Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Imao je i asistenciju, kako god sreca prati hrabreProwler je napisao/la:Ovom prilikom bih zelio da se javno izvinem Goranu Pandevu i njegovoj mami, jer sam je visestruko psovao od 5 do 88 minute...
Ali 100% sam znao da cemo proci, cak i u najcrnjem trenutku tekme. Jer smo jednostavno jaci.![]()
175 evrica u padze.
Smiji se mozgu jedanjacky09 je napisao/la:juveboy je napisao/la:Sto je glup ovaj trener Intera, pa covjece Boziji stavi na Robbena flaster i uzivaj... Kako je glup dvije utakmice Robben ih ubi po strani, kako ne bi kad ima prostora za izvoz. Stavi mu flaster i nek se pushi.... Ostali su bespomocni ba, Ribery nije stari Ribery.... Ne znam koliko trebas biti glup da ne uvidis odakle Bayern kreira 99 posto svojih akcija... Hah, svasta. Inter moze biti sretan sto je rezultat ovakav, trebali su gubit 2 - 3 razlike...![]()
Evo recepta za igru protiv Barce.. "polijepiti" flastere na Iniestu, Xavija i Messija i nemaju šanse.![]()
![]()
MaGiCa je napisao/la:Ne dolaze, znas i sam.anton 1983 je napisao/la:
A kaj se tiće mog dolaska, ovisi dal ću biti blizu kompa i nićem drugom.
PS nemoj niti ti zakazati kad počnem prcat većeras pa da te nema
Ekser skucavaju iz BL poslednjih 20 godina i nikako da ga skucaju.
Jedna tekma ne moze promeniti realnost.
Calcio je veci od svih drugih liga, jer uvek ustane kad ga se otpise.
Dodji na prc, imam osecaj da ces skinuti kondom nakon Das Sexa tako sto ces prdnuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.