Gefufna je napisao/la:Zasto bi kesirali 90? Do kada vazi ta klauzula sa cijenom?VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
Ta klauzula je vazila do 30.06 tako da te pare De Smecaris nece dobiti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Gefufna je napisao/la:Zasto bi kesirali 90? Do kada vazi ta klauzula sa cijenom?VGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
Ma znam jbg kamo srece da je situacija drugacija,sto se mene tice neka krhne na njega 300 miliona plus 50 milki bonusa,tako isto i za draxlera sta me briga ne trosi iz mog dzepa nek jednom napravi ekipu za nesto vise,sto neki dan Rambo napisa ,kada je bila prica za Alexisa da ce ici,neka ide i bez njega mozemo biti 3,ali dosta vise toga daj ekipu da se borimo za nesto vise jbt,proslu godinu covjek nije potrosio 20 miliona i ove dovede siptara,nebi me zacudilo da na njemu i ostanemo kolika je stipsa WengerVGS je napisao/la:Prvi dan kad ste poceli pisati o Higuainu sam rekao da ni sekunde ne vjerujem da ce Wenger toliko platiti i dalje mislim tako al nece ni Juve.topnik1 je napisao/la:eto wenger ce ponuditiVGS je napisao/la:Kakav Juve, ne mogu da ponude za Sancheza 30 milki a ne da ovoga kesiraju 90
Ma isti sam ti takav ,ali opet s nestrpljenjem ocekujem pocetak sezone iako sam ubjedjen ako se ne dovede kvalitetan napadac i stoper da ni od ove sezone nema nista,i mozda vec u prvom kolu na nasem dvoristu dobijemo po usima od klopovaca ,ali jbg eto ko nam je kriv sto ne navijamo za nekoga drugog,jedno je sigurno da ce opet ove sezone Wenger doziviti prskanje od strane JM,Contea,Pepuna,pa mozda cak i Kloppa,VGS je napisao/la:@topnik
Slazem se sa svime, potpisujem al nema potrebe za nerviranjem. Ja nista ali nista ne ocekujem dok je ON tu, ako me iznenadi necim SUPER ako ostane na siptaru nisam iznenadjen, nista novo
Znaju ljudi biznis.rambo16 je napisao/la:Čujem da je Juve ponudio sve rezerve +10 miliona ( u ratama) za Pipitu?
Svaka sezona je ista ali ove sezone se necu nadatitopnik1 je napisao/la:Ma isti sam ti takav ,ali opet s nestrpljenjem ocekujem pocetak sezone iako sam ubjedjen ako se ne dovede kvalitetan napadac i stoper da ni od ove sezone nema nista,i mozda vec u prvom kolu na nasem dvoristu dobijemo po usima od klopovaca ,ali jbg eto ko nam je kriv sto ne navijamo za nekoga drugog,jedno je sigurno da ce opet ove sezone Wenger doziviti prskanje od strane JM,Contea,Pepuna,pa mozda cak i Kloppa,VGS je napisao/la:@topnik
Slazem se sa svime, potpisujem al nema potrebe za nerviranjem. Ja nista ali nista ne ocekujem dok je ON tu, ako me iznenadi necim SUPER ako ostane na siptaru nisam iznenadjen, nista novoi to je bas ponizavajuce,kada znas sta te ceka a sezona jos nije ni pocela
Relevatniji sam sigurno od likova koji su lupali nebuloze da je Giroud napadac koji je dovoljan da se osvoji titula, likova koji su 4 godine pricali da cemo sa Panjoudom osvojiti titulu i cak se kladili prije pocetka sezone. IGraci koje sam ja prizeljkivao u Arsenal su se svi pokazali kao vrhunski, Krchowiak izdominirao na evropskom ubjedljivo najbolji Poljak, Griezman izdominirao sezonu pa onda i Euro iako su neki poletili da ga pljuju a velicaju Panja vec nakon jedne utakmice. Kada sam govorio da je trebalo Liverpoolu dati 50 cak i 60 miliona onda kad smo nudili za Suareza neki su pricali da toliko ne vrijeid pa vidimo zadnje dvije sezone sta napravi Suarez, dokazoa da vrijedi i 150 miliona (pitanje je da li bi i za tu cifru sad neko njega mogao dovesti). KAda sam govorio za Draxlera da je zvijer i da ga trebamo kesirati Schalkeu koliko su nam trazili isti strucnjaci su pricali kako je Walnut bolji a i OX inace dviej bukve limitirane da su bolje.topnik1 je napisao/la:Ma de sta Paja zna na prste jedne ruke mozes nabrojati napadace koji su njemu dobri,lewa,cavani,ibrahimovic,suarez,i neznam dal postoji jos neki,ustvari postoji on bi vise volio da dodje Icardi nego Pepita,eto koliko je Paja relevantan,samo da nama hoce doci Higuain mislim da bi isao prvu sezonu sigurno 20+ ,to je ono sto nama trebaManuel je napisao/la:Pa vecinu je golova zabio kad je bilo nerijeseno a samim tim vecinu tekmi je rijesio.
Eto ako dodje u Arsenal sam ces vidjet sta je on naspram Girouda.
Pa njemu se nikad nece desiti da ne zabije 500 minuta gol.
Ako predje kod vas vidjecemo ko je bio u pravu.
Ma bilo kako bilo navijam za ovaj klub i bice tesko gledati ove sezone pisanje po Wengeru od doticne gospode Contea,JM,Pepuna,mozda Klopa i uvjek se nadje neki Bilic,Kouman,i slicniBigBigBang je napisao/la:Za poljaka sam govorio iz SEville da se dovede, kao sto vidimo PSG ga je doveo za sicu platio ga je 10 miliona funti manje nego mi Xhaku a Krchowiak je tri puta dokazanija klasa a jos jeftiniji, nevjerovatan fail. Inace siguran sam da bi Krchowiak prije dosao u EPL nego u Francusku ligu gdje moze samo stagnirati.
Higuain je dokazani balvan, nemoj biti siguran da ce taj biti puno korisniji od francuske bukve, mozda ce imati bolje statistike ali nece biti sveukupno korisniji jer je Higuain beskorisno smetalo na terenu, moze on zabiti 20 golova ali i ako ih zabije ti golovi nece napraviti inkakvu razliku.
Liverpool bi sigurno prihvatio tada astronomskih 50 ili 55 miliona funti uostalom sezonu poslije su prihvatili Barceloninu ponudu igrac je zelio da ide ali voajer je po ko zna koji put bio skrt i propustio top igraca.
Ova ista uprava drzi jos i Denver Nuggetse i Avalanche i ni jedan od 3 tima ne vode kako treba i valja. Nesposobnjakovici!Gunner4 je napisao/la:Ne zelim da branim Wengera ali nije on nas najveci problem. Problem jeste ali ni najmanje koliko je neambiciozna uprava!
Najgora uprava na svijetu, malo bolja od Milanove ali tu su. Nakon dolaska Pume i rijesavanja onih silnih dugova obecali su ali sam i sam ocekivao velike stvari, prve godine Ozil posle Snachez i jos par odlicnih igraca, ali od svega smo ipak dobili veliko razocaranje.
Svaka normalna uprava menageru koji ocijeni da ne treba nikog kupovati to ljeto (golman se ne racuna) i onda indetcno flopa sezonu, bi se fino zahvalila i trazila drugu vise ambiciozniju akviziciju za klupe! Ali ne, oni nastave isto po starom kao da smo uzeli triplu i da stvar bude gora izgleda ce i ovo ljeto biti i gore nego proslo (a tesko da moze)!!!!
Samo u Arsenalu zakljuce da nakon odlaska tri propala igraca mozes dovesti jednog i to je to, vise i ne treba! Jbte, klubovi koji su u goroj sitaciji dovode igrace, jacaju, samo Arsenal tapka u mijestu i krivi zlu sudbinu. Samo kod Arsenala je moguce da se dogovris sa igracem pa posle te klub izlevati za klauzulu ili da platis klauzulu a da se pre toga nisi dogovorio sa igracem! Klub kome pregovori propadnu jel ne zele da ponude par miliona vise!
Ali opet kao slag na tortu gore od svega je koliko cijenis sopstvene igrace! Dok drugi igrace sumnjivijeg kvaliteta cijene po 90, 120 miliona ili drugoligas 40, samo u Arsenalu jednog od najboljih igraca svijeta cijeni sa 40! Ono platis ga toliko, on napreduje jos vise postane najbolji igrac J. Amerike i ti ga cijenis isto?! Fabregasa koji je u tome periodu bio jedan od najperspektivnijih igraca su dali za bagatelu samo zato sto je kmekno da zeli kuci! I onda vidis kako klubovi koji su u tom trenutku u goroj sitaciji cuvaju svoje igrace i bude ti lose!
Ali i navijaci su stoka pa im se i moze. Ljudi koji svakog ljeta dozive restart i po istom scenariju prozivljajvaju cijelu sezonu vec godinama!
Ja vec vidim epilog ove. Ne ocekujem neka velika guzenja, cak od ovih favorita na papiru ocekujem da neko zestoko zakaze ove sezone sto ce nam ponovo otvoriti vrata za napred.
1)Wenger ne dovodi prave igrace ali i nema veze do oktobra kada svi budu zdravi cemo razvaljivati i loziti se kako Wenger zna posao.
2)Onda stizu povrede i vec kasljucamo u formi.
3)Wenger nas na zimu ubijedjuje kako nema dostupnih igraca koji bi unapredili nas tim.
4)Nakon sto oporavljeni tek pocnu da fataju formu a drugi se povredjuju bez osvijezenja u igrackom kadru zimskim rokom mi u februaru ispadamo iz svih kombiancija.Navijaci zale sto ponovo nismo uzeli titulu a bili smo blizu. Wenger aut!
5)Ponovo fatamo formu u finisu i ponovo izborili LS cim je Wenger dokazao da je genije i da samo on moze voditi ekipu! Za ostalo su krive losa sreca, povrede, drvo i ostalo. Slavi se dan pobijede nad Tottenhamom i sto nas opet gledaju u ledja, nasa je iduca sezona uz prava pojacanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.