ado-hz je napisao/la:Prvo o tekmi. Utakmica ovog proljeca sigurno najbolja na Kosevu, svi su odigrali bez neke vece zamjerke. Prvi put da Comor nije pravio neke kardinalne greske, pa hajde mogu slobodno reci da je odigrao sasvim ok u veznom recu sto mi je izuzetno drago i nije dobio ni jedan zvizduk cak sta vise pobrao je u nekoliko navrata aplauze. ipak moram izdvojiti jednog igraca koji trenutno odskace od ostalih sto znanjem, tehnikom, sto zalaganjem na terenu a to je Sesar. Tek sada vidim koliko njega gusi Scepanovic kada momak sam igra i veze cijelu nasu veznu liniju, dijeli lopte, uklizava, izvodi aute, kornere ma sta sve ne radi, danas je napravio neznam ni ja koliko uklizavanja, oduzeo lopti, isao u napad i vracao se stalno da sam se pitao odakle mu vise snaga. Mislim da Vuk mora po meni igradi iza Sesara nikako naprijed jer Ivan mi je danas a i par tekmi ranije izgledao kao pravi playmaker. Sjetan sve dobro odradi, predje igrace, probije po strani al ga malo hebe centarsut i malo vise je nekad sebican. Ako se na tome sa njim poradi on ce da bude zvijer uz jos koju kilu. Said bi mogao biti pravo pojacanje, lik zaista zna iako ima viska kila opet mi djeluje da je brz i sto vise bude dobijao sansu da igra mislim da ce nadoci na ono svoje sto svi od njega ocekujemo. Po meni mislim da Bajraktarevic i Haskic moraju dobijati malo vise sansu da igraju jer iskreno nisu losiji od ostalih, cak sta vise nekad mi se cini da mogu igrati i u prvoj postavi prije nego neki drugi.
Posjeta..zaslosno ali mi je u neku ruku i drago jer na stadionu mozes da vidis samo prave bolesnike i zaljubljenike bordo boje. Cijelu tekmu sam se pitao i trazio odgovor na pitanje kako je moguce da dasnji broj Hordi na sjeveru navija bolje i jace nego kad ih je 3.000 recimo . Ljudi danas je ono grmilo, trese se sve, svi ko jedan ja sam se najezio i opet se pitam kako je moguce da onako grmi kad je manja posjeta nego kad je recimo 3.000 na sjeveru (nemam odgovor a mozda ga neko zna). Sve u svemu ide na bolje, svidja mi se da dodam sto smo dobili po meni pouzdanog desnog beka u vidu Tatomirovica momak isto tako nije napravio ni jednu veliku gresku, a vidjivo je da ima dobar centrarsut kao i da se zna ubaciti u napad.
Na kraju svoj braci pravoslavne vjeroispovijesti sretan Vaskrs neka ga provedu u miru i veselju...pozzzzzzz
heheh to je vazda tako, isto sam se je uvjek pitao, smo sto je meni Grbavica zanimljivija, ali valjda tih 300- 400 ljudi je tribina, oni ostali se mijenjaju jer smijesno je reci da nas ili vas ima 5000 koliko je prosjek, sigurno nas ima makar po 30 000, al eto imas 2 500 standardnih od kojih je 1000 na jugu, odnosno sjeveru, a ostali dodju poneku utakmicu, derbi , malo jace tekme, i nisu u fazonu, i to na kraju bude prosjek 5000
sjeti se kako je bilo kada se odvojila grupa sa sjevera pa otisli na zapad, niko nije napravio vecu spicu na Grbavici od njih, a oni su bili smjesteni ispod lokomotive. bilo ih je 200 ali odabranih, a ovamo bilo 2000 pitara ali svakakve raje.
Mislim da je to odgovor na tvoje pitanje, sto manje raje to manje onih koji zabusavaju, sjede, pricaju izmedju sebe, psuju, gledaju rezultat itd.
i kada svi odustanu i nadju razlog da ne dodju na utakmicu, ostanu oni koji to rade najbolje, evo ova ekipa sad na Kosevu, odnosno na Grbavici protiv Leotara, i bude navijanje odlicno.
Znaci ostanu samo odabrani, odnosno standardna ekipa.