Safet Sušić - Pape

STEVIE
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la STEVIE » 24 avg 2014, 16:52

nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati :wave: :guz: . to je i safet vidio.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 16:53

AhmetNY je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.

Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.
:thumbup: :kafa:

Upravo tako...kao da nas je Sunjic nosao nesto :?
Nosao nas je, šefe. Bio je najbolji u odbrani tu utakmicu i nije imao greške. Al eto hajde, nek bude.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 24 avg 2014, 16:56

GangstaX je napisao/la:
AhmetNY je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Eto su Sunjicevi nastupi su bili briljantni.

Utakmicu koju smo izgubili, i gdje je nas najbolji igrac bio golman koji nas je spasio potopa, proglasavati kao odlicnu za jednog stopera mogu samo Susicevi jurisnici.
:thumbup: :kafa:

Upravo tako...kao da nas je Sunjic nosao nesto :?
Nosao nas je, šefe. Bio je najbolji u odbrani tu utakmicu i nije imao greške. Al eto hajde, nek bude.
Gdje je on bio kod gola Nigerije :? nas je nosao Begovic i najbolji je bio u odbrani naseg gola, eto Sunjic prosjek ostali ispod prosjeka upravo sto nije nije bilo veze izmedju sredine i odbrane.. nije bilo krila, Lulic sam..mah izvakne teme svaki dan kako na forumu tako i van njega.

Bilo proslo, Spahic je sve kriv :facepalm: :facepalm:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 16:58

STEVIE je napisao/la:nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati :wave: :guz: . to je i safet vidio.
Naravno, čovjek raste iz utakmice u utakmicu, bilo je problema u početku sad je ok. Ja bih samo volio da se izračuna prosjek golova koje smo primili sa Bičakčićem u odbrani i sa Šunjićem u odbrani. Sve utakmice, i prijateljske i službene.

Ja sam bio jedan od rijetkih koji je govorio da Šunjić mora igrati protiv Nigerije, samo Kolašinac i Šunjić su mogli na snagu uzimat Nigerijce, Bičakčića i Vranješa tu ne bi nigdje bilo.

Za ovog lika iznad-kod gola Nigerije Misimović gubi loptu, Nigerijci napadaju, Lulića nema ni na mapi, Spahić izlazi i umjesto da izbije loptu on se hrve sa tri puta jačim čovjekom od sebe i naravno gubi (uz to ga je Emenike još potpeljao). ŠUNJIĆ ZA TO VRIJEME SE VRAĆA NA SVOJU POZICIJU I ČUVA PROSTOR TJ RUPU KOJU SU SPAHIĆ I LULIĆ NAPRAVILI I KOJU BEŠIĆ, KOJI JE SVE TO PROPRATIO ŠETKANJEM I POGLEDIMA, NIJE ZATVORIO TJ NIJE SE VRATIO U LINIJU SA ŠUNJIĆEM, NA SPAHIĆEVU POZICIJU, A MORAO JE TO URADITI!!! Da imalo znaš išta o fudbalu to bi skontao, to je abeceda.

Niko sretniji od mene da Bičakčić pokaže svoju reputaciju sad u ovim kvalifikacijama, ja mu to od srca želim, ali ponavljam do sada nismo vidjeli ništa od njega više u dresu reprezentacije od onoga što su pokazali Zukanović, Šunjić i Vranješ.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 24 avg 2014, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 avg 2014, 17:06

Sunjic je odigrao solidne partije, znaci solidne ne odlicne.

U ovoj trenutno situaciji svakako je uz Bicakcica nas najbolji stoper i treba da igraju njih dvojica u tandemu. Dobro bi bilo da odigraju obje ove utakmice, koje ce vjerovatno biti lagane za odbranu, da se povezu.

U odbrani je najbitnije konekcija izmedju stopera. Dzaba ti ako imas Maldinija i Ferdinanda ako se oni ne razumiju. Zato je bitno da Bico i Sunjic odigraju citave ove dvije utakmice, da "legnu" jedan drugome.

Btw, sta je to pokazao Zukanovic do sada na stoperu u reprezentaciji?

Bicakcic je igrao sa Spahicem one cuvene utakmice bez zadnjeg veznog i desnog beka, kada su njih dvojica bili na streljani Slovackih kontri. Ne mozes porediti te utakmice i Argentinu sa utakmicama protiv Nigerije i sterilnog Irana.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 24 avg 2014, 17:07

Trebao je Pape pozvat Dinu Arslanagića umjesto Kolaša, jbg barem da upiše koju minutu da ga kaparišemo. Tako dobar i mlad defanzivac bi nam mogao biti glavni u budućnosti i šteta je da nam ga Belgija (ili neko iz regiona) ukrade.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 avg 2014, 17:09

GangstaX je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:nekima smeta sunkara, iako je oduvijek svoje zadatke odradio sasvim solidno. sta pljuvaci misle i nije toliko vazno, vazno je da je on zasluzio svoje mjesto u repki i tu ce ostati :wave: :guz: . to je i safet vidio.
Naravno, čovjek raste iz utakmice u utakmicu, bilo je problema u početku sad je ok. Ja bih samo volio da se izračuna prosjek golova koje smo primili sa Bičakčićem u odbrani i sa Šunjićem u odbrani. Sve utakmice, i prijateljske i službene.

Ja sam bio jedan od rijetkih koji je govorio da Šunjić mora igrati protiv Nigerije, samo Kolašinac i Šunjić su mogli na snagu uzimat Nigerijce, Bičakčića i Vranješa tu ne bi nigdje bilo.

Niko sretniji od mene da Bičakčić pokaže svoju reputaciju sad u ovim kvalifikacijama, ja mu to od srca želim, ali ponavljam do sada nismo vidjeli ništa od njega više u dresu reprezentacije od onoga što su pokazali Zukanović, Šunjić i Vranješ.
tu se slazemo. problem s nekim ljudima i njihovom dvolicnosti se vec moglo vidjeti prije i nakon meca s nigerijom. prije meca nema sta nisu pisali i psovali sunjicu ovdje :puke: , nakon meca ti isti ljudi su imali obraza da dodju ovdje i pisali kako je ipak odigrao sasvim dobro protiv nigerije. ti isti sada hvale bicakcica nakon jedne dobre utakmice za hoffenheim, a ti isti dvolicnjaci ce i bicakcica razapet cim bude kiksao! to mi licno smeta mnogo kad citam ovdje, i na to cu uvijek prstom pokazati i reci sta mislim. moram isto pohvaliti @sabinho kad se toga tice, uvijek je lik branio sunjica kad su nogometni kvazi-strucnjaci foruma pljuvali na njega. kako god, sunjic se pokazao dobro na SPu, za razliku od neki ostali..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 24 avg 2014, 17:13

Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.

Avdija - Bicakcic - Sunjic - Salihovic

Pape ne zasluzujemo te. :bow:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 avg 2014, 17:15

Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.

Sodomizirat' će nas ljudi ako ovako bude

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 17:22

Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac :facepalm:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2014, 17:29

kokakolas je napisao/la:Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac :facepalm:
I koliko ti je mjeseci trebalo da se oporavis?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 17:41

harishp je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Počeo magarac da govori kako je on imao istu povredu kao Kolašinac :facepalm:
I koliko ti je mjeseci trebalo da se oporavis?
Brzo se čovjek oporavi od fizičke povrede. Za razliku od ovaca, kojima odredjeni mentalni sklop zauvijek ostaje isti i koje beskompromisno podržavaju svog vodju - u dobru i u zlu. Nešto poput onih u Sjevernoj Koreji.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2014, 17:44

Oh Sunge Drugi Kime,nismo te prepoznali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 avg 2014, 17:51

Spahicu ne trebas nam, levat si zadnji. Kostao si nas jednog Eura, prolaska u knock out na SP, nemoj da nas kostas jos jendog Eura...

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 avg 2014, 17:52

Goalgetter je napisao/la:Da vidimo kako ce strucnjak skockati odbranu za naredne meceve.

Fantazija. :D Pape, ne zaslužujemo te. :tokralju:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2014, 18:00

voltron30 je napisao/la:

Kako bi vi postavili odbranu?

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 18:04

calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?
Sa nepozivanjem novih igrača uprkos povredi Kolašinca? Nikako.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 24 avg 2014, 18:11

Sto se tice lijevog beka, ja bih to rijesio tako sto bi Lulica stavio na beka, a Zakarica na krilo.

Medjutim, stoperska pozicija sa ovakvim spiskom je ogroman problem. Tandem Sunjic - Bicakcic nikako ne ulijeva povjerenje.

Kad tu dodas Avdiju, ovo je zalosno. Isto kao i pozivanje Vranjesa koji je bez kluba. Kada ce se taj covjek prestati sramotiti sa svojim objasnjenjima, ja se samo pitam...

Jos ako nam tss zaigra od prve minute, treba odmah na stadionu poceti skandirati oko ostavke.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 avg 2014, 18:13

kokakolas je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kako bi vi postavili odbranu?
Sa nepozivanjem novih igrača uprkos povredi Kolašinca? Nikako.
Koga bi pozvao i kako bi postavio odbranu?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 avg 2014, 18:22

calcio je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:

Kako bi vi postavili odbranu?
Ja bih stavio Hadžića umjesto Bičakčića, mali je polivalentan igrač i često zna odigrati i na poziciji stopera. Mislim da bi dobili na pokretljivosti i fleksibilnosti u zadnjoj liniji. Pape! :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.