Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Rios » 03 sep 2013, 22:39

tuzlak1987 je napisao/la:
Rios je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi bilo bi posteno da se kaze ljudima sto je kasnio i to je to. Jer niti jedan igrac nije vazniji od reprezentacije, ako je valjan razlog naravno nikom nista. Mozda je neka bolest ili druga situacija pa morao kasniti..
Mada Pape je autoritet slab, zna kaznit samo Begovica da bi mu branio njegov dragi Hasagic :mrgreen:

Mada siguran sam da je neki valjan razlog ovdje...
Inace i ja ne podnosim Amru, pravi primjer cure koja misli da je ono vrh, a tamo se busila sa 16 godina. Udavala, a sad kao ona ponos nacije jer uspjesno radi po Americi. Ako ce mi to biti ponos nacije nemoj da budem onda Bosanac. Dzeko da je normala naso bi curu normala, a ne starletu kako bi imao medijski brak sto je ona i trazila za sebe i sto sve starlete traze.
Sto se tice boldiranog,vazno je da zna Pape i saigraci..Prije svega Pape..
Da ti kazem care, oni igraju za ovu drzavu i navijace pa tek onda za sebe. Ovo je jedini sport koji i igramo i imamo u njemu sansu tako da ako je neka glupost zbog koje je kasnio, a ne ozbiljna stvar onda bi u svakoj razvijenijoj repki bio kaznjen.
Sve se slazem s tobom..Ali kazniti ga moze samo selektor ako je kasnio bez razloga,ni ti ni ja to ne mozemo..Zbog toga kazem da je vazno da zna Pape pravu istinu.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 03 sep 2013, 22:42

Definitivno nije problem sto Edin kasni,vjerovatno covjek ima problema,kojih??ne znamo...Sto se tice konkretno ove situacije mislim da je jedina greska sto se nije izaslo u javnost kakve stvari rjesava Edin (porodicne,poslovne itd) jer i sami vidite kakvi smo,izmisljaju se svakave stvari...lakse bi raji bilo.

Ono sto meni upada u oci,je da se Edinu tolerisu neke stvari i popusta vise za razliku od ostalih..
Primjer od ranije.neodigrana utakmica u Omanu,koje bi Edin bio postedjen dalekog puta,Papetov odgovor na to je bio da Edin ne ide u Oman zato sto je "prvi pitao" da propusti tu utakmicu.

E sad objasnjenje,Edin jeste nas No1.ne bi bili gdje jesmo da nije Edina i njegovih golova,bez jednog ovakvog igraca WC klase se ne ide na prvenstvo,ali moje misljenje je da Pape ne bi smio izgubiti kontrolu nad svlacionicom,ako je prinudjen da Dzeki da vise slobodnih dana mora biti energicniji u objasnjenju a ne samo neke sture izjave.
Spaha,Dzeko i ekipa oko njih dvojice imaju veliki uticaj na Papeta,ne kazem da sastavljaju ekipu,ali Pape ih saslusa vise negoostale.Primjer za to je Ogi Vranjes,kad ga je javnost pojela posle "Grcke",da Spaha i Dzeko nisu stali u njegovu odbranu Ogi bi se nacekao prve postave.

Zakljucak na kraju je da u repci definitivno ima igraca koji su vise povladjeni nad ostalim,ali i za to se treba izboriti i doci do tog statusa.
SLOBODA NAVIJAČIMA

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 03 sep 2013, 22:44

Znači on po vama treba na prvo mjesto stavit reprezentaciju pa onda svoj život??? :?E moje Bošnje :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2013, 22:45

Sto ce nekima Dzeko da labrnju zacepi u petak a mozda i u utorak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 sep 2013, 22:46

Rekoh li ja, da su ovdje same mahaluse.

Bosanski muskarci su postali kao one zenturace, sto otracase pola drzave.
Gledajte ba svoja posla. Momak se uredno javio selektoru da kasni. Okupljanje je predvidjeno za sve u PONEDJELJAK "informisani", tako da je Dzeko kasnio svega 1 dan, a ne pola priprema, kao pojedini svrljaju. Ne znam u cemu je problem. Sutra trening, u cetvrtak trening i lagani u petak ujutro. Sta cemu vise, nije dosao na reprezentativne treninge da nabija formu.

I KO STE VI DA VAM SE DZEKO PRAVDA,HALO BA IMATE LI SVOJE ZIVOTE.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 sep 2013, 22:48

Jedina i glavna njegova obaveza je fudbal i to mora biti pod broj 1

Za nekoliko godina ce imati koliko hoce vremena da se bavi glupostima, pa ima da se kaje kad se sjeti kako je proveo svoje najbolje fudbalske godine
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 sep 2013, 22:49

emir79 je napisao/la:Rekoh li ja, da su ovdje same mahaluse.

Bosanski muskarci su postali kao one zenturace, sto otracase pola drzave.
Gledajte ba svoja posla. Momak se uredno javio selektoru da kasni. Okupljanje je predvidjeno za sve u PONEDJELJAK "informisani", tako da je Dzeko kasnio svega 1 dan, a ne pola priprema, kao pojedini svrljaju. Ne znam u cemu je problem. Sutra trening, u cetvrtak trening i lagani u petak ujutro. Sta cemu vise, nije dosao na reprezentativne treninge da nabija formu.

I KO STE VI DA VAM SE DZEKO PRAVDA,HALO BA IMATE LI SVOJE ZIVOTE.
Potpis. Nemogu ti opisati koliko mrzim ove traceve i ogovaranja o privatnom zivotu. A i dosta je ljudi ovdje zlobno, ono slave covjeka, dijamantu i sve to ali istovremeno samo cekaju neki pogresan korak... pa da ga sahrane.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 sep 2013, 22:49

adisice je napisao/la:Znači on po vama treba na prvo mjesto stavit reprezentaciju pa onda svoj život??? :?E moje Bošnje :lol:
Ovaj forum je uvijek vrvio od lijepih/glupih ličnosti, tako da nemoj da te išta čudi. ;)

Nek' si ti nama Edine živ i zdrav došao, a ostalo je manje bitno. :)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 sep 2013, 22:50

Pauk je napisao/la:Jedina i glavna njegova obaveza je fudbal i to mora biti pod broj 1

Za nekoliko godina ce imati koliko hoce vremena da se bavi glupostima, pa ima da se kaje kad se sjeti kako je proveo svoje najbolje fudbalske godine
Šta ćeš ne da mu rospija mira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2013, 22:53

Pljuvat cete vi svi ako mi ovo ne uzmemo. Bice svima zao za ove neozbiljnosti pred dvije najvece utakmice u historiji reprezentacije, kasnjenje Dzeke, biranje Hrasnice, a ne novog trening centra.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2013, 22:56

U petak ce dijamant odgovoriti na ovo sve. ;)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 sep 2013, 23:01

nema halala...hocemo dvije sigurne pobjede i 6 bodova insallah...imamo mnogo vjernika u reprezentaciji i nadamo se da je Allah/Bog na nasoj strani
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 03 sep 2013, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 sep 2013, 23:02

Ne pobijedimo li u petak i ne bude li Dzeko na nivou koji se od njega očekuje, hajde pogodite ko će biti okrivljen za neuspjeh. Nebitno je šta ja pišem, ali to bi bila situacija 2+2 =4, razlog bi bio jasan.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 sep 2013, 23:06

Goalgetter je napisao/la:U petak ce dijamant odgovoriti na ovo sve. ;)
Ma nema on sta kome odgovarati, a posebno ne ovim cobanima .

Dzeko je najbolji strijelac BIH svih vremena.

@Batko

Dijete drago ne igra ti Dzeko sam.
Cuj razlog bi bio jasan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 sep 2013, 23:07

Batko je napisao/la:Ne pobijedimo li u petak i ne bude li Dzeko na nivou koji se od njega očekuje, hajde pogodite ko će biti okrivljen za neuspjeh. Nebitno je šta ja pišem, ali to bi bila situacija 2+2 =4, razlog bi bio jasan.

Fudbal je kolektivna igra a vi trazite vec sada izgovore za evetualni neuspjeh jer su vam pune gace.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 03 sep 2013, 23:08

Mislim da nije amra u pitanju u pitanju je sestrin brak

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2013, 23:09

Nadam se da nece biti te situacije i da cemo dobiti pa zabio i Dzeko i pljuvalo se po nama koji su govorili da treba biti kaznjen ako je nesto sto nije vaznije od okupljanja.

Isto se nadam da ce Dzekina kcerka Sofija Vicentijevic gledati utakmicu BIH-Slovacka, a ne Srbija-Hrvatska :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Edin Džeko

Post Postao/la Batko » 03 sep 2013, 23:09

Stariji od tebe Emire, nećemo personslno se vrijeđati...

I naravno da bi bilo jasno. Dzeko je osim u Grčkoj bio masina u svakom mecu ovih kvala, ne bude li u petak, svi ćete redom prstom uperiti na kasnjenje na pripreme od 3 dana.

Na korak od Brazila smo, e toga se bojim, tada bi ste bili bez argumenata...

Zadnja izmjena: Batko, dana/u 03 sep 2013, 23:12, ukupno mijenjano 2 puta.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 sep 2013, 23:11

Batko je napisao/la:Stariji od tebe, nećemo personslno se vrijeđati...

I naravno da bi bilo jasno. Dzeko je osim u Grčkoj bio masina, ne bude li u petak, svi će prstom uperiti na kasnjenje na pripreme od 3 dana.

Na korak od Brazila, e toga se bojim, tada bi ste bili bez argumenata..

Za to je onda kriv Susic a ne Dzeko :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 03 sep 2013, 23:13

Batko je napisao/la:Stariji od tebe, nećemo personslno se vrijeđati...

I naravno da bi bilo jasno. Dzeko je osim u Grčkoj bio masina, ne bude li u petak, svi će prstom uperiti na kasnjenje na pripreme od 3 dana.

Na korak od Brazila, e toga se bojim, tada bi ste bili bez argumenata..

Kakva tri dana kasnjenja ti i ovi padobranci pricate :lol: Safet danas fino rece Dzeko trebao juce doci javio mu se da je sprijecen i da dolazi danas znaci jedan ebeni da covjek kasni to sto vi racunate od Subote od 17 sati to je vas problem :oops: :oops: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot], Kobayashi i 32 gosta.