ima li negdje čitav spisak ?Sarajlijc@ je napisao/la:Selektor Olimpijske reprezentacije BiH, Husref Musemić, objavio je spisak za naredno okupljanje. Među izabranicima selektora Musemića našla su se i četiri igrača FK Sarajevo i to Denis Čomor, Ivan Sesar, Nermin Haskić i Asmir Suljić.
Vlado Jagodić, selektor U-21 reprezentacije BiH, pozvao je tri igrača FK Sarajevo na naredno okupljanje. Poziv su dobili Amer Dupovac, Kenan Hadžić i Sulejman Krpić.
Dva talentovana igrača sa Koševa, Adin Čiva i Emir Plakalo, su dobili naknadno poziv za U-19 reprezentaciju BiH.
Veseli nas činjenica da gotovo u svakoj omladinskoj reprezentaciji BiH nastupaju, najmanje, tri igrača FK Sarajevo.
Umjesto Vlado da pozove Suljica, to Hus radi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DRUG NEBI TI PUNCA
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sejtan danas ako postigne gol da je pametan poljubio bi dres i dobio bi veliki plus kod navijaca 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bice gledalaca kao protiv Slavije, mozda i manje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Gledam tabelu i bas nisam pametan sta je bolje za nas u susretu bojac - Olimpic, da pobijedi bojac, nerijeseno ili da pobijedi Olimpic.Mozda je najbolje nerijeseno, a ako kojim slucajem pobijedi Olimpic idemo njima na Otoku i tada bi bas navalili na nas. Bojac nam dolazi na Kosevo zadnje kolo, kako kod okrenem drazi mi je opet Olimpic od ovih drugih pa cu ipak reci da bih volio da ih mlatnu i da ostanu bez evrope 

Raja, jos malo i vakat da se ide ka nasem fudbalskom hramu 
Mene puca neka blaga trema, na trenutke mi GOSK proleti kroz glavu, ali eto, necu da mislim o tome
Idemo, nadam se da kada se vratimo sa stadiona da cemo ovdje slaviti pobjedu nasih momaka, i nova tri boda.
A bolje da dobije Olimpic, neka idu oni u Evropu, a Olimpic-Sarajevo, glavu dajem da ce biti X

Mene puca neka blaga trema, na trenutke mi GOSK proleti kroz glavu, ali eto, necu da mislim o tome

Idemo, nadam se da kada se vratimo sa stadiona da cemo ovdje slaviti pobjedu nasih momaka, i nova tri boda.
A bolje da dobije Olimpic, neka idu oni u Evropu, a Olimpic-Sarajevo, glavu dajem da ce biti X

Oko za oko, zub za zub!
Nemoj glavu, imal nešto drugo, jer ti ona nije čemusamir825 je napisao/la: glavu dajem da ce biti X

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ovo otisle horde u NP ?
Ev gledam tekmu vidio sam im trans na njihovoj tribini ?

hahahnanek je napisao/la:Ovo otisle horde u NP ?
Oni su osnovali neku grupu pod nazivom Horde Zla ali nemaju veze sa HZSA
nyxem je napisao/la:hahahnanek je napisao/la:Ovo otisle horde u NP ?
Oni su osnovali neku grupu pod nazivom Horde Zla ali nemaju veze sa HZSA

Nemaš pojma nanek vjeruj mi, i zato nemoj pričati o Torcidi Sandžak 

DRUG NEBI TI PUNCA
jbg, uzor im bile Horde (originalne) 

Bio je jedno vrijeme zeleni Horde Zla trans. Al sad je onaj bordo i jos mentalita ultra trans bordo zuti. Koji sam, ako se ne varam, vidjao prije 3,4 godine na Koševu.nanek je napisao/la:nyxem je napisao/la:hahahnanek je napisao/la:Ovo otisle horde u NP ?
Oni su osnovali neku grupu pod nazivom Horde Zla ali nemaju veze sa HZSA![]()
![]()
samo se brukaju
Vozdra masvi ljoze pionsam!
hajde na pm pa da malo raspravimo! Necu na temi FK SARAJEVO da raspravljam sa tobom!bagrcavi je napisao/la:Nemaš pojma nanek vjeruj mi, i zato nemoj pričati o Torcidi Sandžak
Da mi objasnis sto nemam pojma,pa da ja tebi objasnim sto ti nemas pojma

nanek je napisao/la:hajde na pm pa da malo raspravimo! Necu na temi FK SARAJEVO da raspravljam sa tobom!bagrcavi je napisao/la:Nemaš pojma nanek vjeruj mi, i zato nemoj pričati o Torcidi Sandžak
Da mi objasnis sto nemam pojma,pa da ja tebi objasnim sto ti nemas pojmaI sto se oni brukaju!
A mozda nisi pratio scenu, ali jaki su oni
hz hadzet je samo jedna ood podgrupa...postoje kod njih ekstremi, torcida, horde zla hadzet...
Jesu jaki oni u to nema sumnje mozda i nisam toliko upucen,ali sigurno drug sam upucen da nisu medju 7 pa i 8 grupa u regionu!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta je ovo niko ne smije napisat komentar da ne bi bio prozvan sto te nema na tekmi , navijac na baterije i sl.
Igra nije bila Bog zna sta , ali vise zadovoljan nego nezadovoljan , bodovi ni u jednom trenutku nisu dolazili u pitanje. Kakva je igrac onaj Sesar
Covjek ostavi dva srca na terenu.

Ma najbitnije je da su upisani bodovi!!! I da jos Borac kiksa i beton!!!
-
- Kontakt:
jao kad bi borac i olimpic podijelili bodove,a mi sljedece kolo rastereceni sirokom bez velikog pritiska jer nas niko nebi mogao stici pa da ih unistimo vec jednom
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hamagara, johntravolta123 i 26 gostiju.