možete kur.cu svirat jedino.Bijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dakle, uz nasu pobjedu je potrebno da norveska izgubi od engleske, da armenija ne dobije cg, da portugal ne dobije poljsku, da skotska ne dobiju austriju vecom razlikom nego mi njemacku, da danska ne dobije sj. irsku vecom razlikom nego mi njemacku ili da srbija ne dobije makedoniju i da svicarska ne dobije estoniju!
dakle ako se ovo sve potrefi, mi cemo biti 1. od drugoplasiranih, nama je potrebno da se potrefi 3 od 6, i bit cemo 4.
eto vam racunica
dakle ako se ovo sve potrefi, mi cemo biti 1. od drugoplasiranih, nama je potrebno da se potrefi 3 od 6, i bit cemo 4.
eto vam racunica

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
http://pokit.org/get/?0a5005b7a2f80c455 ... 47c360.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
🔵⚪
Da su htjeli, pozvali bi ih do sada...Bijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Posle dobrih igara Stevanovica i Bilbije za novosadsku Vojvodini ta prica je pocela,jel se desilo da mnogi kvalitetni igraci srpskog porjekla igraju za druge zemlje,spominjao se kao neki lik iz austrije koji igra za njihovu selekciju a i spominjao se i Zvjezdan Misimovic kao igrac koji je prosao sve mlade fudbalske selekcije Srbije,ali Pizon Petrovic procjenio da on kao igrac nema buducnost.Monolog je napisao/la:Da ih hoće pozvat i da dobiju kategorično NE, pa da se onda svi zajedno (dobro, ne baš sviBijeljinacity je napisao/la:Lako se moze desiti da Stevanovica i Grahovca pozoce Fudbalski savez Srbije,vec se pisalo o ovome.) nasmijemo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sreca pa imate takve strucnjake 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Pa dajte ljudi sta se desava sa nasim sportom?Ja nisam navikao na ovoliku kolicinu srece i radosti kad je sport u pitanju, ali lako cu se navici
hmm... 3-2 primamo gol bezveze

hmm... 3-2 primamo gol bezveze
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Kvesicov gol......Deru se ledja ledja i on zasra.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Poljska -Portugal 0-0 HT
Crna Gora-Armenija 0-0 45+
Crna Gora-Armenija 0-0 45+
e sad cemo zijanit,pu bezveze gol iz greske
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Procitan je satro @amirbekic vec mnogo stranica prije na drugim pdf-ovima.Kao sto mu neko rece tip ko fol iz Mostara a nema blage o prvoj jedanestorci U-21.Za kockaste bi da ga u tri ujutru probudis izbiflao sastav.Heller je napisao/la:harise de malo pogledaj stranicu prije ne prozivaj čovjekaharishp je napisao/la:Fink yebo ti sve svoje,gdje otjera Besica.A mali protiv svajbonera k'o pirlo sto neko rece.
@omere svabo ni materi ne pusta,ako fasuju,bit ce ribanja,mozda cak i otkaza.
@bekicamir cuj ''odaklen'' je Markic,iz Hrvatske sigurno nije
Mani se advokatiranja kad nisi upucen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Bukvić nešto ko Valdez.
Protivnici im rijetko pucaju ka golu,ali kada im neko opuca to obično i uđe u gol.
Protivnici im rijetko pucaju ka golu,ali kada im neko opuca to obično i uđe u gol.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ne zayebavaj, momak nije imo nista da radi ni kod jednog gola!Dylan Dog je napisao/la:Ovaj Bukvić nešto ko Valdez.
I nije Valdez, vec Victor Valdes. Jedino ako nije Valdez promjenio smijer i sa spica preselio na gol.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dajte, potrudite se, niste još ništa dobili, a ovako se opuštate 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 27 gostiju.