Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Na ovome forumu je očito dozvoljen ovaj posprdni naziv Lištica
A kad vas zovu Torpedom ljutite li se onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
ne ljutimo.PL BiH -1 je napisao/la:A kad vas zovu Torpedom ljutite li se onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Stvarno na ovome forumu nista pametno procitati samo prepucavanja. Ja sam mislio da forumi sluze za iznosenje informacija, raspravu, razmjenu misljenja. A sve mi se cini da sluzi da nacionalne i malogradjanske prepirke i provokacije.
Neka se admini lijepo zapitaju sta rade i neka se onda zastide.
FORZA TORPEDOPL BiH -1 je napisao/la:A kad vas zovu Torpedom ljutite li se onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Stvarno na ovome forumu nista pametno procitati samo prepucavanja. Ja sam mislio da forumi sluze za iznosenje informacija, raspravu, razmjenu misljenja. A sve mi se cini da sluzi da nacionalne i malogradjanske prepirke i provokacije.
Neka se admini lijepo zapitaju sta rade i neka se onda zastide.
PL BiH -1 je napisao/la:
Ovo je jedna velahavle generacija.
Ko oni nas u jesenjem dijelu 0:1 jel tako?ramiral je napisao/la:Neka se ponovi kao onda u kupu kad smo ih maznuli 0:1
Ako bi htjeo da budem fakin..PL BiH -1 je napisao/la:Ma go.vna turska lopovska. Goni ih u k...c. Mater bi prodali.
Jos se ovdje nanerviram, vise navijaca Zelje na Zvijezdinoj temi. Ako nije to onda neko nacionalno podjebavanje. Najmanje se o fudbalu pise. 90% navijaca Zelje sad ne smije da prizna da ce navijati za Sarajevo protiv Sirokoga jer ih to cini manjim navijacima Zelje?!?! A valjalo bi im kad bi Sarajevo uzelo 3 boda.
Ovo je jedna velahavle generacija.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.