Nosao nas je, šefe. Bio je najbolji u odbrani tu utakmicu i nije imao greške. Al eto hajde, nek bude.AhmetNY je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.
Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.![]()
![]()
Upravo tako...kao da nas je Sunjic nosao nesto
Gdje je on bio kod gola NigerijeGangstaX je napisao/la:Nosao nas je, šefe. Bio je najbolji u odbrani tu utakmicu i nije imao greške. Al eto hajde, nek bude.AhmetNY je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.
Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.![]()
![]()
Upravo tako...kao da nas je Sunjic nosao nesto
Naravno, čovjek raste iz utakmice u utakmicu, bilo je problema u početku sad je ok. Ja bih samo volio da se izračuna prosjek golova koje smo primili sa Bičakčićem u odbrani i sa Šunjićem u odbrani. Sve utakmice, i prijateljske i službene.STEVIE je napisao/la:nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati![]()
. to je i safet vidio.
tu se slazemo. problem s nekim ljudima i njihovom dvolicnosti se vec moglo vidjeti prije i nakon meca s nigerijom. prije meca nema sta nisu pisali i psovali sunjicu ovdjeGangstaX je napisao/la:Naravno, čovjek raste iz utakmice u utakmicu, bilo je problema u početku sad je ok. Ja bih samo volio da se izračuna prosjek golova koje smo primili sa Bičakčićem u odbrani i sa Šunjićem u odbrani. Sve utakmice, i prijateljske i službene.STEVIE je napisao/la:nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati![]()
. to je i safet vidio.
Ja sam bio jedan od rijetkih koji je govorio da Šunjić mora igrati protiv Nigerije, samo Kolašinac i Šunjić su mogli na snagu uzimat Nigerijce, Bičakčića i Vranješa tu ne bi nigdje bilo.
Niko sretniji od mene da Bičakčić pokaže svoju reputaciju sad u ovim kvalifikacijama, ja mu to od srca želim, ali ponavljam do sada nismo vidjeli ništa od njega više u dresu reprezentacije od onoga što su pokazali Zukanović, Šunjić i Vranješ.
Sodomizirat' će nas ljudi ako ovako budeGoalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Avdija - Bicakcic - Sunjic - Salihovic
Pape ne zasluzujemo te.
I koliko ti je mjeseci trebalo da se oporavis?kokakolas je napisao/la:Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac
Brzo se čovjek oporavi od fizičke povrede. Za razliku od ovaca, kojima odredjeni mentalni sklop zauvijek ostaje isti i koje beskompromisno podržavaju svog vodju - u dobru i u zlu. Nešto poput onih u Sjevernoj Koreji.harishp je napisao/la:I koliko ti je mjeseci trebalo da se oporavis?kokakolas je napisao/la:Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac
Fantazija.Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Pape ne zasluzujemo te.
Kako bi vi postavili odbranu?voltron30 je napisao/la:Fantazija.Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Pape ne zasluzujemo te.Pape, ne zaslužujemo te.
Sa nepozivanjem novih igrača uprkos povredi Kolašinca? Nikako.calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?
Koga bi pozvao i kako bi postavio odbranu?kokakolas je napisao/la:Sa nepozivanjem novih igrača uprkos povredi Kolašinca? Nikako.calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?
Ja bih stavio Hadžića umjesto Bičakčića, mali je polivalentan igrač i često zna odigrati i na poziciji stopera. Mislim da bi dobili na pokretljivosti i fleksibilnosti u zadnjoj liniji. Pape!calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?voltron30 je napisao/la:Fantazija.Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.
Pape ne zasluzujemo te.Pape, ne zaslužujemo te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.