FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
za jednu godinu i kada dodje novi presjednik produzice ugovor na vise godina ako sam dobro skonto 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ocekivano bravo Pep...
Evo podatak kako igramo od kad je on trener
Matches: 95
Victories: 67
Draws: 19
Defeats: 9
Goals scored: 231
Goals conceded: 73
Završilo je glasanje na uefa.com za najbolju momčad svijeta.Čak negdje oko 4 miliona ljudi je glasalo ovako ;
Iker Casillas (Real Madrid CF & Spain)
Daniel Alves (FC Barcelona)
John Terry (Chelsea FC & England)
Carles Puyol (FC Barcelona & Spain)
Patrice Evra (Manchester United FC & France);
Cristiano Ronaldo (Manchester United FC/Real Madrid CF & Portugal)
Xavi Hernández (FC Barcelona & Spain)
Kaká (AC Milan/Real Madrid CF)
Andrés Iniesta (FC Barcelona & Spain);
Lionel Messi (FC Barcelona)
Zlatan Ibrahimović (FC Internazionale Milano/FC Barcelona & Sweden)
Coach: Josep Guardiola (FC Barcelona)
Evo podatak kako igramo od kad je on trener
Matches: 95
Victories: 67
Draws: 19
Defeats: 9
Goals scored: 231
Goals conceded: 73
Završilo je glasanje na uefa.com za najbolju momčad svijeta.Čak negdje oko 4 miliona ljudi je glasalo ovako ;
Iker Casillas (Real Madrid CF & Spain)
Daniel Alves (FC Barcelona)
John Terry (Chelsea FC & England)
Carles Puyol (FC Barcelona & Spain)
Patrice Evra (Manchester United FC & France);
Cristiano Ronaldo (Manchester United FC/Real Madrid CF & Portugal)
Xavi Hernández (FC Barcelona & Spain)
Kaká (AC Milan/Real Madrid CF)
Andrés Iniesta (FC Barcelona & Spain);
Lionel Messi (FC Barcelona)
Zlatan Ibrahimović (FC Internazionale Milano/FC Barcelona & Sweden)
Coach: Josep Guardiola (FC Barcelona)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Uuuu,odlicno,Pep produzio ugovor,mada nisam ni sumnjo.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pep:"I don't want to think that they want me here because of all we did but because of all i can do in future.''
'I never thought about leaving the club"
'I never thought about leaving the club"
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Pep potpisao novi ugovor, Jeffrenu danas 22 rodjendan...zelim mu sve najbolje i da nkon ozljede ponovno zaigra za prvi tim...
Busquets isto povrjedjen, mladi Andreu Fontas prikljucen prvom timu, cuo sam da je mali talenat, slican tip igraca kao i Marquez, dosta tehnicki potkovan, moze igrati u odbrani na stoperu, i u vezi na zadnjem veznom...
Busquets isto povrjedjen, mladi Andreu Fontas prikljucen prvom timu, cuo sam da je mali talenat, slican tip igraca kao i Marquez, dosta tehnicki potkovan, moze igrati u odbrani na stoperu, i u vezi na zadnjem veznom...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
U subotu opet Barcu prenose,treci put zaredom 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
cudo, neznam kako onaj konj teftedarija to dozvoljava...miky_hz je napisao/la:U subotu opet Barcu prenose,treci put zaredom
ja sam cito neki njegov interviju ili nesto slicno, gdje kaze da navija za Barcelonu, a kad ga slusas na TV, ako ne smanjis zvuk do kraja, reko bi navijaza real...a katastrofalno komentarise i kad igraju jedni i kad igraju drugi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma mahalska tv kuca...papci sa HAYATA svi su za BARCUZELJO DO GROBA je napisao/la:cudo, neznam kako onaj konj teftedarija to dozvoljava...miky_hz je napisao/la:U subotu opet Barcu prenose,treci put zaredom
ja sam cito neki njegov interviju ili nesto slicno, gdje kaze da navija za Barcelonu, a kad ga slusas na TV, ako ne smanjis zvuk do kraja, reko bi navijaza real...a katastrofalno komentarise i kad igraju jedni i kad igraju drugi...

neznam, sjecam se utakmice iz 2008. godine kad je barca dobila 2:0 reala. prilikom drugog gola, cannavaro se zabije u stativu. tad komentator umjesto da vice 2:0, on(onako razocarano) govori izgleda da se cannavaro ozljedio, velika steta za real madrid. mislim, ko tu koga.
pa naravno da je tad bila steta...
falilo je 10tak igraca u timu stoga 6 iz prve postave
i jos Cannavaro je posle bio 7 naravno da je steta
skontao je covijek ne kao svi navijaci BARCE koji jedva cekaju REALOVE povrede da bi odmakli kao prosle godine 

Volim kad je real u najačem sastavu kao sad na posljednjem el clasicu kad smo vas pobijedili!fabio je napisao/la:pa naravno da je tad bila steta...falilo je 10tak igraca u timu stoga 6 iz prve postave
![]()
i jos Cannavaro je posle bio 7 naravno da je steta
![]()
skontao je covijek ne kao svi navijaci BARCE koji jedva cekaju REALOVE povrede da bi odmakli kao prosle godine

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kakav Teftedarija crni? On nema nikakve veze sa komentarisanjem utakmica. Onaj sto prenosi Primeru na Hayatu asicare simpatise Real a to nije Teftedarija. Ali i Seid je odvratan svakako ..ZELJO DO GROBA je napisao/la:cudo, neznam kako onaj konj teftedarija to dozvoljava...miky_hz je napisao/la:U subotu opet Barcu prenose,treci put zaredom

AMAR OSIM
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kako bolan nije, ili neko ima slican glas kao on...Stole iz Bora je napisao/la:Kakav Teftedarija crni? On nema nikakve veze sa komentarisanjem utakmica. Onaj sto prenosi Primeru na Hayatu asicare simpatise Real a to nije Teftedarija. Ali i Seid je odvratan svakako ..ZELJO DO GROBA je napisao/la:cudo, neznam kako onaj konj teftedarija to dozvoljava...miky_hz je napisao/la:U subotu opet Barcu prenose,treci put zaredom
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kerim Priganica je taj koji komentarise utakmice Primere ..
AMAR OSIM
dobar komentator je kerim prganica ,onaj drugi zaboravio sam ime navija za real.... a sead je glavni sportski urednik a ne komentator .
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma teftedarija komentarise utakmice...priganica i teftedarija ne bi reko da imaju slican glas...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kerim Priganica i Kenan Lipa su dva komentatora koji prenose utakmice spanske Primere s tim da Priganica puno vise komentarise.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma teftedarija komentarise utakmice...priganica i teftedarija ne bi reko da imaju slican glas...
Seid Teftedarija nikako ne komentarise spansku Primeru.
AMAR OSIM
- nidjo_barca
- Kontakt:
-Keita se prikljucuje ekipi u cetvrtak tj. sutra.
-Guardiola : "No where is it better than in Barcelona"
-Uskoro pocinje gradjenje nove La Masie
ovako bi to trebalo izgledat

-Guardiola : "No where is it better than in Barcelona"
-Uskoro pocinje gradjenje nove La Masie
ovako bi to trebalo izgledat

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ovo je za Zeljovca do groba... Nemojte se odmah svi vrijedjati... Gvardiola nije najbolji jer je tek poceo trenerksu karijeru... tek poceo shvatite..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa i Messi je na pocetku karijer, pa je najbolji igrac svijeta...to nije nikakav razlog zbog cega ne bi bio najbolji...felipe-s je napisao/la:Ovo je za Zeljovca do groba... Nemojte se odmah svi vrijedjati... Gvardiola nije najbolji jer je tek poceo trenerksu karijeru... tek poceo shvatite..
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.