FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj Bože. Idealan rasplet. Još kad bi kojim čudom i Olimpic izborio mjesto, bili bi haman ko London s tri tima u Evropi.Buu je napisao/la:Mi mlatnemo Aj Bunkera, a vi Sirokog. Usluga za uslugu

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma još su oni zeleni
Kad porastu onda nek se pocnu gurat medju velikim

NO PYRO NO PARTY
Nego ljudi, ima li više informacija o ovom radiju, kakvi su planovi s njim..hoće li biti prava programska šema, i da li će ići na FM ili samo na netu??
Doduše, no ne treba ih otpisivati još. Iskreno, meni Borac ne izgleda ništa spekakularno i vrlo lahko su mogli ostati bez 2 protiv Vucova da su malo prisebniji bili Muharemović i onaj, zaboravih mu ime. I imaju realtivno lagan raspored do kraja. Vidjećemo.Buu je napisao/la:Ma još su oni zeleni![]()
kompletan izvještaj protiv Leotara
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Evo jednog finog statusa sa fejsa:
"Ko je nas novi protivnik? Klub osnovan od strane ustaskih svercera koji egzistira uz njihovu pomoc. Instant rezultati ne cine klub velikim. Nema dusu, nema navijace. Momci kad istrcite na teren sjetite se generacija prije vas. Znajte da je neko prije vas nosio taj dres ne samo na sebi nego i u srcu. Da se za Sarajevo zivjelo i umiralo. Sjetite se Vedrana Puljica! Znajte da neko pusti suzu kad izgubite i da se neko raduje kad pobijedite. Razumiti osjecaje navijaca znaci dati zadnji atom snage za pobjedu. Izgubiti u borbi donosi tugu koja vremenom prodje, izgubiti bez borbe donosi griznju savjest koja te prati do kraja zivota. Mozda su zabranili gostovanja ali znajte da na desetine hiljada ljudi svim svojim bicem navija za vas. Ono sto napravite u tih 90 minuta na terenu pratice vas citav zivot. Za tako malo vremena mozete postati voljeni ali i omrazeni. Sve je na vama. Pokazite duh sarajevski, pokazite ponos, pokazite volju. Igrajte najbolje sto znate bez pomisli na strah i predaju. Ovo nije pritisak, ovo je zelja da proradi motiv i inat u vama kao nikad prije."
"Ko je nas novi protivnik? Klub osnovan od strane ustaskih svercera koji egzistira uz njihovu pomoc. Instant rezultati ne cine klub velikim. Nema dusu, nema navijace. Momci kad istrcite na teren sjetite se generacija prije vas. Znajte da je neko prije vas nosio taj dres ne samo na sebi nego i u srcu. Da se za Sarajevo zivjelo i umiralo. Sjetite se Vedrana Puljica! Znajte da neko pusti suzu kad izgubite i da se neko raduje kad pobijedite. Razumiti osjecaje navijaca znaci dati zadnji atom snage za pobjedu. Izgubiti u borbi donosi tugu koja vremenom prodje, izgubiti bez borbe donosi griznju savjest koja te prati do kraja zivota. Mozda su zabranili gostovanja ali znajte da na desetine hiljada ljudi svim svojim bicem navija za vas. Ono sto napravite u tih 90 minuta na terenu pratice vas citav zivot. Za tako malo vremena mozete postati voljeni ali i omrazeni. Sve je na vama. Pokazite duh sarajevski, pokazite ponos, pokazite volju. Igrajte najbolje sto znate bez pomisli na strah i predaju. Ovo nije pritisak, ovo je zelja da proradi motiv i inat u vama kao nikad prije."
Evo sad im pogledah raspored, bit ce zanimljivo.VanBasten je napisao/la:Doduše, no ne treba ih otpisivati još. Iskreno, meni Borac ne izgleda ništa spekakularno i vrlo lahko su mogli ostati bez 2 protiv Vucova da su malo prisebniji bili Muharemović i onaj, zaboravih mu ime. I imaju realtivno lagan raspored do kraja. Vidjećemo.Buu je napisao/la:Ma još su oni zeleni![]()
kompletan izvještaj protiv Leotara
[youtube][/youtube]
NO PYRO NO PARTY
- MirzaGunner
- Kontakt:
Sad gostujemo jednoj od najboljih ekipa u ligi, ja se nadam bodu,ali ako bude prilika i za tri sto da ne lopta je okrugla.

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Sta mislite koliko je ovo moguce?
Da li stvarno 3 boda iz Sirokog mogu napuniti Kosevo?

Da li stvarno 3 boda iz Sirokog mogu napuniti Kosevo?

Oko za oko, zub za zub!
-
- Kontakt:
Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Na ovome forumu je očito dozvoljen ovaj posprdni naziv Lištica
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Naravno da mogu, ali to sve pada u vodu kad vidimo kakve igrače imamo u odnosu na njihove. Ne vrijedi se nadati, ne vrijedi očekivati pobjedu ili remi, uvijek nas nadigraju. To je tako, nažalost. Kad bi samo imali taj inat i tu želju kao što je mi na tribini imamo zbog samo JEDNOG JEDINOG RAZLOGA, razvalili bi ih momački, ali ne vrijedi...
Šteta što je zabrana gostovanja...
Šteta što je zabrana gostovanja...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovo je slikano s facebooka, autor nepoznat, vidis i da je napisao 10.000 na opet slovima hiljada, ja sam fino napisao "iz Sirokog", tako da taj naziv nema veze s ovim forumom!SirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
Imaju neki igraci, koji su bili tamo kada se to desilo, oni imaju bas jak motiv, ali stvarno mi nije jasno, kada citav sjever vice "Igrajte za Vedrana", samo sto ih ne molimo, kako u njima ne proradi taj inat i ta zelja.
Jeste da Sirokom treba pobjeda, trebaju im 3 boda, ali mislim da imamo snage za bar X.
Oko za oko, zub za zub!
Pa tako se i međusobno zovu, što ih i mi nebi zvali. Uostalom znam momke iz Mostara koji zovu evo ovih iz Lištice seljaka... ( pritom da se razumijemo Hrvati su ) tako da, ne vidim što ih ja nebi mogao tako zvati. Lištica, jašta je nego Lištica.SirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ste se zvali majke ti prije? I nama kad neko kaze Vrhbosna mi se ne ljutimoSirAlexFerguson je napisao/la:Kada vas Lištica prizemlji na zemlji.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
TVSA 20:00 h . Gosti su šef stručnog štaba Dragan Jović i desni bek Bordo ekipe Ivan Tatomirović.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Valja sigurno pogledatHigh je napisao/la:TVSA 20:00 h . Gosti su šef stručnog štaba Dragan Jović i desni bek Bordo ekipe Ivan Tatomirović.

Dobar je Tatomirović, pozitivno me iznenadio što se prikazanog na terenu tiče, postigao i taj gol protiv Kozare, odigrao momački. Onaj debi u Mostaru ispoštovao i bio jako dobar protiv Veleža. Sve u svemu, pametno je Jović skužio ovo za Čomora i Tatomirovića. Puno bolja desna strana kad igra Tatomirović. A za Čomora.. zna se šta mislim.
Ma ova ekipa treba da se ugira prvo. Nisu oni dosta zajedno, a drugo Jović je tek polusezonu i ne možemo tražit nemoguće. Ja sam zadovoljan 3 mjestom i pobjedom u derbiju i to je to
Onda iduće sezone na titulu jurišat al prvo da završimo ovu. Lištica pa onda Rudar ako se ne varam ?!

Što se mene tiče, Jovića ostaviti na miru da radi svoj posao, meni je uvijek gospodin bio, za razliku od ovih papaka na klupama ostalih premijerligaša. Tako je.. lištica u gostima, pa onda Rudar kući, poslije toga gostovanje u Travniku.
Jeste Rudar na Kosevu 
Evo raspored, malo je zeznut, ali ja mislim da se moze zadrzati ovo trece mjesto, a ako dobar rezultat bude u Sirokom, mozda da idemo i na drugo

Evo raspored, malo je zeznut, ali ja mislim da se moze zadrzati ovo trece mjesto, a ako dobar rezultat bude u Sirokom, mozda da idemo i na drugo

Oko za oko, zub za zub!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, HordasDolacMalta, rimljanin90 i 54 gosta.