La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Claus
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Claus » 20 sep 2011, 21:03

Betis sve bolji i bolji, čak je nadmašio i daleko jače gradske rivale. :mrgreen: Sjajna partija u meču protiv Atletica Bilbao-a, zasluženo su osvojili 3 boda na vrućem gostovanju u Baskiji (iako mi je bilo žao domaćina jer su se srčano borili od početka do kraja; tim više što im je i Marcelo Bielsa trener, osobu koju cijenim od SP 2010 i onog podviga s Čileancima).

Također, jedva čekam derbi susret Valencia - Barcelona. Šišmiši sve bolje i bolje igraju (odlazak Mate ih nije poremetio, baš kao i onaj Ville kada je otišao u njihove sutrašnje rivale, Barcu). Soldado je sjajan golgeter u poznim godinama, ali i ostali su odlični i igraju super kao tim. Definitivno pomno pratim ovaj derby susret. :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2011, 23:37

Soldado je u maju napunio 26 god :?

Za razliku od proteklih sezona Valencia sada ima mozda i najjaci stoperski par u Spaniji Ruiz -Rami ,tako da ce se malo ko naigrati pored njih ,u vezi su prejaki Banega-Tino-Parejo-Topal-Albelda , tu su jos ofanzvni igraci poput Piattia ili Canalesa,u napadu Soldado ...sta reci nego prejak tim.Nadam se da cemo sutra navece gledati lijepu utakmicu ,za razliku od ove veceras koja mi je siguran sam skratila zivot za godinu dana :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 20 sep 2011, 23:42

warden je napisao/la:Silva: Očito je da sam u španjolskoj reprezentaciji na ledu

David Silva, 25-godišnji ofenzivni vezni igrač Manchester Cityja, nije sretan sa svojim statusom u španjolskoj reprezentaciji već duže vrijeme...

Silva ima osjećaj da ga je izbornik ''furije'' Vicente del Bosque stavio na led nakon poraza od Švicarske 1-0 na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Bio je to jedini poraz Španjolaca u Južnoj Africi, koji su na Mundijalu osvojili naslov svjetskih prvaka.

- Izbornik ne računa na mene. Takav imam osjećaj i čini mi se da uopće nije bitno kako igram i u kakvoj sam formi. Ja sam, više-manje, još uvijek jedina žrtva tog poraza od Švicarske na Svjetskom prvenstvu. Imam osjećaj da sam odigrao puno utakmica na vrlo visokoj razini, ali mi to nije bilo dovoljno da bih osigurao mjesto igrača u startnoj postavi u reprezentaciji – izjavio je Silva za Marcu, te dodao.

- Nisam sretan sa svojom situacijom, ali nemam dojam da će se ona promijeniti.

Silva je zabio 11 golova u 49 nastupa za reprezentaciju. Bio je član momčadi koja se 2008. godine okitila naslovom europskog prvaka.

Nakon poraza od Švicarske na Svjetskom prvenstvu, Silva je zaigrao još samo jednom na tom natjecanju, kao kasna zamjena u polufinalnoj pobjedi nad Njemačkom. U ostalih pet utakmica, uključujući i finalnu pobjedu protiv Nizozemske 1-0, nije ulazio u igru s klupe.

U šest kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj, u kojima je Španjolska upisala svih šest pobjeda te je već osigurala plasman na europsku smotru, Silva je dva puta bio u početnoj postavi, te je još dva puta ulazio s klupe.

Silva također smatra da mu prelazak iz Valencije u Manchester City prošlog ljeta, umjesto, recimo, u Real Madrid ili Barcelonu, također nije pomogao u reprezentativnom statusu.

- Puno sam puta o tome razmišljao. Činjenica da nisam završio u Realu ili Barceloni sigurno mi je dodatno pokvarila akcije u nacionalnoj momčadi. Inače, Barcelona me željela dovesti nakon Europskog prvenstva 2008. godine, ali me tada Valencia nije željela prodati.
del bosque, inace seronja...kod njeg prednost ima manu del moral, koji je **** od igraca, ili torres kom treba godina da zabije gol, u odnosu na soldada koji je zadnjih 12 takmicarskih utakmica dao 17 golova...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 21 sep 2011, 00:11

del bosque, inace seronja...kod njeg prednost ima manu del moral, koji je **** od igraca, ili torres kom treba godina da zabije gol, u odnosu na soldada koji je zadnjih 12 takmicarskih utakmica dao 17 golova...
stvarno smiješno i neobjašnjivo...Del Morala koji je prosjecan napadac i Torresa (koji svaka tri mjeseca postigne gol i koji nije ni sjena nekadašnjeg Torresa) forsira i poziva, a ignoriše najboljeg strijelca lige Soldada....nidje veze :shock: :?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 sep 2011, 15:03

Del Bouesqe ima neki svoj cudan kriteriji pri odabiru igrac.Kad je kod njega Montoya (Barca B) dobio sansu da igra zna se koliko je sati :mrgreen:
Sto se tice vecerasnjeg derbija Valencia-Barca,ocekujem pobjedu Sismisa jer znam da tog mozemo stici ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 21 sep 2011, 15:43

Ova bi liga bila odlicna kad bi Real i Barcu ukinuli

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 sep 2011, 19:01

Spartak je napisao/la:Ova bi liga bila odlicna kad bi Real i Barcu ukinuli
Nema potrebe izbacivati klubove (kamoli ukidati :? ), ali istina je da se sredstva kojim liga raspolaže, a koja su namjenjena SVIM klubovima, trebaju ravnopravno podijeliti. Sramota je da Real i Barca kao 2 kluba dobiju polovinu tih sredstava, a ostali klubovi dijele mrvice. Ok rivalitet, popularnost, sve to na stranu, al' što nije fer - nije.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 sep 2011, 21:58

Vidite da Primera nije toliko losa kako neki pisu ;) Levante slavio golovima Balesterosa i Valda,dok je za Rayo zabio veliki Tamudo 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 21 sep 2011, 22:13

juznjak> je napisao/la:Vidite da Primera nije toliko losa kako neki pisu ;) Levante slavio golovima Balesterosa i Valda,dok je za Rayo zabio veliki Tamudo 8-)
nemoj tako pisati sad ce doci oni sa teme BuLi i ubjedjivati da su Hanover,Schalke i sl. ekipe sile za spanske klubove i da bi Bayern bez problema osvojio ovu ligu :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 21 sep 2011, 22:58

Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 sep 2011, 00:22

bimbrlica je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Vidite da Primera nije toliko losa kako neki pisu ;) Levante slavio golovima Balesterosa i Valda,dok je za Rayo zabio veliki Tamudo 8-)
nemoj tako pisati sad ce doci oni sa teme BuLi i ubjedjivati da su Hanover,Schalke i sl. ekipe sile za spanske klubove i da bi Bayern bez problema osvojio ovu ligu :D
Ko njih jos shvaca ozbiljno :mrgreen:
Dodje i taj dan kada cu Segundu gledati na TV -u :o ali kao sto rece steta sto nije od ove sezone ,jer zanimljva je jako liga ,ima najmanje 6-7 klubova koji konkurisu za Primeru.

Mogla bi ovo nakon par godina biti interesantna Primera 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 sep 2011, 00:26

Jesam li ja nešto propustio :mrgreen: Škotska liga?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 sep 2011, 00:30

Lijepo je vidjeti da Barca i Real nisu toliko dominantni i da u Primeri još uvijek ima živih klubova...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 22 sep 2011, 04:39

Po prikazanom od pocetka svih Liga,Primera je daleko najvise pokazala..
Pokazala je da ima 5 ekipa vhunskog kvaliteta.Pokazala je da ima igrace kakve pincetom ne mozes naci u drugim ligama.Pokazala je da je atraktivnija nego i jedna liga.
Dominacija Barcelone i Reala.Svakako su najjaci ali toliko jaci definitivno nisu !

Dosadna Liga je Engleska Liga u kojoj nakon 5 kola titula moze u ruke Unitedu.Koji kad zasjedne na vrh ne moze ga isputiti.
I samo ti kvazifanove te lige zamolio da mi nabroje te klubove koji se bore za titulu.Jer u toj ligi svako svakoga pobjedzuje.Sto se do sada nije moglo vidjeti.Unitdu koji nije do koljena Barcelone niko nije dosao na megdan a da ne primi 3 komada.Neki konkurenti za titulu su primali i po 8 komada ali oni su konkurenti.
Pa je recimo jedan City uvalio 5 komada Tottenhamu a taj isti Kokosinjac uvali 4 komada Liverpoolu.Al taj isti Liverpool i Tottenham se bore za titulu.Pa je jedan ambiciozni City svrstan kao jedan od najboljih klubova svijeta.Koji nece proci ni grupnu fazu LP.
Snagu Chelsea cemo vidjeti u sriejdu protiv Valencije.
Evo nesto gledam kako ovom Ligom dominiraju samo Barcelona i Real pa bacim oko na tabelu i pomislim da nije koja greska...
Barca 2 pobjede i 2 remija.
Real 2 pobjede , 1 remi , 1 poraz.
Jako idilicno.
Mislim kad jedan Stoke koji je world class ekipa puna strasnih igraca pobjedi jednu silu od ekipe kao sto je Liverpool koja igra fenomenalno.
Kako to da jedan olinjali Levante dobije Real Madrid ???
Il je Stoke prejak cak i za silu od ekipe kao sto je Liverpool koji kad poveze 3 passa u jednom napadu dobije ovacije.
Ocajan tim pun prenapuhanih igraca.To neki Engleski antitalenti svi placeni grdne pare.
Liga u kojoj je prije samog pocetka 90% da ce jedan klub da je ostavi.Potom 9% se dadne Chelsea ako bude imao srece.I naravno 1% se dadne Stokeu i Newcastleu kao i ovim solidnim ekipama poput Arsenala i Liverpoola.

Najsmjesnije su mi price oko toga da klubovi iz Primere svake godine prodaju svoje najbolje igrace Barceloni i Realu.
A gle cuda u Engleskoj se desava isto godinama.Sto je najgore od svega.Najbolji klubovi iz EPL-a prodaju svoje najbolje igrace Barceloni i Realu.
Kada je to jedan vrhunski igrac iz Barcelone ili Reala dosao recimo u United ili Chelsea ???? Nikada.
Zato redovno najbolji igraci napustaju Engleske klubove da bi igrali u dominantnoj ligi ,koja godinama osvaja Evropske trofeje sto nije situacija kod Engleskih vele Klubova.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 22 sep 2011, 17:05

Mourinho: Simulacije suparnika su nas izbacile iz ritma
Real Madrid je i na drugom gostovanju zaredom prosuo bodove, a Jose Mourinho je ponovno uzrok lošoj igri svoje momčadi pronašao u suparniku...

Samo tri dana nakon poraza kod Levantea, ''kraljevski klub'' je u 5. kolu Primere odigrao samo 0-0 u gostima kod Racinga. Mourinho je nakon svega priznao da je zabrinut zbog gubitka pet bodova u četiri dana, a otkrio je i glavni uzrok ''nule'' u Santanderu.

- Zbog čestih simulacija Racingovih igrača, nismo uspjeli pronaći pravi ritam igre - rekao je portugalski stručnjak, ali ipak dodao:

- Kao momčad nismo bili na vrhusnkoj razini. Pokušavali smo zabiti, ali nije išlo. Preostaje nam jedino da u subotu protiv Rayo Vallecana ponovno krenemo po gol i pobjedu, moramo se vratiti u normalu.

Guardiola: Remi protiv Valencije pošten je rezultat
U derbiju 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva sinoć su na Mestalli Valencia i Barcelona podijelili bodove odigravši 2-2. Ishod je to koji je zadovoljio Barcelonina trenera Pepa Guardiolu...

- Moram čestitati Valenciji na odigranoj utakmici. Ovo je bio divan nogometni spektakl – rekao je Guardiola o susretu u kojem je Valencia imala vodstvo u dva navrata, da bi konačan rezultat u 77. minuti postavio Cesc Fabregas.

- Naša snaga donijela nam je remi i mislim da je to pošten rezultat. Moram čestitati Valencijinim navijačima i učiti iz onoga što u ovom susretu nismo radili dobro. Sada moramo proanalizirati utakmicu. Bila je to dobra utakmica u kojoj su nam oni stvorili puno problema u prvom dijelu. Mislim da smo sada naučili lekciju i čekamo ih na Camp Nou. Osigurali smo dobar rezultat protiv prvenstvenih lidera, sjajne momčadi – zaključio je trener trenutno četvrtoplasirane momčadi Primere koja za vodećom Valencijom zaostaje dva boda.

Diego propušta i Barcelonu
Nakon što nije kandidirao za sastav Atletica Madrida, u susretu 4. kola španjolske nogometne lige, protiv Sporting Gijona, Brazilac Diego najvjerojatnije će propustiti i susret protiv aktualnog prvaka Barcelone...

Iako je Diego lagano trenirao u četvrtak, ne znači da je spreman za susret protiv najbolje momčadi španjolske Primere koji je na rasporedu ovog vikenda, prenosi Marca. Brazilac je dosada dva puta ulazio s klupe u španjolskom prvenstvu. Atletico se trenutno nalazi na osmom mjestu Primere sa osvojenih sedam bodova, odnosno tri manje od vodeće momčadi – Valencije. 8-)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 sep 2011, 22:08

Betis melje sve pred sobom... :mrgreen:

Ukoliko ovako nastave već nakon 15 kola bi mogli osigurati opstanak, a to je ono što je vjerovatno primarni cilj.
Ž '21!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 22 sep 2011, 22:13

Bianconeri1988 je napisao/la:Betis melje sve pred sobom... :mrgreen:

Ukoliko ovako nastave već nakon 15 kola bi mogli osigurati opstanak, a to je ono što je vjerovatno primarni cilj.
Vala baš tako....ljudi moji , šta radi ovaj Betis :shock: :o sad ce biti prvi na tabeli i što je još bitnije pravo dobro igraju...zayebana ekipa pravo :?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 sep 2011, 22:19

Ma oni imaju možda dobru prvu postavu, kad dođu vremenom suspenzije i povrede, polako će i oni tonuti...neće oni moći dugo izdržati u ovom ritmu...

Ali opet kažem, primarni cilj je opstanak i u tome će sasvim sigurno uspjeti, osim ako se ne desi neki katastrofalan pad forme...
Ž '21!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 sep 2011, 22:41

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma oni imaju možda dobru prvu postavu, kad dođu vremenom suspenzije i povrede, polako će i oni tonuti...neće oni moći dugo izdržati u ovom ritmu...

Ali opet kažem, primarni cilj je opstanak i u tome će sasvim sigurno uspjeti, osim ako se ne desi neki katastrofalan pad forme...
Ma bit ce isto kao i s Mainzom...na baterije

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 22 sep 2011, 23:09

Betis ljudi melje, evo ga 4:1...

R Zaragosa potencijano moze dozivjeti debakl. Forza Betis!! :D

Nije mi jasno kako ovaj , S. Sevilla :D , moze da igra za Betis...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.