Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pa ne mogu da vjerujem, dva penala, a nigdje crvenog..
Na kakvim ja glupostima ispušim dobru lovu pa to je za knjigu napisat' ..

Danas sam prosao tiket tako sto je golman dao gol sa 90m, onda kontam ici ce sve do kraja dana. Osveta je stigla u vidu utakmice Nacional-Bolivar, cekam oba daju, 0-1, Bolivar ima dva crvena i pola sata do kraja. Kontam prosao sam kad ono Bolivar 0-2.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I danas je prelaza bilo k'o u priči .. 

Lagano prodje zbroj gemova na mecu Federer-Ferrer 

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Ovaj Federer odigra samo da mene obori na hd 1, ccc kakav gadić 

orbit je napisao/la:Na kakvim ja glupostima ispušim dobru lovu pa to je za knjigu napisat' ..![]()

Poserem se ja njima u usta za ovaj prelaz.

Wolfsburg.

- Consigliere
- Kontakt:
Dajte ljudi nesto sto bi se moglo isplatiti na duze staze, neku strategiju.... Gadi mi se kladjenje nakon prvog ozbiljnog vikenda 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Evolution87
- Kontakt:
Duplanje je najsigurnije, samo se ja ne mogu suzdrzati pa hocu da obrnem 2-3 puta za jedan dan i padnemConsigliere je napisao/la:Dajte ljudi nesto sto bi se moglo isplatiti na duze staze, neku strategiju.... Gadi mi se kladjenje nakon prvog ozbiljnog vikenda

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
To je najgore, još sebi ograničiš ponudu time što prvi tiket igraš samo ove ranije što počinjuEvolution87 je napisao/la:Duplanje je najsigurnije, samo se ja ne mogu suzdrzati pa hocu da obrnem 2-3 puta za jedan dan i padnemConsigliere je napisao/la:Dajte ljudi nesto sto bi se moglo isplatiti na duze staze, neku strategiju.... Gadi mi se kladjenje nakon prvog ozbiljnog vikenda

Za dobitak, ograničio sam se na kvotu 5, ne ulažem previše, dobije se veoma često, naravno tenis samo

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
kako mogu napraviti racun u premieru, potpuno nov s obzirom da nemam ni clanski broj nit' ista
Poneses licnu kartu,i odes u Premier kladionicu i kazes onoj sto radi da se zelis uclanit i to je sve sto moras uraditxaves je napisao/la:kako mogu napraviti racun u premieru, potpuno nov s obzirom da nemam ni clanski broj nit' ista

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Hvala brate ide se sutra u premier i onda gotivaBihac96 je napisao/la:Poneses licnu kartu,i odes u Premier kladionicu i kazes onoj sto radi da se zelis uclanit i to je sve sto moras uraditxaves je napisao/la:kako mogu napraviti racun u premieru, potpuno nov s obzirom da nemam ni clanski broj nit' istaOna ce ti ostalo objasnit,znaci licnu ponesi i u kladionicu
Ma kakvo duplanje, ja igram 3 strategije koje mi donose profit, al moraš imati novce, 2 stoje dovoljno da se igra jedna od njih, profit je zagarantovan, jer vodim evidenciju i preko 1000 sam u plusu za 8 mjeseci igreEvolution87 je napisao/la:Duplanje je najsigurnije, samo se ja ne mogu suzdrzati pa hocu da obrnem 2-3 puta za jedan dan i padnemConsigliere je napisao/la:Dajte ljudi nesto sto bi se moglo isplatiti na duze staze, neku strategiju.... Gadi mi se kladjenje nakon prvog ozbiljnog vikenda
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Evolution87
- Kontakt:
o cemu je rijec? prosvijetli nasgonzales je napisao/la:Ma kakvo duplanje, ja igram 3 strategije koje mi donose profit, al moraš imati novce, 2 stoje dovoljno da se igra jedna od njih, profit je zagarantovan, jer vodim evidenciju i preko 1000 sam u plusu za 8 mjeseci igreEvolution87 je napisao/la:Duplanje je najsigurnije, samo se ja ne mogu suzdrzati pa hocu da obrnem 2-3 puta za jedan dan i padnemConsigliere je napisao/la:Dajte ljudi nesto sto bi se moglo isplatiti na duze staze, neku strategiju.... Gadi mi se kladjenje nakon prvog ozbiljnog vikenda

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Singl je u pitanju, ali šta i kako ti ne mogu otkriti, jer bi onda raja igrala masovno, a i kladionice bi se spametovale (ove lokalne,) pa bi stavile min3 para i eto mi pusione,
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- sorcnapruge
- Kontakt:
Pošalji na PP, ima nas koji ne igramo u domaćim kladionicama gdje trebaju raznorazni uslovi za klađenjegonzales je napisao/la:Singl je u pitanju, ali šta i kako ti ne mogu otkriti, jer bi onda raja igrala masovno, a i kladionice bi se spametovale (ove lokalne,) pa bi stavile min3 para i eto mi pusione,

- Consigliere
- Kontakt:
Da, oborices kladionicarsko carstvo svojom taktikomgonzales je napisao/la:Singl je u pitanju, ali šta i kako ti ne mogu otkriti, jer bi onda raja igrala masovno, a i kladionice bi se spametovale (ove lokalne,) pa bi stavile min3 para i eto mi pusione,

Fit Tony: I keep my friends close...
- AlfredBorden
- Kontakt:
brat 1000 u plusu za godinu i boji se da ce ga kladionice skontat 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.