Samo cu ovo ostaviti ovdje..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gledaj podgrupe Delija sto se upalila. Auuu!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo cu ovo ostaviti ovdje..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gledaj podgrupe Delija sto se upalila. Auuu!
Mogao si ovo onda !?joker90 je napisao/la:Samo cu ovo ostaviti ovdje..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gledaj podgrupe Delija sto se upalila. Auuu!![]()
Da je bogdom i to "pola"SlobodaTuzla1919 je napisao/la:SARAJEVO JE METROPOLAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li na ovo mislio ?joker90 je napisao/la:Govorimo o podgrupama Delija i ulizivanju, respect za tu sliku, ali mojne mi okretat sa teme.Zna se ko mlati jezikom oko anusa srbadije!!
Poslali nam Dimove da Bemko odigra zadnju tekmu za njihwobly92 je napisao/la:Da je bogdom i to "pola"SlobodaTuzla1919 je napisao/la:SARAJEVO JE METROPOLAAA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
S kim mi igramo sutra, jesul' nam ovo promijenili raspored pa nam Dimove poslali?![]()
Valja pripremit plan za Bemku.
Nema Samira. Mozda mu bane uzeo acc ili nece da dolazi na svetu temu.High je napisao/la:Hoće samke.MuhamedTM je napisao/la:Danas ce biti tisina na Tusnju poslije brzog gola plavihTobeYarabi je napisao/la:hocel se sutra pjevati nase pjesme na tusnju?![]()
nece niko u avatar osim krleta i Rokoko.
Nije ništa slagao, istina je da ste se lizali na kraju pretrpošle sezone, vrati se na početak ove teme i sve će ti se samo kazati.Komunista je napisao/la:Stvarni, jek to sve sto imas da bi uvrijedio navijace Slobode?!? Pateticno. Ajde razmisli pa se potrudi malo boljejoker90 je napisao/la:Al kad se samo sjetim kako su nam se Fufare ulizivale na ovom forumu i uvlacile u pakas, ja odem u halu da se istovarim, ispadnu mi 3 forumasa iz Tuzle iz guzice. Pa onda na Kosevu, kud ono nisam snimao!Mi slavimo titulu, oni pjevaju bit ce Zeljo qrac sampion, kontam da nisu nasi zalutali i na jug, nemoguce da su ovo Tuzlaci.
![]()
Tu im se valjda svidjelo sve ti, pa od tad pocese da kradu nase pjesme..
![]()
Niko, niko, #SamoSloboda
E vidi ti Delija, sto nas kopiraju..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesi li na ovo mislio ?joker90 je napisao/la:Govorimo o podgrupama Delija i ulizivanju, respect za tu sliku, ali mojne mi okretat sa teme.Zna se ko mlati jezikom oko anusa srbadije!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
najveci uspjeh im je sto su uspjeli pobjeci konama u svom gradu, i sto su uspjeli spasiti udarni trans i pobjeci sa svoje tribine od nasjoker90 je napisao/la:Dok su im kone divljale gradom i radili sta hoce, Fufare nisu reagovale jer su na drugom dijelu grada cijepali drva, jbg..![]()
[youtube][/youtube]
TobeYarabi je napisao/la:hej majevice, bolna si mi. iz daleka gledam brezuljke tvoje
tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje..
eto vam za sutra.. original vasa, ko ona ''go samo go''
sta se ti kezis, pa nisu iste rijeci. to je nihova stra pjesma.. potpuno drugacija od ''grbavice'' samo malo ista-skrozVirtu4l je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:hej majevice, bolna si mi. iz daleka gledam brezuljke tvoje
tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje..
eto vam za sutra.. original vasa, ko ona ''go samo go''
jbg kad ih nema.. i meni je dosadilo trpati ovim jadnim tuzlankama, al sta cu kad nema drugih zrtava. onaj fehimov segrt udje samo kad ga premjestaju sa brda na brdo pa ponegdje naleti na free wi-fi, ozraceni se zabavili o svom jadu, a ostalih svakako nemaMuhamedTM je napisao/la:Ova tema je postala samo Sa-Tz prepucavanje, ostali si ugrozeni i s njima je donna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.