Safet Sušić - Pape

Clutch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Clutch » 24 avg 2014, 12:23

Poznavajući Papetovu logiku, vjerovatno neće biti naknadnih poziva.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 avg 2014, 12:23

sve ce to safet ispeglat' improvizacijom... bitno je da ima dovoljno kreativnih veznih igraca... tu mu uvijek trebaju 3 ili 4... za odbranu je lako... lulic i salihovic mogu rahat igrat lijevog beka... na desnom beku, ako mujdza ne mogne igrat', ima igraca koji ga nikad nije iznevjerio... u veznom redu svakako ima besica od prije 10 dana nezamijenjivog kako sam safet rece i to bez da je se morao izvinjavat' vladi konstitutivnom... jedino me brine napad... tu vise nema alternative, obzirom da je se ibricic oprostio (on nam je bio treci napadac prema selektorovim navodima, naravno).. na stoperskim pozicijama ima dovoljno alternativa... na kraju krajeva ima TSS-a koji, ako je mogao bit' pozvan kao DM, moze i kao CD (jednoslovo gore dole).... ja se iskreno uopste ne sekiram za kvalifikacije... sve je poslozeno kao i dosad, a ako je to bilo dovoljno dobro za plasman na SP, zasto ne bi valjalo i za EP, a jos imamo i olaksicu u dodatnom mjestu koje vodi na zavrsnicu... sve u svemu, samo naprijed safete... imas podrsku velike vecine ( u IO NFSBiH ;))..
a jos je nacionalno izbalansiran spisak: ima bosnjaka, pravih hrvata i srba i poneki ostali...

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 24 avg 2014, 12:28

Zasto bi upucivao naknadni poziv Zukanovicu ? Pa jeste li vi zaboravili kako je Anel Hadzic odigrao protiv Obale na stoperskoj poziciji i maestralno zaustavio Drogbu, cak je i dao intervju o tome i objasnio svoj potez. Znao je Pape sta ga moze snaci pa tako da vec imamo isprobanog igraca i uigranog s ekipom sto je najbitnije, tako da nema razloga za neku pretjeranu brigu :njanjanja: (Ironija, da me ko ne napadne )

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 24 avg 2014, 12:28

Ma jeb.em ja taj nacionalno izbalansirani spisak. Što se mene tiče ne mora biti ni jedan jedini musliman, samo da igramo dobro.

To je moja :bih: .

edit: Ovo samo muslimai napisao, jer za mene svi koji žive u Bosni i Hercegovini su Bosanci i Hercegovci...

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 24 avg 2014, 12:33

Kao sto sam najavio poslije SP,sve vodi ka katastrofi BiH tima i odlasku seljOka do kraja 2014 :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 avg 2014, 12:35

Chinaglia je napisao/la:kreten će radije preći u formaciju s tri pozadi, nego što će posrat' sam sebe i pozvat' Zukanovića :lol:
:facepalm: :facepalm:
Mozda ce Lulic opet odigrati i beka i krilo ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2014, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 24 avg 2014, 12:36

Logicno je da seljaktor nece upucivati dodatne pozive.

Sta ce nam vise od dva defanzivca, pa nismo Grcka.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 12:38

Jedva čekam da vidim kakav će biti sljedeći potez neshvaćenog genija sa klupe :lol: :facepalm:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 12:40

Ajax je napisao/la:Mozda ce Lulic opet odigrati i beka i krilo ??
Dobro si... Ja sam skroz zaboravio da nama lijevi bek ne treba :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 12:42

kokakolas je napisao/la:Jedva čekam da vidim kakav će biti sljedeći potez neshvaćenog genija sa klupe :lol: :facepalm:
Puzigaća? Bureković? Kvesić? Stojkić? :D
Šalu na stranu, Pape će garant stavit Lulića na lijevog beka, Salihović je ispao iz igre koliko vidim. Možda Zukanovića zovne , al on nije toliko bitan protiv Kipra, protiv Belgije smo na***ali kad nam Mirallas krene pičit po toj strani.

Ovdje jedino što meni pada na pamet su Gordan Bunoza i Elvis Hajradinović, jedina dva prava lijeva beka nakon Kolašinca, sa nekim malo većim iskustvom igranja evropskih utakmica.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 24 avg 2014, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 24 avg 2014, 12:44

..............Dzeko.............Ibisevic.............
Lulic....................Pjanic..................Hajrovic
..............Besic...........MEdunjanin.................
Salihovic...........Sunjic.............Bicakcic..
.....................Begovic............................

Na Cipar moramo udariti sa dva napadaca, zabiti u prvih 20 minuta, i onda igrati nasu igru.
Sa 2 zadnja vezna igrati, prva izmjena Prcic, druga Višća.......
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2014, 12:44

vrsajevic bi ionako bio starter, dok povreda kolasinca znaci da tino starta 100% jer lulic ide nazad. dok je hadzija prvi dzoker s klupe. nije safet lud da zove neke tamo levate sto griju klupu vec nula kola u seriji a.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 24 avg 2014, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 12:44

Zadnja linija Salihović - Bičakčić - Šunjić - Avdija :D Nek' nam je Bog na pomoći :lol:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 12:45

kokakolas je napisao/la:Zadnja linija Salihović - Bičakčić - Šunjić - Avdija :D Nek' nam je Bog na pomoći :lol:
Prije Lulić na lijevom beku, Salihović ne igra u Hoffenheimu.
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 12:47

Donnie Darko je napisao/la:vrsajevic bi ionako bio starter, dok povreda kolasinca znaci da tino starta 100% jer lulic ide nazad. dok je hadzija prvi dzoker s klupe. nije safet lud da zove neke tamo levate sto griju klupu vec nula kola u seriji a.
Ma ja vjerujem da je Vršajević, s obzirom na Mujdžinu trenutnu situaciju , te da Vranješ mora biti na klupi da može uletit na štopera ili desnog beka ako zatreba, Papetov prvi izbor.

Dakle, odbrana protiv Kipra je najvjerovatnije: Vršajević, Šunjić, Bičakčić, Lulić

Igraće sa dva špica, Džekom i Ibiševićem, mislim da su sigurni Pjanić, Bešić i Medunjanin u vezi, ostaje samo da se vidi ko je četvrti igrač u sredini , sumnjam da će smjeti TSS-a stavit da igra u domaćoj utakmici, dakle ili Prcić (na Misketovoj poziciji - desetki a Pjanić na osmici) ili Cimirot (na osmici, a Pjanić na desetki).
Miske no. 1

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 avg 2014, 13:06

Što bi nam sad onaj kabadahija dobro došao, jelde miševi? :D

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 24 avg 2014, 13:28

kokakolas je napisao/la:Što bi nam sad onaj kabadahija dobro došao, jelde miševi? :D
Zaboravi Smetljara, jarane. Daleko mu lijepa kuća.
Miske no. 1

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 avg 2014, 13:55

Kaze Susic da nece biti dodatnih poziva za ove dvije utakmice
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2014, 13:57

Sagni se levatu pa zovni Zuku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2014, 14:19

Susicu, konju jedan, prvo pozovi Zukanovica iste sekunde. Momak je dobar ko hljeb, i prihvatit ce poziv, iako si mu dao jedno 5 samara u zadnje vrijeme.

Drugo i najvaznije, idi u Njemacku i moli Spahica na koljenima da se vrati. Ovu odbranu ceka debakl protiv prve ozbiljne reprezentacije bez Spahe. VRATI SE KAPITENU, SPASI NAS JOS JEDNOM.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.