SiamoNoi je napisao/la:Darth iz 4 utakmice protiv nasih klubova ne smije bod izvuc.Ne znam koliko je to realno
nama odgovara da ih jednu dobijemo i jednu remi i prvi smo

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
SiamoNoi je napisao/la:Darth iz 4 utakmice protiv nasih klubova ne smije bod izvuc.Ne znam koliko je to realno
hahahaSiamoNoi je napisao/la:Mateo nadam se da se nisi zaboravio prijavit.Za nekih pol sata palim komp i slazem sastav
hahahaBelminM23 je napisao/la:Mateo izdajo.
Jadran, sretno večeras.
Kako se poklopilo sve finoSiamoNoi je napisao/la:Eto vam iks0-0,tvrda utakmica.Iduću dobivamo.
Vidimo se u NED
Vidimo se.SiamoNoi je napisao/la:Eto vam iks0-0,tvrda utakmica.Iduću dobivamo.
Vidimo se u NED
Ma idi ba .ebo fid,gledaj derbi gdje ces to propustitiSiamoNoi je napisao/la:U NED zbog utakmice s vama propuštam Inter-Milan,morat ću snimku gledat.Očekujem da mi moji vrate sa 3 boda![]()
Tu smo na bod,dva.Mi s utakmicom manje...
Čuj derbi da propusti. Ne bi to propustio ni za šta a pogotvo ne zbog FID-a. Bolje ti je gledaj derbi, vjeruj nam.arelinho je napisao/la:Ma idi ba .ebo fid,gledaj derbi gdje ces to propustitiSiamoNoi je napisao/la:U NED zbog utakmice s vama propuštam Inter-Milan,morat ću snimku gledat.Očekujem da mi moji vrate sa 3 boda![]()
Tu smo na bod,dva.Mi s utakmicom manje...
Daj ba.Ja da navijam za Inter ja bih gledao tekmu pogotovo sada Mancini debituje gdje ces to propustitiSiamoNoi je napisao/la:Propuštao sam ja vec svašta zbog FIDa u ove 4 godine tako da nema brige.A i zna se tko je srce ekipe i zasto se ovdje druka da odem gledat![]()
Nije isto gledat snimku i direktno. Ne znam znaš li koliki sam navijač Damira Džumhura ali do sad nisam nijdan meč cijeli u snimku pogledao, nije to to. Derbi ne gledat. Ne govorimo mi to tebi što te mrzimo već suprotno, znamo koliko navijaš za Inter.SiamoNoi je napisao/la:To je sad utrka tko će se prije naučit bolje kretat bez lopte...Inter ili Jadran.A ja moram ekipu kojoj sam na čelu podržat na licu mjestuSnimka će se odmah ujutro gledat bez saznanja o rezultatu od sinoć
A najgore sto cu mu ja javljati rezultat u toku tekme pa ce biti rasteresen.Moras gledati tekmu.Ti ako bude gledao uzima Inter sto postoUnofficialpage je napisao/la:Nije isto gledat snimku i direktno. Ne znam znaš li koliki sam navijač Damira Džumhura ali do sad nisam nijdan meč cijeli u snimku pogledao, nije to to. Derbi ne gledat. Ne govorimo mi to tebi što te mrzimo već suprotno, znamo koliko navijaš za Inter.SiamoNoi je napisao/la:To je sad utrka tko će se prije naučit bolje kretat bez lopte...Inter ili Jadran.A ja moram ekipu kojoj sam na čelu podržat na licu mjestuSnimka će se odmah ujutro gledat bez saznanja o rezultatu od sinoć
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.