FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 apr 2012, 22:35

Buu je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sta vam je sa onim sto je dosao iz Karlovca ? Povreda ili ... ?
Niej povreda. Jović ga je izveo jer ga je stigao umor. Nije prošao kompletne pripreme pa je i očekivano. Bilo je to prmjetno u posljednjih 10ak minuta prvog poluvremena, više je šetao nego trčao. Ustvari, kako reče Jović, i stavio ga je u početnih 11 danas samo zbog njegovog udarce, želeći iskoristiti tu njegovu odliku u prvom poluvremenu. Na kraju se to pokazalo odličnim potezom.
Vidiš nisam ni znao da je igrao. :oops:
Rijetko kad o njemu pišete, a bio je najavljivan kao veliko pojačanje. Znači ipak igra.
Ma vidi dobar jer on igrac samo nije kao naprimjer Sesar koji pogine svaku utakmicu on vise voli da seta nego da trci.

PS Evo pocinje tekma na vogosci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 apr 2012, 22:38

Buu je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Buu je napisao/la:Sta vam je sa onim sto je dosao iz Karlovca ? Povreda ili ... ?
Niej povreda. Jović ga je izveo jer ga je stigao umor. Nije prošao kompletne pripreme pa je i očekivano. Bilo je to prmjetno u posljednjih 10ak minuta prvog poluvremena, više je šetao nego trčao. Ustvari, kako reče Jović, i stavio ga je u početnih 11 danas samo zbog njegovog udarce, želeći iskoristiti tu njegovu odliku u prvom poluvremenu. Na kraju se to pokazalo odličnim potezom.
Vidiš nisam ni znao da je igrao. :oops:
Rijetko kad o njemu pišete, a bio je najavljivan kao veliko pojačanje. Znači ipak igra.
Pa nije se ništa spektakularno moglo ni napisati. Osim Tuzle sve je bilo dosta tanko. Danas je bio solidan sve do neke 30-35 minute, jednostavno nije mogao pratiti tempo. Kako rekoh, više je šetao nego trčao zadnji dio poluvremena. Ali bio je solidan u prvom djelu i zabio je i pobjednički gol. Tako da, ne može mu se prigovirit. Nadam se da će dići i spremu na neki optimalni nivo u skoriej vrijeme. Jer vidi se iz aviona da nije haman ni upola spreman kao ostatak ekipe.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 apr 2012, 22:55

Milosevic Semjon :
Svaki dolazak na Koševo budi mnoga sjećanja, na titulu, korak do Lige prvaka, trofej "Ismir Pintol"... Sarajevo je za mene bilo ostvarenje dječačkog sna. Da se razumijemo, nisam bio navijač bodro tima od kada znam za sebe, ali kada sam prošao kroz sve to, kao da sam cijeli život bio tamo", rekao je Milošević za ****.ba na početku razgovora.

"Horde zla zaista znaju kako igrača učiniti ponosnim, jer bukvalno ništa ne zaborvljaju. Kada ste na Koševu, kao da igrate van okvira ove lige. Karizmu koju nose navijači Sarajeva malo gdje možete osjetiti. Kad vas ne ide, oni čine sve da vas krene. Želim se zahvaliti navijačima koji su me po ko zna koji put učinili ponosnim i što znaju da cijene ono što date za njihov klub", dodao je Milošević.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 apr 2012, 23:02

[youtube][/youtube]

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 15 apr 2012, 00:07

VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Posjeta je u najmanju ruku mizerna!!!!!
Ne kazem da je kod nas puno bolje,ali kod nas svaka min 3500 milje,ovo danas vase je sramotno.
Nagovorite upravu da vam za 5 KM podjeli sal,kartu,magazin bordo fan:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 apr 2012, 00:12

ScooTeR je napisao/la: Posjeta je u najmanju ruku mizerna!!!!!
Ne kazem da je kod nas puno bolje,ali kod nas svaka min 3500 milje,ovo danas vase je sramotno.
Nagovorite upravu da vam za 5 KM podjeli sal,kartu,magazin bordo fan:D

Vrijeme je lose bilo danas jbg mada to nije opravdanje, nama samo rezultati trebaju nista vise ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 apr 2012, 00:21

Nema potrebe ba. Na sjeveru je špica i sa 100 ljudi. Ko je danas bio, zna o čemu pričam ba. Sjever je ba čudo, čudo! Vama nepoznato :mrgreen: ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 apr 2012, 00:33

Ganjali smo se posteno hahahaha

Hristos Vaskrse pravoslavna braco !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 apr 2012, 00:40

Sarajlijc@ je napisao/la:Ganjali smo se posteno hahahaha

Hristos Vaskrse pravoslavna braco !

To je tek bio šou :mrgreen:

Pridružujem se čestitkama, igračima i navijačima Sarajeva pravoslavne vjeroispovjesti sretan praznik.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 apr 2012, 00:43

Nazalost nisam mogao danas na tekmu al sam pogledao snimak na vogosci i mogu reci najbolja domaca utakmica ovog proljeca :D ono sto se primjecuje da Jovic definiticno trazi najbolju ekipu al problem koji se desava manje vise svake godine i svakom treneru kad dodje u klub je kad tamam uigra ekipu dodje kraj sezone i onda ti ode silom prilika par kljucnih igraca i onda opet kreces ispocetka :? , ono sto bi zelio da poslije ove sezone pokusa se ostavit neki kostur ekipe i Jovic i da se da covjeku daju optimalni uslovi i pojacanja i da se konacno ozbiljno sa pokricem krene na titulu 8-)
I Semjon je kralj uvijek bio ,nikad necu prezalit kad se lik bukvalno nudio klubu zj. bio bez angazmana poslije odlaska iz celika al nazalost nasa uprava nije imala sluha jer kakav bi to stoperski tandem bio Torlak-Semjon 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 15 apr 2012, 01:06

Ovaj Husejinovic kad se spremi bice to strasan igrac,ima sut dobar i brz je samo jos koja kila i to je to, nek bude dobar ko Buco ali da nema pehove kao on sto se tice povreda i bice pravo pojacanje za nas ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 apr 2012, 01:33

Prvo o tekmi. Utakmica ovog proljeca sigurno najbolja na Kosevu, svi su odigrali bez neke vece zamjerke. Prvi put da Comor nije pravio neke kardinalne greske, pa hajde mogu slobodno reci da je odigrao sasvim ok u veznom recu sto mi je izuzetno drago i nije dobio ni jedan zvizduk cak sta vise pobrao je u nekoliko navrata aplauze. ipak moram izdvojiti jednog igraca koji trenutno odskace od ostalih sto znanjem, tehnikom, sto zalaganjem na terenu a to je Sesar. Tek sada vidim koliko njega gusi Scepanovic kada momak sam igra i veze cijelu nasu veznu liniju, dijeli lopte, uklizava, izvodi aute, kornere ma sta sve ne radi, danas je napravio neznam ni ja koliko uklizavanja, oduzeo lopti, isao u napad i vracao se stalno da sam se pitao odakle mu vise snaga. Mislim da Vuk mora po meni igradi iza Sesara nikako naprijed jer Ivan mi je danas a i par tekmi ranije izgledao kao pravi playmaker. Sjetan sve dobro odradi, predje igrace, probije po strani al ga malo hebe centarsut i malo vise je nekad sebican. Ako se na tome sa njim poradi on ce da bude zvijer uz jos koju kilu. Said bi mogao biti pravo pojacanje, lik zaista zna iako ima viska kila opet mi djeluje da je brz i sto vise bude dobijao sansu da igra mislim da ce nadoci na ono svoje sto svi od njega ocekujemo. Po meni mislim da Bajraktarevic i Haskic moraju dobijati malo vise sansu da igraju jer iskreno nisu losiji od ostalih, cak sta vise nekad mi se cini da mogu igrati i u prvoj postavi prije nego neki drugi.
Posjeta..zaslosno ali mi je u neku ruku i drago jer na stadionu mozes da vidis samo prave bolesnike i zaljubljenike bordo boje. Cijelu tekmu sam se pitao i trazio odgovor na pitanje kako je moguce da dasnji broj Hordi na sjeveru navija bolje i jace nego kad ih je 3.000 recimo. Ljudi danas je ono grmilo, trese se sve, svi ko jedan ja sam se najezio i opet se pitam kako je moguce da onako grmi kad je manja posjeta nego kad je recimo 3.000 na sjeveru (nemam odgovor a mozda ga neko zna). Sve u svemu ide na bolje, svidja mi se da dodam sto smo dobili po meni pouzdanog desnog beka u vidu Tatomirovica momak isto tako nije napravio ni jednu veliku gresku, a vidjivo je da ima dobar centrarsut kao i da se zna ubaciti u napad.
Na kraju svoj braci pravoslavne vjeroispovijesti sretan Vaskrs neka ga provedu u miru i veselju...pozzzzzzz

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 apr 2012, 03:49

@Aldine

nabijem i tebe i tog "navijaca" :mrgreen:

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 15 apr 2012, 06:00

Pitari, pitari bas ste cudna raja...
Pobjeda od 1-0 nad Leotarom je za neke najbolja utakmica nastavka sezone.Pa nije ni daleko od istine.Toliko ste nisko pali.
Nije mi cilj da provociram i ovo je mozda moj 3-4 post na vasoj temi ali bi htjeo da kazem moju prognozu za 28 kolo iako je mozda prerano za takvo sto.Sve ispod 0-3 u derbiju cu smatrati neuspjehom.
Mi nismo 9 bodova ispred vas, mi nismo dva mjesta ispred vas mi smo svjetlosnu godinu ispred vas i jos uvijek odmicemo dok vi kaskate u mjestu.
Losi ste brate i ne pokazujete znakove napretka.Radujete se sto placate Huseinovicu teretanu, dijetu (jer koliko sam razumio da je potpisao na 6 (sest) mjeseci) i taman kad dodje u formu faca ode u neki kvazi klub a vas ko hebe.Nema napretka dok se vodi takva politika.
Nije me briga doduse.Ono sto me nervira jeste to sto vi, ovakvi nedorasli cete za par godina hvalisati se osvojenim trecim mjestom u ligi i hvaliti se kako ste se kao i uvijek kvalifikovali za EL.
U ovom trenutku smo mnogo jaci od vas, u svakom pogledu i sto je najzalosnije iako ste treci mi vas i ne smatramo kao konkurencijom uopste, tako da sva vasa poredjenja, kako u fudbalskom tako i u navijackom smislu su u najmanju ruku smijesna.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 apr 2012, 08:54

ako, ako, sve je to, to ;)
Sarajevo ljubavi moja!

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 15 apr 2012, 10:01

Komsinice, najiskrenije vas molim da ne zaj***vate vise, dosadni ste vise sa prebrojavanjem ljudi na tribinama na osnovu slika, kad cete shvatiti da je Kosevo puno vece od Grbavice i da izgleda manje ljudi nego sto jeste. Vase najvece gostovanje je otici u Banja Luku, i necu s vama da se raspravljam, jeste najbolji ste, mi smo spali na najnize grane, ispast cemo iz lige, nije uredu da mi igramo sa takvim velikanima kao sto ste vi, zato nas pustite da jedemo nase virsle, i da nas 1000 uziva u "patnji" na terenu. Hajd sad u skokovima sa ove teme.

Uostalom, covjek je sve rekao:

"Svaki dolazak na Koševo budi mnoga sjećanja, na titulu, korak do Lige prvaka, trofej "Ismir Pintol"... Sarajevo je za mene bilo ostvarenje dječačkog sna. Da se razumijemo, nisam bio navijač bodro tima od kada znam za sebe, ali kada sam prošao kroz sve to, kao da sam cijeli život bio tamo", rekao je Milošević na početku razgovora.

"Horde zla zaista znaju kako igrača učiniti ponosnim, jer bukvalno ništa ne zaborvljaju. Kada ste na Koševu, kao da igrate van okvira ove lige. Karizmu koju nose navijači Sarajeva malo gdje možete osjetiti. Kad vas ne ide, oni čine sve da vas krene. Želim se zahvaliti navijačima koji su me po ko zna koji put učinili ponosnim i što znaju da cijene ono što date za njihov klub", dodao je Milošević. 8-)
Oko za oko, zub za zub!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 15 apr 2012, 11:39

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

qraf187
Kontakt:

Post Postao/la qraf187 » 15 apr 2012, 11:43

sto ne mogu ovih "kora na erende"...........i ovih nasih dragih kona........uredu je,bolji ste.........i razligu sad.........sto se tice tekme,bilo je OK,ali smatram da moze puno bolje.........posebno realizacija...........posjeta mizerna,ali i sa onakvom cifrom napravimo show..........P.S.Semjon je pravi gospodin u kopačkama.............

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 apr 2012, 11:50

VanBasten je napisao/la:Nema potrebe ba. Na sjeveru je špica i sa 100 ljudi. Ko je danas bio, zna o čemu pričam ba. Sjever je ba čudo, čudo! Vama nepoznato :mrgreen: ;)
jelde ba, demba ba :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 15 apr 2012, 12:20

ado-hz je napisao/la:Prvo o tekmi. Utakmica ovog proljeca sigurno najbolja na Kosevu, svi su odigrali bez neke vece zamjerke. Prvi put da Comor nije pravio neke kardinalne greske, pa hajde mogu slobodno reci da je odigrao sasvim ok u veznom recu sto mi je izuzetno drago i nije dobio ni jedan zvizduk cak sta vise pobrao je u nekoliko navrata aplauze. ipak moram izdvojiti jednog igraca koji trenutno odskace od ostalih sto znanjem, tehnikom, sto zalaganjem na terenu a to je Sesar. Tek sada vidim koliko njega gusi Scepanovic kada momak sam igra i veze cijelu nasu veznu liniju, dijeli lopte, uklizava, izvodi aute, kornere ma sta sve ne radi, danas je napravio neznam ni ja koliko uklizavanja, oduzeo lopti, isao u napad i vracao se stalno da sam se pitao odakle mu vise snaga. Mislim da Vuk mora po meni igradi iza Sesara nikako naprijed jer Ivan mi je danas a i par tekmi ranije izgledao kao pravi playmaker. Sjetan sve dobro odradi, predje igrace, probije po strani al ga malo hebe centarsut i malo vise je nekad sebican. Ako se na tome sa njim poradi on ce da bude zvijer uz jos koju kilu. Said bi mogao biti pravo pojacanje, lik zaista zna iako ima viska kila opet mi djeluje da je brz i sto vise bude dobijao sansu da igra mislim da ce nadoci na ono svoje sto svi od njega ocekujemo. Po meni mislim da Bajraktarevic i Haskic moraju dobijati malo vise sansu da igraju jer iskreno nisu losiji od ostalih, cak sta vise nekad mi se cini da mogu igrati i u prvoj postavi prije nego neki drugi.
Posjeta..zaslosno ali mi je u neku ruku i drago jer na stadionu mozes da vidis samo prave bolesnike i zaljubljenike bordo boje. Cijelu tekmu sam se pitao i trazio odgovor na pitanje kako je moguce da dasnji broj Hordi na sjeveru navija bolje i jace nego kad ih je 3.000 recimo . Ljudi danas je ono grmilo, trese se sve, svi ko jedan ja sam se najezio i opet se pitam kako je moguce da onako grmi kad je manja posjeta nego kad je recimo 3.000 na sjeveru (nemam odgovor a mozda ga neko zna). Sve u svemu ide na bolje, svidja mi se da dodam sto smo dobili po meni pouzdanog desnog beka u vidu Tatomirovica momak isto tako nije napravio ni jednu veliku gresku, a vidjivo je da ima dobar centrarsut kao i da se zna ubaciti u napad.
Na kraju svoj braci pravoslavne vjeroispovijesti sretan Vaskrs neka ga provedu u miru i veselju...pozzzzzzz
heheh to je vazda tako, isto sam se je uvjek pitao, smo sto je meni Grbavica zanimljivija, ali valjda tih 300- 400 ljudi je tribina, oni ostali se mijenjaju jer smijesno je reci da nas ili vas ima 5000 koliko je prosjek, sigurno nas ima makar po 30 000, al eto imas 2 500 standardnih od kojih je 1000 na jugu, odnosno sjeveru, a ostali dodju poneku utakmicu, derbi , malo jace tekme, i nisu u fazonu, i to na kraju bude prosjek 5000
sjeti se kako je bilo kada se odvojila grupa sa sjevera pa otisli na zapad, niko nije napravio vecu spicu na Grbavici od njih, a oni su bili smjesteni ispod lokomotive. bilo ih je 200 ali odabranih, a ovamo bilo 2000 pitara ali svakakve raje.
Mislim da je to odgovor na tvoje pitanje, sto manje raje to manje onih koji zabusavaju, sjede, pricaju izmedju sebe, psuju, gledaju rezultat itd.
i kada svi odustanu i nadju razlog da ne dodju na utakmicu, ostanu oni koji to rade najbolje, evo ova ekipa sad na Kosevu, odnosno na Grbavici protiv Leotara, i bude navijanje odlicno.
Znaci ostanu samo odabrani, odnosno standardna ekipa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.