FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A koji ***** vas zanima koliko je bilo na Koševu ? Koji idioti, ne vjerujem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I jos se vodi rasprava kolko nas je bilo
Zaboravio sam reci da ono sto sam vidio u snimci na vogosci da Huseinovic je strasan igrac po tehnici al samo ga malo j.ebu kile
al kad malo skine bice strasan i mislim da moze opet pokusat u nekoj od jacih liga ako bude on htio mada licno volio bi da ostane duze u nasem klubu ako nista drugo akb u evropskim utakmicama, a Sesar defintinvno postaje ljubimac navijaca 

Zaboravio sam reci da ono sto sam vidio u snimci na vogosci da Huseinovic je strasan igrac po tehnici al samo ga malo j.ebu kile

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Daj raspravljajte o utakmici, a ne o navijanju !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma i da nas je 500 opet ćemo bolji biti 

Upravo citam da je u Sandzaku stvarno bila grupa navijaca Horde Zla, i to oni kazu da nije kopija, nego Horde iz Sarajeva. Ko je mogao otici tamo,a nista Leotar
Kad je Slavija uzela Siroki, uzimamo ih i mi 100%

Oko za oko, zub za zub!
Nisu bile Horde u Sandžaku, novinarska patka.samir825 je napisao/la:Upravo citam da je u Sandzaku stvarno bila grupa navijaca Horde Zla, i to oni kazu da nije kopija, nego Horde iz Sarajeva. Ko je mogao otici tamo,a nista Leotar![]()
- Evolution87
- Kontakt:
Ti nisu Horde zla iz Sarajeva. To je podgrupa Horde zla Hadžet iz novog pazara i nema nikave veza sa pravim hordama 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Podgrupa "Torcide Sandžak" iz naselja Hadžet gdje su se valjda duhovi ukazivali skoro, pa su se nazvali Horde Zla.
Kako god veoma neozbiljno od njih, a i od ovih "portala" koji su objavili takvu glupost.
Kako god veoma neozbiljno od njih, a i od ovih "portala" koji su objavili takvu glupost.

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 15 apr 2012, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma i ja sam cuo da imaju ti neki koji su nam drpili ime, ali kada sam procitao Horde Zla iz Sarajeva, zijanio se
Ali eto, dobro je

Ali eto, dobro je

Oko za oko, zub za zub!
ja sam gledao tekmu i transparent koji je bio horde zla je bio bordo, znam da postoji njihova grupa horde zla ali ne vidim razlog zasto bi njihov transparent bio bordo ako su klubske boje plavo-bijele
- Evolution87
- Kontakt:
u sta si ti gled'o majke tiBaltazar je napisao/la:ja sam gledao tekmu i transparent koji je bio horde zla je bio bordo, znam da postoji njihova grupa horde zla ali ne vidim razlog zasto bi njihov transparent bio bordo ako su klubske boje plavo-bijele

pitanje je u šta si ti gledo kad si vidio crni trans ?Evolution87 je napisao/la:u sta si ti gled'o majke tiBaltazar je napisao/la:ja sam gledao tekmu i transparent koji je bio horde zla je bio bordo, znam da postoji njihova grupa horde zla ali ne vidim razlog zasto bi njihov transparent bio bordo ako su klubske boje plavo-bijelenjihov transparent je crn a ne bordo
http://oi43.tinypic.com/178l87.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Evolution87
- Kontakt:
ma ja sam se malo zaje.bo
Trans je bio u sjeni pa izgleda kao crn

Ma boli nas, nasi transparenti se viore sirom Evrope 
U Njemackoj (Dresden), u Srbiji (Pazar), u Svici (kad je repka igrala), u Ceskoj (u Pragu)
To je iz novije historije, jos sam mlad da bi se sjecao ranijih transparenata.
I nema zajebancije, sljedece utakmice ispod 5.000 se ne racuna, dobre su tekme, protiv Rudara samo molim Boga za lijepo vrijeme, pa da nas bude 5-6 hiljada i da zapjevamo "Spremite se svi, vratilo se ZLO"

U Njemackoj (Dresden), u Srbiji (Pazar), u Svici (kad je repka igrala), u Ceskoj (u Pragu)

I nema zajebancije, sljedece utakmice ispod 5.000 se ne racuna, dobre su tekme, protiv Rudara samo molim Boga za lijepo vrijeme, pa da nas bude 5-6 hiljada i da zapjevamo "Spremite se svi, vratilo se ZLO"

Oko za oko, zub za zub!
joj ovo je super, hvala ti puno

mogu misliti interviju igraca, trenera, prenos utakmica

aBd jos malo i da osnujemo TV

Oko za oko, zub za zub!
- theprodigy
- Kontakt:
to nije nas trans da se razmijemo odmah, i ne znam koji **** ih spominjete ikako, ko ih **** kad su debilisamir825 je napisao/la:Ma boli nas, nasi transparenti se viore sirom Evrope
-
- Kontakt:
Kopija ljudi..furaju se na nas pa su napravili trans borod boje iako su klupske boje plavo bjela.
Sto ti toliko smeta sto koriste nase ime?
Pa na koga ce se drugog furati? Na Manijake?
A samo sam htio pitati, jer sam stvarno pomislio da su nasi otisli tamo, sto mi je totalno nelogicno!
Jedne su Horde, ostali su blijede kopije
Pa na koga ce se drugog furati? Na Manijake?
A samo sam htio pitati, jer sam stvarno pomislio da su nasi otisli tamo, sto mi je totalno nelogicno!
Jedne su Horde, ostali su blijede kopije

Oko za oko, zub za zub!
- theprodigy
- Kontakt:
popisam se na njih