Druga Liga - grupa Jug
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Tomislav će vjerovatno sutra kiksat protiv Brotnja i Igman im se opet priblizava na 2 ili 3 boda zaostatka i onda će,ako ne do kraja jesenjeg dijela onda sigurno na proljeće,Tomislav napraviti niz lošijih rezultata + dolaze u Konjic i Igman će ih prestići. E sad da mi imamo juniore ja bih rekao da ćemo sigurno ući u 1. ligu FBiH,ovako to malo **** stvari. Hoće li se pravit juniori ili ne,to ne znam. A što se tiče kvaliteta ove 4 niže lige mogu reć da su Jug i Centar ubjedljivo jači od Zapada a pogotovo Sjevera tako da mislim,ukoliko se ne poklopi u baražu odmah Jug protiv Centra,da će prvaci te 2 lige ući u viši rang.
Support your local club !
-
- Kontakt:
Nek im Elezovici sastave tim kadeta a juniori ce se vec nekako skupiti .KonjicBOY je napisao/la:Tomislav će vjerovatno sutra kiksat protiv Brotnja i Igman im se opet priblizava na 2 ili 3 boda zaostatka i onda će,ako ne do kraja jesenjeg dijela onda sigurno na proljeće,Tomislav napraviti niz lošijih rezultata + dolaze u Konjic i Igman će ih prestići. E sad da mi imamo juniore ja bih rekao da ćemo sigurno ući u 1. ligu FBiH,ovako to malo **** stvari. Hoće li se pravit juniori ili ne,to ne znam. A što se tiče kvaliteta ove 4 niže lige mogu reć da su Jug i Centar ubjedljivo jači od Zapada a pogotovo Sjevera tako da mislim,ukoliko se ne poklopi u baražu odmah Jug protiv Centra,da će prvaci te 2 lige ući u viši rang.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma kakvi to,uprava je odavno otjerala Elezoviće,baš kao i Kudru,Pehlića i ostale momke...
- badblueboylivno
- Kontakt:
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Oj 11-0 danas,čovječe mogli smo im još 10 zabit. Ljudi su došli bez jedne jedine izmjene,nije ni čudo ali najkomičnija situacija danas mi je bila kad igrač Šujice (osmica broj),lik je ko tenk,viče na sudiju i govori mu da svira kraj a sudija se zbunio ko niko 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Grude 5-0 Kupres
Klis 3-0 Sloga
Blagaj 1-3 Posušje
Igman 11-0 Šujica
Neum 1-0 Troglav 1918
Klis 3-0 Sloga
Blagaj 1-3 Posušje
Igman 11-0 Šujica
Neum 1-0 Troglav 1918
Stolac - Rama 3:2
Brotnjo 2-0 Tomislav ( Čilić,Bulić) odlicna igra,a pobjeda je trebala biti uvjerljivija razbili smo ih 

HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Turbina?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kamešnica - Turbina 2:2
Kolike su zaista ambicije Tomislava? ovdje citam konstantno price da ce oni pasti, da ce namjerno pustiti, da ce prodati i slicno. Bilo bi lijepo vidjeti ih u visem rangu, najvise zbog infrastrukture.
-
- Kontakt:
Fk Igman ce ponovo biti federalni prvoligas,mislim da ce superiorno zavrsiti sezonu na jugu a i u play offu nevidim ekipu koja bi mogla parirati Igmanu.Ako Bog da iduce sezone cemo gledati kvalitetne ekipe ,i licno se nadam da ce se aktivirati privrednici u nasem gradu zajednickim snagama pomoc Igmanu da postane jedan zdrav kolektiv ,konjicani to zasluzuju i ovaj nas najlepsi grad u BiH.
Vi ne mozete igrati visi rang jer nemate juniore i kadete u natjecanju. Ako mislite da ih osnujete i da igraju naredne to nece upaliti, jer nije upalilo ni Slogi SH koja je na taj nacin propustila promociju u visi rang. Prvi mozete biti, ali promaknuti nikako. Barem mislim da je tako.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma pusti, ovo je NSFBIH, ni oni sami ne znaju tumačit svoje pravilnike, ništa nije nemoguće.Signore je napisao/la:Vi ne mozete igrati visi rang jer nemate juniore i kadete u natjecanju. Ako mislite da ih osnujete i da igraju naredne to nece upaliti, jer nije upalilo ni Slogi SH koja je na taj nacin propustila promociju u visi rang. Prvi mozete biti, ali promaknuti nikako. Barem mislim da je tako.

Apropos Tomislava, nitko ništa ne zna, valjda ni sami oni.

Usput, od Troglava dogodine očekujem napad na viši rang, mislim da su radovi na stadionu jasan pokazatelj toga (iako ga je trebalo obnoviti davnih dana, bez obzira na rang u kojem klub igra).
Hayley <3
Tomislav ako bude 1. ide u prvu ligu,nece odustati,imaju extra uslove,ali njima su finansije problem,jer prva liga je skupa,a godinama su u vrhu,zasluzuju ici u veci rang,trenutnoj ekipi dodaj neka pojacanja iz okoline(Troglav,Kamesnica,Sloga) i to bi bila extra ekipa
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Pa zar se kadetska i juniorska ekipa nemogu skupiti i igrati narednu sezonu u federalki...Mislim da je isti slucaj bio i prije dvije godine kad smo ulazili.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman nema namjeru praviti juniore na kraju sezone ako uđu nego sad na pola sezone. Kadete već imamo samo što se takmiče u kantonalnoj ligi čini mi se (igraju sa Međugorjem,Neumom) a čuo sam priče da ako budu među prva 3-4 mjesta na pola sezone da će se praviti juniori i ganjati viši rang.
Što se Brotnja tiče treba odradit ova dva kola osvojit 6 bodova i mirno otici na stanku. Neki dan bas sam pricao sa upravom, ulazak u 1 ligu bi bio znacajn financijski zalogaj, za jednu domacu utakmicu treba ti oko 4000 km, puno je to ali nema nikakvog profita , niti imas utakmice na televiziji jednostavo nemas kako sponzore privuci. Što se tiče igračkog kadra na zimu nam dolaze nova pojačanja , niko otici nece prema tome do zanjeg kola gonjati cemo titulu. Mada sa financijske strane bolje je ne ulaziti ali eto tako je uprava odlucila da se pokusa uci.
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Pa o tome ti ja pričam. Tomislav da hoće išao bi gore,ali pametni ljudi neće da ulaze,igraju ovu ligu jer im se ne isplati financijski ulaziti u viši rang. Svake godine su tu u vrhu ali nikad prvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.