NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 31 maj 2022, 22:20

romeo je napisao/la:
31 maj 2022, 22:12
Onda nema smisla traziti od ljudi pare jer novac nikome nije zajebancija.
Moze se i bez para igrati ova kukuruz liga.

Neko stvarno misli da su ljudi mazohisti i da ce davati pare a da rezultata nema!?

Vi ako mislite da ce raja godinama davati pare da si npr. jedan Dilaver kupi i renovira stan od tih para...dobro ste se zajebali.
Treba "raji" objasniti da su trenutno finansijski rezultati u prvom planu a ne sportski. Raja hoce prvu ligu, a puno ulaznica od 5KM, gdje je ta raja na bilinom?

Evo krecem od sebe, pomazem klubu koliko mogu, ali ima i raje koja nece placati nove Kajkute, dok su racuni blokirani :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 31 maj 2022, 23:00

Jedan fudbaler ovog kluba na pitanje zasto nije otisao u goste na tekmu, kaze; gdje cu tamo igrati, hoces da izvedes aut, ožariš se :D

I ti onda pitas zasto raja nece da placa kartu za tu rapsodiju.

Ovo sada kako je sa podrskom, to je vise nego odlicno.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

denisov

Post Postao/la denisov » 31 maj 2022, 23:11

romeo je napisao/la:
31 maj 2022, 23:00
Jedan fudbaler ovog kluba na pitanje zasto nije otisao u goste na tekmu, kaze; gdje cu tamo igrati, hoces da izvedes aut, ožariš se :D

🤣 ko je taj igrac u pitanju

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 31 maj 2022, 23:23

romeo je napisao/la:
31 maj 2022, 23:00

Ti igraci nece biti u rosteeu za narednu sezonu, imat cemo mlad i jak tim i sljedece sezone idemo na prvo mjesto
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

BatistutA19
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la BatistutA19 » 31 maj 2022, 23:53

Mi samo vrtimo istu pricu jedni su da se ide na ulazak a drugi opet nisu ,jasno je da u ovoj ligi ne mozes imat ni publiku ni neke ozbiljnije sponzore a mi do napada na PL necemo ni imat publiku a ni jace sponzorske ugovore.

Shvatam i jedne i druge i ovi sto ne bi usli oni bi da se vracaju dugovi i da se dodje na nullu i sve postepeno al ih ne shvatam kad pocnu se zalit na publiku ,maalo karti prodato ,prazan stadion,malo clanova .Ako hoces sve postepeno e onda ces i postepeno vracat publiku tj navijace na stadion pa ce bit veci broj clanova i sponzor.Znaci i to postepeno a ne da tavoris u 3 ligi i ocekujes bum u Zenici za Celik,nema od toga nista ..

Opet ovi sto su za ulazak i njih shvatam zelja za jacim ekipama,jacim utakmicama punijim stadionima ,boljim igracima i oni bi PL igrali 2024/25 god.Opet i njih ne shvatam kako bi to finansijski izgledalo da ne bi opet dosli u isti problem jer puno je skuplje sve i u FL I PL bil mogli pokrit tekuce obaveza i vracat stare dugove .

Izabrali smo ovaj put i najtezi put i jedini put i najbolji put e zato treba strpljenja i velikog sabura i zivaca i ovima sto bi isli na ulazak odmah da ne mozes glavom u zid a i ovima sto bi sve postepeno al ipak ce morat dugo gledat prazan stadion,i ovakve sponzorske ugovore,i manji broj clanova itd ,to je realnost i jednim i drugim.

I ja bi najvise volio da kazu iz kluba idemo ne samo na prvo mijesto nego na ulazak u FL i da se sve poklopi okolo i sa gradom i ostalim a mislim opet da ce klub procijenit sta je najbolje

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 01 jun 2022, 06:16

Sve dok se se dugovi ne srede, dok grad ne pocne davati istinsku podrsku i kad se racun odkljuca mozemo napaditi neke vece rangove. Do tad podrzat sve akcije, fanshop, djecu kao rodjenski poklon uclanivat i biti strpljivi.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 01 jun 2022, 08:43

Zar neko misli da će GOŠK, Igman, TOŠK, Gradina, Bratstvo, Orašje, Goražde, Sim Bau, Radnik privući više gledaoca na stadion nego što su to sada protivnici? Nema značajnije publike na BP dok se ne budemo borili za ulazak u PL, što prije prihvatimo realnost biti će nam lakše.
To ne znači da ne treba ići u viši rang, ali ne po svaku cijenu. Ne vrijedi tavoriti u 1FL bez značajnijih prihoda koji će pokriti rashode a uz to da se i značajno vraćaju dugovi.
#samoČelik

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 01 jun 2022, 09:39

Lawer_88 je napisao/la:
01 jun 2022, 08:43
Zar neko misli da će GOŠK, Igman, TOŠK, Gradina, Bratstvo, Orašje, Goražde, Sim Bau, Radnik privući više gledaoca na stadion nego što su to sada protivnici? Nema značajnije publike na BP dok se ne budemo borili za ulazak u PL, što prije prihvatimo realnost biti će nam lakše.
To ne znači da ne treba ići u viši rang, ali ne po svaku cijenu. Ne vrijedi tavoriti u 1FL bez značajnijih prihoda koji će pokriti rashode a uz to da se i značajno vraćaju dugovi.
Ostaviti ovu ekipu, pojacati strucni wtab s jos jednim pomocnikom Duvnjaku i krenuti jako od samog pocetka.nek prvi dio szone budemo u vrhu, u to je moguce da se rijesi ovo s gradom i na proljecr naredne godine juris ka federalnoj ligi, mislim da ce se sve nekako poklopiti

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 01 jun 2022, 10:26

dinodino2019 je napisao/la:
01 jun 2022, 09:39
Lawer_88 je napisao/la:
01 jun 2022, 08:43
Ostaviti ovu ekipu, pojacati strucni wtab s jos jednim pomocnikom Duvnjaku i krenuti jako od samog pocetka.nek prvi dio szone budemo u vrhu, u to je moguce da se rijesi ovo s gradom i na proljecr naredne godine juris ka federalnoj ligi, mislim da ce se sve nekako poklopiti
Na prvo mjesto ići definitnivno, a da li baš i u promociju u viši rang ovisit će od x faktora, naravno najviše od finansija tj. od situacije sa gradom. Ti si bio optimističan da će se ovaj spor na sudu vrlo brzo završiti, međutim vidiš kako ide. Nama je najbitnije da dobijemo pravosnažnu i izvršnu presudu čim prije, ako to bude naredno proljeće bila bi premija. Najidealnija situacija bi bila da se ovo završi mimo suda, ali šanse za to su minimalne, skoro pa nikakve. Samo puno strpljenja i ne ići grlom u jagode.
Ali kao što sam i rekao, sljedeće sezone definitivno ići na prvo mjesto i pravo ulaska u 1FL. To nam treba biti oružje kojim ćemo izvršiti dodatni pritisak na GU da popusti i da Čeliku ono što mu pripada, prebaciti loptu na njih kada je u pitanju promocija u viši rang, pa neka on objašnjava javnosti zbog čega ne daje podršku da se ide gore, a znamo da je stalno izjavljivao kako mu ne ide u glavu zašto smo otišli u kanton, a ne ostali u 1FL.
#samoČelik

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jun 2022, 14:13

Premijer Liga BiH

Zeljeznicar - 3.905
Sarajevo - 3.061
Zrinjski - 2.893
Borac - 2.841
Posusje - 2.462
Velez - 2.436
Sloboda - 1.420
Siroki - 1.398
Rudar - 1.025
Tuzla - 720
Leotar - 629
Radnik - 540

Prva liga federacije (ima jos jedno kolo)

Igman - 363
Jedinstvo - 354
Tosk - 340
Buducnost - 303
Zvijezda - 295
Rudar - 282
Gradina - 267
Gorazde - 225
Bratstvo - 202
Tomislav - 191
Gosk - 179
Travnik - 175
Simm-bau - 171
Mladost - 140
Radnik - 128
Orasje - 115

Prva liga RS

Omarska - 550
Sutjeska - 375
Sloga - 245
Drina - 205
Sloboda - 199
Podrinje - 194
Tekstilac - 168
Kozarska D. - 167
Slavija - 161
Krupa - 155
Ljubic - 145
Kozara - 127
Zvijezda - 106
Alfa - 97
Buducnost - 96
Zeljeznicar - 61

Prosjek:
Premijer Liga BiH: 1.944
Prva liga FBIH: 233
Prva liga RS: 191
Nije sve tako sivo :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 02 jun 2022, 11:17

U nedjelju zadnje kolo prvenstva na Kamberoviću. Kup se trebao igrati 08.06., al su obje ekipe tražile pomjeranje na 10.06., tako da bi mogli igrati na Bilinom vjerovatno.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 jun 2022, 11:24

Nema šanse da se igra na Bilinom zbog utakmice reprezentacije 14.06.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 jun 2022, 13:33

Bandit88 je napisao/la:
02 jun 2022, 11:17
U nedjelju zadnje kolo prvenstva na Kamberoviću. Kup se trebao igrati 08.06., al su obje ekipe tražile pomjeranje na 10.06., tako da bi mogli igrati na Bilinom vjerovatno.
Srijedu 17:00 Kup na K.polju protiv Sportinga

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 jun 2022, 14:46

Idemo samo jako 🖤💪
slika
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 03 jun 2022, 09:28

Može ovo i bolje za grad veličine Zenice. Uskoro se nadam i novom skoku u broju članova, dolaze godišnji odmori i više dijaspore u gradu. Mi kao navijači i simpatizeri smo posebno važni u ovom periodu, i u zavisnosti od našeg angažmana linija oporavka će biti više ili manje rastuća.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 jun 2022, 14:42

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 jun 2022, 08:07

Jahorina je jako tezak i neugodan protivnik. Odlikuju se borbenoscu i kreativnoscu. Ocekujem pravi fudbalski spektakl.
Zaje'bajem se.. ocekujem 7:0 :lol:

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 05 jun 2022, 12:43

Aidin Mahmutović neće više biti igrač Čelika, a o razlozima zbog kojih odlazi iz zeničkog kluba pisao je na svom “Facebook” profilu.

“Želio bih da se zahvalim NK Čelik na svemu. Takođe i Upravi kluba koja nije dozvolila da se Klub ugasi,igračima i navijačima bez kojih ovo sve ne bi imalo smisla. Sjećam se prvog treninga poslije najveće krize.Jedva smo se podijelili da igramo ‘na male’. Put je bio težak ali smo dočekali dane da Čelik napreduje. Nije mi bio problem da sjedim na klupi da bi mlađi igrači došli do izražaja. Ali eto…” – započeo je Mahmutović, pa nastavio:

“Jučer sam doživio najveće poniženje u karijeri jer sam saznao da me trener iz nekog razloga nije stavio u nominaciju za posljednje kolo utakmice sa Jahorinom. Svaku svoju igru, svih tih 20ak minuta u zadnje vrijeme, sam nastojao svim mladim igračima pomoći i ukazati im na greške. Volio bih da je dotični trener vidio prije nekoliko dana kada sam bio na oproštajnoj utakmici u Češkoj, kako treneri koji su trenirali Češku reprezentaciju, Spartu, Slaviju imaju respekt prema meni kao igraču,ali u Bosni valjda ovako funkcioniše. Inače ne volim da se izjašnjavam na društvenim mrežama ali zbog činjenice da je Čelik u mom srcu, ovo me ponizilo kao igrača”.

zaim1945
Kontakt:

Post Postao/la zaim1945 » 05 jun 2022, 12:57

Kadeti prvaci bravo bravo

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 05 jun 2022, 13:07

Mahmut u pravu 100% ,Fenan ne trenira dodze tu izadze igra smeta po terenu ovaj barem igra i pomaze ljudski ne pravi losu atmosferu ili sve te stare **** ili ne pravit disciplinu na Mahmutu jer sigurno vise je ppmogao od Fenana pogotovu u ovoj sad situaciji

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.