Slabo sta, sansa Nikolica glavom iz kornera i jos nesto sitno. Nije bio nas danRedEvil je napisao/la:Al fkt jel ljoze ista napravio u tuzli,nisam upratio nista,znam za nevrijeme,kakva je tekma bila,a Krupa u Europu definitivno,svaka im cast

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Slabo sta, sansa Nikolica glavom iz kornera i jos nesto sitno. Nije bio nas danRedEvil je napisao/la:Al fkt jel ljoze ista napravio u tuzli,nisam upratio nista,znam za nevrijeme,kakva je tekma bila,a Krupa u Europu definitivno,svaka im cast
sta mislis da tvoju djecu neko nazove **** ? maloumnice jedanMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ma iskreno sam se nadao X-u,al eto nedade se jbg,opasna sloboda,iznenadjuje me ibogami,drugo mjesto im je zagarantovano i polufinale kup-aMuhamedTM je napisao/la:Slabo sta, sansa Nikolica glavom iz kornera i jos nesto sitno. Nije bio nas danRedEvil je napisao/la:Al fkt jel ljoze ista napravio u tuzli,nisam upratio nista,znam za nevrijeme,kakva je tekma bila,a Krupa u Europu definitivno,svaka im cast
pa zar tako svom ahbabuMuhamedTM je napisao/la:Trenutno dva karinasa glume budale ponovo, krle i Riri ratnik prve klase.
Mogli bi vi malo povuc pive s donje cesme.
Daj ba **** te vise 7%TobeYarabi je napisao/la:pa zar tako svom ahbabuMuhamedTM je napisao/la:Trenutno dva karinasa glume budale ponovo, krle i Riri ratnik prve klase.
MuhamedTM je napisao/la:Daj ba **** te vise 7%TobeYarabi je napisao/la:pa zar tako svom ahbabuMuhamedTM je napisao/la:Trenutno dva karinasa glume budale ponovo, krle i Riri ratnik prve klase.
Mene strah utakmice sa njmaMortemHz je napisao/la:Sloboda je ubjedljivo prvi favorit za osvajanje titule. Ordagic je u ovom trenutku vazniji za Slobodu nego pare.
pa mi sa kim god igramo moramo biti u strahu kad na klupi imamo onu ublehuFrancescoTotti je napisao/la:Mene strah utakmice sa njmaMortemHz je napisao/la:Sloboda je ubjedljivo prvi favorit za osvajanje titule. Ordagic je u ovom trenutku vazniji za Slobodu nego pare.![]()
Jbt pa mene strah utakmice sa dobojem a kamoli sa Husrefom
silovaovasdinamokokurvicualeksandar_veliki je napisao/la:malistezahajduk
Kako se danas kretao rezultat na derbiju?aleksandar_veliki je napisao/la:malistezahajduk
pjevali su im i hej majevice, rano ljutazlo87 je napisao/la:e cuj fukare pjevale jel nas cujete vi ste pi.cke najvece e moje delije
Ja sam upozorio...wobly92 je napisao/la:da znate da ste snimljeni i da je vaša taktika uslikana i proslijeđena našem taboru, džaba su vam brisali postove, pa vi vidite kako ćete. Eto da znate ako doživite fijasko da ste sami krivi.elamalakia je napisao/la:
nekoliko osoba se vode kao nestaleHigh je napisao/la:Je li bilo ubistava na pragu i oko njega?
ma i jesu za majeviceTobeYarabi je napisao/la:pjevali su im i hej majevice, rano ljutazlo87 je napisao/la:e cuj fukare pjevale jel nas cujete vi ste pi.cke najvece e moje delije![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.