Pri tome, ne mislim nužno na Diega - on je samo jedan u nizu, zapravo on je povratnik...i sigurna investicija jer ce igrati kod Simeonea.
Vrlo je moguce da ove godine uzmu Primeru, bice to ganjanje do zadnjeg kola.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Strasni su.let3 je napisao/la:Atletico vec trecu godinu konstantno vuku prave poteze kad su transfer rokovi u pitanju, gotovo bez greške to ide kod njihnevjerovatno...uvijek za velike pare prodavaju, a za male dovode dobre igrace.
Pri tome, ne mislim nužno na Diega - on je samo jedan u nizu, zapravo on je povratnik...i sigurna investicija jer ce igrati kod Simeonea.
vidjecemo brate... ja mislim da ce se ove godine za titulu boriti ta tri kluba do samog kraja....ne bi me cudila ni neka triler završnica kao onda sa Tamudom....vjerovatno ce biti još poneki kiks kod sviju, ali sve su prilike da međusobni derbiji ce to prelomiti u ovom drugom dijelu (Real docekuje Barcu, Atletico Reala, a Barca Atletico).Dzoni je napisao/la:Strasni su.let3 je napisao/la:Atletico vec trecu godinu konstantno vuku prave poteze kad su transfer rokovi u pitanju, gotovo bez greške to ide kod njihnevjerovatno...uvijek za velike pare prodavaju, a za male dovode dobre igrace.
Ja sam jos polovinom augusta prosle godine prognozirao borbu sa Realom i barcom do samog kraja,ali mislim da ipak nece moci do naslova Primere.
Ne sumnjam da ce biti zaj3bano do samog kraja.let3 je napisao/la: vidjecemo brate... ja mislim da ce se ove godine za titulu boriti ta tri kluba do samog kraja....ne bi me cudila ni neka triler završnica kao onda sa Tamudom....vjerovatno ce biti još poneki kiks kod sviju, ali sve su prilike da međusobni derbiji ce to prelomiti u ovom drugom dijelu (Real docekuje Barcu, Atletico Reala, a Barca Atletico).
• Fernando Torres: RIP Luis Aragones. Thank you Mister, I will never be able to thank you sufficiently for all you did for me.
• David Villa: It's a very sad day. One of the greatest goes. Thanks for teaching me a great part of what I am. Rest in peace Luis Aragones.
• Andrés Iniesta: Thank you very much for everything that you taught us, for all that you gave us. We will remember you. For always Mister. RIP.
• Daniel Alves : The day has woken up sad, RIP Luis Aragones
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.