FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Cuspajz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cuspajz » 15 apr 2012, 18:27

samir825 je napisao/la:Sto ti toliko smeta sto koriste nase ime?
Pa na koga ce se drugog furati? Na Manijake?
A samo sam htio pitati, jer sam stvarno pomislio da su nasi otisli tamo, sto mi je totalno nelogicno!

Jedne su Horde, ostali su blijede kopije :D
koja si ti maskota foruma :mrgreen: ,pa ti javno dolazis i hvalis se da ides na utakmice zelje a sad neku hordasku politiku prosipas :roll: :lol: :lol: :lol:

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 15 apr 2012, 18:34

Cuspajz je napisao/la: koja si ti maskota foruma :mrgreen: ,pa ti javno dolazis i hvalis se da ides na utakmice zelje a sad neku hordasku politiku prosipas :roll: :lol: :lol: :lol:
Pa jel to grijeh otici na utakmicu Zeljeznicara?
Otisao sam na utakmicu sa Celikom na Grbavicu, sjeo na zapad i gledao fudbal, nagledao se golova :)
Jel to znaci da vise nisam navijac Sarajeva, i ako sam do sada na svakoj utakmici bio (ove sezone), neki dan sjedio na istoku, smrznuo se, a mogao sam i ja sjediti u toploj kuci, pa onda doci ovdje i palamuditi i nekoga nazivati maskotom. Naravno da mi je drazi Zeljo od Borca, Sirokog, Zrinjskog, ali ocito zbog toga, (po tebi) ne mogu biti navijac Sarajeva, vec moram da se tucem, da psujem majke, da bogaram, ja to necu, ja hocu da i moje djete sutra dodje na Kosevu, da navija a ne da cekam da mu neko glavu razbije.

Sarajevo volim, Zelju i Olimpic postujem.
Oko za oko, zub za zub!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 apr 2012, 19:21

Samke ne provaljuj se ziv bio. Evo pokrenut je i bordo radio nadam se da ce funkcionisati kako treba 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2012, 19:22

Sarajlijc@ je napisao/la:Samke ne provaljuj se ziv bio. Evo pokrenut je i bordo radio nadam se da ce funkcionisati kako treba 8-)
link ?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 apr 2012, 19:24

GunnerS je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Samke ne provaljuj se ziv bio. Evo pokrenut je i bordo radio nadam se da ce funkcionisati kako treba 8-)
link ?
http://fcsarajevo.ba/home3.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 apr 2012, 19:25

Samire sve je to fino kako ti radis , tako i treba , ali brate ispadas budala. Dug jezik - rob svojih rijeci , sutnja - gospodar svojih misli ;)

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 15 apr 2012, 19:37

Ajde de, necu vam vise nista pisati, zaboli me za vas "internet huligancice"
Hvala Ilidza na dobrom savjetu ;)
Oko za oko, zub za zub!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 apr 2012, 19:46

samir825 je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la: koja si ti maskota foruma :mrgreen: ,pa ti javno dolazis i hvalis se da ides na utakmice zelje a sad neku hordasku politiku prosipas :roll: :lol: :lol: :lol:
Otisao sam na utakmicu sa Celikom na Grbavicu, sjeo na zapad i gledao fudbal, nagledao se golova :)
Jel to znaci da vise nisam navijac Sarajeva, i ako sam do sada na svakoj utakmici bio (ove sezone), neki dan sjedio na istoku, smrznuo se, a mogao sam i ja sjediti u toploj kuci, pa onda doci ovdje i palamuditi i nekoga nazivati maskotom. Naravno da mi je drazi Zeljo od Borca, Sirokog, Zrinjskog, ali ocito zbog toga, (po tebi) ne mogu biti navijac Sarajeva, vec moram da se tucem, da psujem majke, da bogaram, ja to necu, ja hocu da i moje djete sutra dodje na Kosevu, da navija a ne da cekam da mu neko glavu razbije.

Bravo momak. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 apr 2012, 20:23

samir825 je napisao/la:

da se razumijemo pohvalno je to sto ti odes na utakmicu zeljeznicara i sto imas neke stavove normalne ali ne mozes jedan dan postavljati slike koje izazivaju navijacku raspravu i sam bio dio nje a drugi dan pisati postove kao da si ti jedan ljubitelj dobre igre i kao navijac sarajeva da ti je zeljo drazi od ostalih klubova,ja nigdje nisam spomenuo da se trebas tuci ,psovati i slicno vec da imas puno ne logicnih stavova kad pises ,u citiranom postu upotrebljavas ime navijacke skupine kojoj po prici ne pripadas vec je stavljas u negativno uporedzivanje a nakon toga odgovaras u stilu da cesto odes na utakmice kluba koji podrzava ta skupine i da ti je on drazi od ostalih klubova :roll: ,prema prici da ides na istok mi djelujes kao neko ko nije bas mlad toliko pa te ne kontam

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 15 apr 2012, 20:33

19 mi je godina, na istok-zapad odem, kada zelim da gledam utakmicu, a kada zelim da navijam naravno idem na sjever.
Kakve sam slike postavljao kojim pozivam na raspravu?
Ja se svadjam kada dodju komsinice i nama pametuju o posjeti, a nisu nista bolji od nas, ili kada me zele ubjediti da komitet radi dobro, radi za Zelju, a ne i za Sarajevo, Zeljo mi nije najdrazi klub i nikada nece biti. Kada sam se rodio prvo sam u Kosevo pogledao, od tada pa do danas ja imam samo jednu ljubav, a to je Sarajevo. To sto sam otisao (sa svojim malim rodjakom) na Grbavicu i pogledao utakmicu, ne znaci da volim Zelju, vec samo da cijenim taj klub i da su mi drazi od Borca, Sirokog, Zrinjskog, Leotara itd. Uvijek cu podrzati Zelju kada igra sa tim timovima, i kada igra u Evropi, ali cu Bgm i uvjek "naruziti"(bilo koga), kad mi dirne u Sarajevo, i kada radi ili hvali nesto sto steti mom Sarajevu. To nisu suprotni stavovi, to nisu nebuloze, to je ljubav prema svom i postovanje prema tudjem!
Oko za oko, zub za zub!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 apr 2012, 20:37

samir825 je napisao/la:19 mi je godina, na istok-zapad odem, kada zelim da gledam utakmicu, a kada zelim da navijam naravno idem na sjever.
Kakve sam slike postavljao kojim pozivam na raspravu?
Ja se svadjam kada dodju komsinice i nama pametuju o posjeti, a nisu nista bolji od nas, ili kada me zele ubjediti da komitet radi dobro, radi za Zelju, a ne i za Sarajevo, Zeljo mi nije najdrazi klub i nikada nece biti. Kada sam se rodio prvo sam u Kosevo pogledao, od tada pa do danas ja imam samo jednu ljubav, a to je Sarajevo. To sto sam otisao (sa svojim malim rodjakom) na Grbavicu i pogledao utakmicu, ne znaci da volim Zelju, vec samo da cijenim taj klub i da su mi drazi od Borca, Sirokog, Zrinjskog, Leotara itd. Uvijek cu podrzati Zelju kada igra sa tim timovima, i kada igra u Evropi, ali cu Bgm i uvjek "naruziti"(bilo koga), kad mi dirne u Sarajevo, i kada radi ili hvali nesto sto steti mom Sarajevu. To nisu suprotni stavovi, to nisu nebuloze, to je ljubav prema svom i postovanje prema tudjem!
da ne diskutujemo oko gluposti ,mlad si navijaj za koga zelis nigdje te ja nisam proglasio zeljovcem :)

benjobenjo
Kontakt:

Post Postao/la benjobenjo » 15 apr 2012, 21:24

samir825 je napisao/la:Upravo citam da je u Sandzaku stvarno bila grupa navijaca Horde Zla, i to oni kazu da nije kopija, nego Horde iz Sarajeva. Ko je mogao otici tamo,a nista Leotar :shock:

Kad je Slavija uzela Siroki, uzimamo ih i mi 100% 8-)

I ja se nadam da cemo ih uzeti al Da Bog da ;)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 apr 2012, 21:31

benjobenjo je napisao/la:
samir825 je napisao/la:Upravo citam da je u Sandzaku stvarno bila grupa navijaca Horde Zla, i to oni kazu da nije kopija, nego Horde iz Sarajeva. Ko je mogao otici tamo,a nista Leotar :shock:

Kad je Slavija uzela Siroki, uzimamo ih i mi 100% 8-)

I ja se nadam da cemo ih uzeti al Da Bog da ;)

I ja se nadam da ih uzimate, iako je i bod ko munara. Sretno komsije ! :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 apr 2012, 21:32

Produziti niz nepobjedivosti na 6 meceva, ako je ikako moguce pobjedom 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 15 apr 2012, 21:34

Čuj naš trans, svašta. Ne pišite gluposti, to su oni tamo napravili identičan trans da bi izgledao kao naš, čak i font slova-stencil je isti. To je njihovo djelo i tačka, nema veze sa našom grupom, ne znam kako možete pisati ove nebuloze. Što se gostovanja u lištici tiče, ja nisam optimista, mada bi' najviše volio da izvučemo barem bod. Igrači nam nisu poklonili pobjedu tamo onda kad nam je najviše trebala, sumnjam da će sad. Tužno, ali istinito.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 apr 2012, 21:53

Biće teško, bez daljneg. Naša pobjeda doel bila bi senzacija. Mislim da od 2004/05 (KUP) nismo dobili Široki na Pecari.
No, kako često kažu, tradicije su tu da se ruše. Iako neki kažu da se Široki oprostio do ganjanja titule šampiona i da će se posvetiti Kupu, možda da. Ali sigurno da neće ući rezervisano u meč s nama.
Imam osjećaj da će tekma biti jedna od atraktivnijih, da će biti i šansi i golova, odnosno da će se igrati otvoreno. I Jović i Bloudek preferiraju takav fudbal. Kao i svaki navijač, nadam se pobjedi iako je tradicija protiv nas.
Motivacije i želje sigurno neće nedostajati u našoj ekipi, no to je često i mač s dvije oštrice jer ekipa izgori u svemu tome.

Vidjećemo...
Ja bi iskreno više volio pobjedu na Pecari nego na Derbiju.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 15 apr 2012, 21:57

samir825 je napisao/la:

Neka je barem malo ostalo pravih Sarajlija u ovome gradu. Respekt Samire :!:

EDIT: Ja ne znam komsije kome se vi pravdate vise, da li je trans bio ili ne. Ako se vec tolika prasina digla neka udruzenje navijaca izade u javnost sa zvanicnim stavom u vezi toga i gotovo.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2012, 22:00

Jest trans al nije naš. Razumiješ. Napravili isti takav trans oni i postavili. Što bi udruženje se oko toga bačkalo ?! Kakve su to gluposti, uostalom ne vidim zašto to vas zanima ?!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 15 apr 2012, 22:17

GunnerS je napisao/la:Jest trans al nije naš. Razumiješ. Napravili isti takav trans oni i postavili. Što bi udruženje se oko toga bačkalo ?! Kakve su to gluposti, uostalom ne vidim zašto to vas zanima ?!
Pametnjakovic, boli mene neka stvar za te vase navijacke gluposti. Govorim ti na osnovu ovih clanaka koji su se pojavili na nasim sportskim portalima. Svi pricaju, svi nesto seru, i na osnuvu toga sam ti iznio moje vidjenje toga. Znaci, ako se vec tolika prasina digla neka udruzenje izade sa zvanicnim stavom i da se zavrsi sa tom pricom, a ne da pojedinci pokusavaju nekoga da ubijediti je li to vase ili nije!
Ako hocete, ako necete, boli mene neka stvar. Nisam ja ovdje dosao da predstavljam TM vec sam iznio svoje videnje. Tako od tvog pokusaja "nas" nema nista.

Zavrsi sa ovom pricom da vam tema ne ode u tri pm. Ja sam pogrijesio sto sam pitao, ti si odgovorio. Kompromis postignut.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 apr 2012, 22:27

Pod "vas" nisam mislio na timi nego na vas večinu ( ovih što ste pitali ). Ja sam ti odg.i to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum i 26 gostiju.