Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

xGGMU
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la xGGMU » 22 jan 2013, 11:04

Bertrand je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/2013 ... tal-palace

Izgleda da bi na kraju deal mogao biti sklopljen za ''samo'' 12m funti. Zaha bi, prema dogovoru, onda ostao u CPu do kraja sezone kako bi im pomogao da se vrate u Premier Ligu. Moguce je da im United pozajmi jednog ili dva igraca (spominje se konkretno Powell) do kraja sezone.
Hmhm, cijena je "uredu". Ne bi bila loša ta varijanta da im damo Powella na posudbu ( bio je povrijeđen? sad je sa ekipom u Qatar-u, predpostavljam da je fit? ) pa neka se uigravaju zajedno, da već za sledeću sezonu imamo nešto, bolje ta opcija, nego da ga preplatimo pa da "bere" minute kod nas, a tamo bi najvjerovatnije i Powell igrao. Ove sezone ćemo se oslonit na krila koja nemamo, u nadi da će proradit, Nani je jedina svijetla tačka po pitanju krila, za sad..
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 22 jan 2013, 13:22

Zaha talk:
Palace want Wilfried Zaha on loan until end of the season MUFC want him in Jan. This is the only hold up right now. Palace will give answer by tonight.
O David-u:
Gary Neville on Twitter:
For the record I think De Gea can be a great GK. He is young in an unforgiving environment and will physically mature in next 2 years.
Michael Owen on Twitter :
Always thought the stick De Gea got at the start of his United career was harsh. He is top class and will only get better.
te malo slika sa treninga iz Qatar-a
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Pozdrav novom! :twisted:
Zadnja izmjena: xGGMU, dana/u 22 jan 2013, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Evans
Kontakt:

Post Postao/la Evans » 22 jan 2013, 13:24

Pozdrav đavoli, ja sam ovdje novi, pa eto samo da vas pozdravim i da se javim :)

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 22 jan 2013, 13:54

xGGMU je napisao/la:Ove sezone ćemo se oslonit na krila koja nemamo, u nadi da će proradit, Nani je jedina svijetla tačka po pitanju krila, za sad..
Nani je svijetla tačka kako to tačno? Igra (i prije ozljede) najgoru sezonu otkad je tu

Od "krila" u najboljoj formi je Welbeck. A on zapravo i nije krilo, ili bar nije čisto krilo. To puno govori. Young je bio odličan prvi dio sezone

skolovaniprevarant
Kontakt:

Post Postao/la skolovaniprevarant » 22 jan 2013, 14:15

Joj fkt Welbeck nam najbolje krilo majke mi tuzno.Sad za sad je sve dobro,al kad nas Real isprebija mogu mislit kakve ce tek tad kritike da nastanu,i kakvi ce sve kom da budu ispisani na racun Fergija igraca,tek ce tada nekima doc iz guzice u glavu da se sa Jangom,Valencijom,starim Riom ne moze na tron,da trebaju WC pojacanja,al polako.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 22 jan 2013, 15:13

Jel jos nekad united u pola sezone otisao ovako negdje van Engleske?
Glory Glory Man United!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 22 jan 2013, 15:14

@Evans welcome :mrgreen:

Meni Young otkako se vratio od povrede igra sasvim solidno...aa o tome da je Welbeck u najboljoj formi od krila , iako nije krilo, ne bih nista govorio jer je na toj poziciji odigrao samo dvije utakmice, aa u drugoj od te dvije nije se bas pokazao

Evans
Kontakt:

Post Postao/la Evans » 22 jan 2013, 16:06

Hvala ;)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jan 2013, 16:22

Ferguson nije otputovao sa timom u Qatar, sto li? :P

Mada znam da je pricao kako mu stvaraju veliki umor stalna putovanja avionom ali mislim da nije to razlog :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 22 jan 2013, 16:34

Anderson8 je napisao/la:Jel jos nekad united u pola sezone otisao ovako negdje van Engleske?
Prošle sezone u Škotsku, ako se ne varam. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jan 2013, 16:53

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Anderson8 je napisao/la:Jel jos nekad united u pola sezone otisao ovako negdje van Engleske?
Prošle sezone u Škotsku, ako se ne varam. ;)
Mislim da je bio Wales, ako mislis na ono prije utakmice sa City-em?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2013, 17:00

Isli su jos jednom u Dubai. Cak su igrali utakmicu tamo. Mislim da je to bilo u sezoni 07/08. Svi znamo kako je to zavrsilo. :)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 jan 2013, 18:09

_karabaja_ je napisao/la: Jel ovo meni sad lici na izvlacenje ili?
Ti rece ako se pobijede sve cetri gostujuce, a ne svih 8. Izgleda da si postao u medjuvremenu svjestan nekih stvari pa mijenjas pricu :mrgreen: .
Ništa onda,4 gostujuće utakmice.
Neko je ispod napisao 24 boda,pa sam se za to vezao. :D
Otići ću sigurno.
You'll never walk alone.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jan 2013, 18:16

VolimLiverpool je napisao/la:
_karabaja_ je napisao/la: Jel ovo meni sad lici na izvlacenje ili?
Ti rece ako se pobijede sve cetri gostujuce, a ne svih 8. Izgleda da si postao u medjuvremenu svjestan nekih stvari pa mijenjas pricu :mrgreen: .
Ništa onda,4 gostujuće utakmice.
Neko je ispod napisao 24 boda,pa sam se za to vezao. :D
Otići ću sigurno.
Da hoce neki drugi otici sa foruma, al' hajde mozda ti bude dozvoljeno da napises jedan post dnevno :mrgreen:

Tuzla - Grad koji volim!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 22 jan 2013, 18:21

Da mi hocemo uzet ta 24 boda, to bi znacilo 80 bodova 7 kola prije kraja :D i vjerovatno preko 10 bodova prednosti ali... Rado bi docekali sve goste sa strane u takvoj situaciji :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jan 2013, 18:22

slika

Tuzla - Grad koji volim!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 jan 2013, 18:24

motty je napisao/la:Da mi hocemo uzet ta 24 boda, to bi znacilo 80 bodova 7 kola prije kraja :D
Ovdje me neko pokušava uvjeriti da je ovo moguće. :mrgreen:
Pa mora biti bar malo dramatično prvenstvo,ne može to tako. :D
You'll never walk alone.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 22 jan 2013, 18:29

VolimLiverpool je napisao/la:
motty je napisao/la:Da mi hocemo uzet ta 24 boda, to bi znacilo 80 bodova 7 kola prije kraja :D
Ovdje me neko pokušava uvjeriti da je ovo moguće. :mrgreen:
Pa mora biti bar malo dramatično prvenstvo,ne može to tako. :D
Hahahhaha ja pisem post u njegovu korist a on ovako :D ajd dobro nek bude 78 :D nemamo nista protiv :D
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 22 jan 2013, 19:49

Da li je tačna informacija da je United iz Augsburga doveo mladog golmana Santangela :?:
Kao da sam to negdje procitao :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 22 jan 2013, 19:50

eric_cantona je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:Ove sezone ćemo se oslonit na krila koja nemamo, u nadi da će proradit, Nani je jedina svijetla tačka po pitanju krila, za sad..
Nani je svijetla tačka kako to tačno? Igra (i prije ozljede) najgoru sezonu otkad je tu

Od "krila" u najboljoj formi je Welbeck. A on zapravo i nije krilo, ili bar nije čisto krilo. To puno govori. Young je bio odličan prvi dio sezone
Mislio sam trenutačno, šta nam mogu naša krila ponudit, nisam se osvrtao tako daleko, do početka sezone.. Nego zadnjih par utakmica, i narednih par, u kojim mislim da bi Nani mogao uradit najviše, tj. mislim da je najkonkretniji od naših krila, tj. od Valencia-e, Young-a...
Da, slažem se za Welbeck-a, mislim da bi i Kagawa odradio dobar posao, naši bekovi igraju dosta dobro u napadu, te Rooney uvjek koristan, Giggs da iznenadit, itd. itd..
MUFC - It's a religion!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.