A i ovima iz Bostona se opet rukometna odbrana dopušta.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
A šta ćemo sa ilegalni screenovima Bama, PJ, Lowrya?
Nemoj se ti puno brinuti oko toga, on je zaključan i ima ugovor, naša budućnost, igra 20 minuta.
Ma ne mogu te ovi G-league igrači uvesti u finale realno. Onda Tony Snell partija Lowrya koji je veći minus na terenu 0 poena 1 skok 0 asistencija 3 izgubljene 5 licnih.
Publika u Miamiu nista vise i ne zasluzuje naime cim krenu gubiti 10-15 poena razlike odma se usute, dolaze pred kraj prve cetvrtine a ukoliko gube 15 poena 4-5 minuta prije kraja napustaju dvoranu.
U ovom taboru, niko ne hejta Hardena, jedini ga Ronaldo užem na zub, ali i to je zbog tebe što prozivas Luku, tako da ne znam što nas hejtas
Ali se ne može porediti odbrana Heata u prvom i drugom poluvremenu.
Strucnjace, niko nije rekao da je los nego da je makar 5 klasa ispod Luke, kao sto i jeste. Pa ti ga svrstavaj u lose, prosjecne, dobre ili koje god hoces.
Naravno da to za Luku nije tačno 3 asista više u ovom PO, večeras u drugom poluvremenu 10 potencijalni asista, kakvih 5 klasa ispoddscile je napisao/la: ↑26 maj 2022, 07:51Strucnjace, niko nije rekao da je los nego da je makar 5 klasa ispod Luke, kao sto i jeste. Pa ti ga svrstavaj u lose, prosjecne, dobre ili koje god hoces.
I naravno da Miamiu fali Herro. Ni blizu koliko je Bucksima falio Khris, ali im i dalje fali jer je prakticno treci igrac ekipe. Suprotno moze tvrditi neko ko je subjektivan ili nema veze o kosarci.
Boston ovo mora zavrsiti na domacem terenu. A posle da se pokolje sa Warriorsima koji ce biti blagi favoriti, ali ja opet vjerujem da se moze doci do prstena.
Tatum je okej kreator za jedno krilo,i to je to otprilike.Neki KD nivo.Porediti ga sa Lukom sto se tice kreacije je smesno.Tatum je naucio ove sezone da malo vise kreira za druge,dok je Luka rodjen sa tim talentom.emir18 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 08:11Naravno da to za Luku nije tačno 3 asista više u ovom PO, večeras u drugom poluvremenu 10 potencijalni asista, kakvih 5 klasa ispoddscile je napisao/la: ↑26 maj 2022, 07:51Strucnjace, niko nije rekao da je los nego da je makar 5 klasa ispod Luke, kao sto i jeste. Pa ti ga svrstavaj u lose, prosjecne, dobre ili koje god hoces.
I naravno da Miamiu fali Herro. Ni blizu koliko je Bucksima falio Khris, ali im i dalje fali jer je prakticno treci igrac ekipe. Suprotno moze tvrditi neko ko je subjektivan ili nema veze o kosarci.
Boston ovo mora zavrsiti na domacem terenu. A posle da se pokolje sa Warriorsima koji ce biti blagi favoriti, ali ja opet vjerujem da se moze doci do prstena.![]()
Ako to nije eltino ne znam šta je, Luka jeste bolji primarni playmaker, ali ne toliko koliko se ovdje želi prikazati, da ne pričam koliko je teže bilo igrati protiv Netsa, Bucksa, Miamia i ovo ostvariti.
Daj mi naprednu statistiku dokaži mi to što tvrdis, ja ću tebi dati argumentaciju za ovo što ja tvrdim.
Herro je sutao 19% 3, prije ove serije, protiv Bostona je to još niže bilo pogodio 1/14 što je svega 7.14%.
Čiste brojke koje govore da uopće nije bio bitan, lik je minus igrač u odbrani i većina navijača Miamia žele da ga se riješe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.