Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Goalgetter
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2014, 22:39

harishp je napisao/la: Zilhade,obrisi se.
:rol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2014, 22:41

:rol: :bow:
Goalgetter je napisao/la:
harishp je napisao/la: Zilhade,obrisi se.
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 02 dec 2014, 22:42

Ziko je napisao/la:Dragana Okuku za izbornika -selektora BIH.Obrazovan nogometno školovan uspješan kako u nogometnoj tako i trenerskoj karijeri svakako mu treba dati i pružiti priliku.Ako se jednom treneru -laiku Sušiću dala prilika i on je dobro iskoristio i otišao na SP u Brazil zašto ne podržati i našeg Mostarca i poželiti mu uspjeh..... :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :salut: :salut: :salut: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :kralj: :kralj: :kralj: :bih:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 dec 2014, 22:46

calcio je napisao/la:Tuzlak, da te pitam nesto.
Recimo ovako, vlada Srbije odluci nekoj opstini u centralnoj Srbiji pomoci finansijski jer su u krizi.
Moze li Tuzla traziti istu stvar od vlade Srbije i sta mislis da li bi dobila tu pomoc? Na kraju krajeva, isti jezik govorimo, istu muziku slusamo,itd. :mrgreen:
Ne, vjerovatno bi vam rekli, "pa vi ste druga drzava".
Ti govoris o stvarima koje se dozivljavaju na emotivan nacin, imamo slicnu proslost, bili smo u istoj drzavi, pricamo maltene isti jezik. Ali formalno smo razlicite drzave. Rajevac bi bio stranac koji bi dosao i uzeo pare, nikad ne bi mogao biti emotivno vezan za BiH kao sto je za Srbiju koja je njegova domovina.
Miroslav i Safet su manje-više stranci pa su nas vodili.Kroz Bosnu prođu samo kad pare treba pokupit.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 dec 2014, 22:54

emil02in je napisao/la:ZLATAN BAJRAMOVIĆ selektor,Saša Papac i Elvir Rahimić asistenti,Marko Topić Skauting mladih igrača po dijaspori.
Jednom se mora ponovo početi što duže čakali,više će boljeti taj početak. :bih: :bih:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2014, 22:56

Šta mislite da li je Dragan Marković naš, tj. da li se tako osjeća? :hmmmmm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 22:58

Ja mislim da se nije osjecao tako prije, ali sada kada je postao trener sa je 110% Bosanac i da stvarno zeli da napravi sto bolju reprezentaciju.. I kod Cire je imalo takav efekat

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 dec 2014, 23:02

Ja mislim da je to najmanje bitno, neka se osjeća kako mu je volja, samo neka nastavi sa dobrim rezultatima. Ako su nam 'stranci' podigli rukomet i košarku na viši nivo, nemam ništa protiv da tako bude i sa fudbalerima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1X2
Kontakt:

Post Postao/la 1X2 » 02 dec 2014, 23:02

Nama ne gine Amar Osim pa ko volio il ne volio.Ja lično ne bih imao ništa protiv.
Biće " Haj ti Amare bez para , to ti je velika čast i odskočna daska u karijeri a ako se plasiramo nećeš ni ti ostat kratak"
Amar u sebi " I to što kažeš , sad sam zabetoniro u ovoj u Šaban - ligi bez ikakvih izgleda za dalje napredovanje, gdje igrača prodaju za 50 000 EUR a on dostigne cijenu od 40 miliona EUR. :rol:
Amar na glas " Bila bi mi velika čast , ako gdje zagusti pozvaću starog u pomoć , kad počinjem?"
Savez "Sutra".
Amar " Važi"
Savez "Važi"

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 dec 2014, 23:10

1X2 je napisao/la:Nama ne gine Amar Osim pa ko volio il ne volio.Ja lično ne bih imao ništa protiv.
Biće " Haj ti Amare bez para , to ti je velika čast i odskočna daska u karijeri a ako se plasiramo nećeš ni ti ostat kratak"
Amar u sebi " I to što kažeš , sad sam zabetoniro u ovoj u Šaban - ligi bez ikakvih izgleda za dalje napredovanje, gdje igrača prodaju za 50 000 EUR a on dostigne cijenu od 40 miliona EUR. :rol:
Amar na glas " Bila bi mi velika čast , ako gdje zagusti pozvaću starog u pomoć , kad počinjem?"
Savez "Sutra".
Amar " Važi"
Savez "Važi"
:rol: :rol: dobar hahaa :urnebes: :urnebes:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 dec 2014, 23:41

SAVEZ NAPOLJE

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 dec 2014, 00:06

Munja, vrati se :D tačnije, vratite nam Munju, barem ćemo znat' na čemu smo :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 dec 2014, 00:21

Bio sam nekako za Mesu , vrlo malo znam o njegovom trenerskom stazu moram priznati al eto isao po onom utisku iz igrackih dana.

l pogledah ono njegovo gostovanje na tvu od neki dan i :crazy: :crazy:

Mucavo bez pondusa (kontam kako ce on stati pred igrace i nabrijat ih) , kaze imam tremu na tvu :crazy: , Pape je moj dobar prijatelj, i ova misija bi bila dobra za moju karijeru, :crazy:

Dezavu efekt ... nemoj Mesa majke ti .. Igleda da je Amar najbolje rjesenje. Ne mogu da vjerujem da ovo kazem.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 03 dec 2014, 01:02

Glas za Dragana Okuku!
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 03 dec 2014, 01:04

Ibrahim je napisao/la:Glas za Dragana Okuku!
Nek se Okuka hvata krivine, a Amara za selektora.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2014, 01:04

kimbo je napisao/la:Bio sam nekako za Mesu , vrlo malo znam o njegovom trenerskom stazu moram priznati al eto isao po onom utisku iz igrackih dana.

Mucavo bez pondusa (kontam kako ce on stati pred igrace i nabrijat ih) , kaze imam tremu na tvu :crazy: , Pape je moj dobar prijatelj, i ova misija bi bila dobra za moju karijeru, :crazy:

Dezavu efekt ... nemoj Mesa majke ti .. Igleda da je Amar najbolje rjesenje. Ne mogu da vjerujem da ovo kazem.
Jedino vamje jos ostala gosn Krivina od svih vasih krsnih ne-kandidata,tako da nemoj...tucanog ti neobrusenog
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 dec 2014, 01:18

harishp je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Bio sam nekako za Mesu , vrlo malo znam o njegovom trenerskom stazu moram priznati al eto isao po onom utisku iz igrackih dana.

Jedino vamje jos ostala gosn Krivina od svih vasih krsnih ne-kandidata,tako da nemoj...tucanog ti neobrusenog

NIje MENI ostalo nista nego savezu a ja imam da volim il ne volim njihov izbor odnostno ove LEFTOVERS sto su tu sada. Da sam u zavezu nikada sebe ne bi dovo u ovakvu poziciju.

Da, Dragana inace mog predratnog komsiju zaboravih. Znam da je kao igrac bio sutljivi radnik i dingospo , vozio u ono vrijeme dobrog bmw-a a sta je bilo s njim poslije rata veze nemam. Vidim zamjeraju mu Obilic-a mada mi je nekako tesko vidjet da je Dragan neki ekstrem u bilo kom vidu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 dec 2014, 01:27

gost je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la: Ma dobro , nisu, nema veze..Nego ti si nasao porediti tu dvojicu i Njemacki mentalitet, studioznost i preciznost u izboru selektora, sa nasim bekrijama u savezu. Uz to sam siguran da ova dvojica nisu pucala pokera sa sesirom i naocalama i cekali da dobiju mjesto selektora.
Ponovicu, ja sam fan Barbe i volio bih da bude selektr ali na ovaj nacin nece ici.
PS. Klinsmann je 2003 igrao u Americi, Beckenbauer je, takodjer, godinu prije preuzimanja Njemacke igrao u Cosmosu NY.
Pa nijemci, halo Nijemci su i bekenbauera i Klinsamana izabrali baš na način na koji bi Barba došao, trebao im čovjek koji ima kredibilitet, moral i koji ima entuzijazam. I naravno takvoga potražili među svojim najslavnijim igračima.

A Sergeje Barbarez je za one koji ne znaju, u mnogo čemu, jedna od naših najvećih legendi.

Al ovo je samo teoretska priča, jer nema šansi da Savez ponudi mjesto Sergeju
:thumbup: :thumbup:
Haha druze,svaki razuman argument si im ubio,svaka cast.
Onoj Bosni od Bascarsije do Marijin Dvora Barbarez nije po volji,fali mu sve ono sto su njihovim "mislecim ljudima"karakteristike koje mora imati,nije lopov,nije nemoralan,nije nepostista,ne moze se kupiti,nije nagodan za rastaljivanje,ne stidi se Bosne i Hercegovine,ne slika se sa Arkanom,nije u sukobu sa igracima,ne bi im ispunjavao zelje i odstrijeljivao nase najbolje igrace,legende nase reprezentacije,ne bi pravio skandale sa izjavama,spiskovima,postavama.......

Oni nas godinama ubjedjuju da nase legende nisu Salihamidzic,Kodro,Hibic,Konjic,Barbarez,Bolic,Baljic,Bajramovic,Papac,Rahimic,Spahic,Misimovic vec da su nase legende Susic,Halilhodzic....dakle ljudi kojima ova zemlja ne znaci apsolutno nista,osim ako od nje ne mogu izvuci licnu korist za sebe,razumljivo jer takvi su i sami.
E dok ta Bosna odlucuje i bira mi necemo dostici svoj maksimalan domet,ni blizu.

Ovdje treba reci bolnu,surovu istinu,o sudbini nase reprezentacije odlucuju ljudi koji joj nikako ne zele dobro i koji ce,svaki iz svojih interesa(neki je mrze iz dna duse,neki se osjecaju Jugoslovenima(moderno,oni su iz "regije") i Bosnu ne dozivljavaju,neki ce se ovima prvima prodati za pare....)uciniti sve da ona ne dobije ono najbolje sto moze dobiti,i ne znam kad cemo i hocemo li ikad smoci snage da to promijenimo.

Ali drago mi je da se Barbarez oglasio,ako nista da im podigne pritisak i da ih zada u brige goleme.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 03 dec 2014, 01:40, ukupno mijenjano 3 puta.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 dec 2014, 01:30

Nešto razmišljam...svi se ovdje protive Sergejevom preuzimanju reprezentacije jer nema trenerskog iskustva, a čini mi se da su i ostali koji se nude, toliko dugo bez posla da su zaboravili sve što su ikada znali kao treneri, tako da to maltene dođe na isto... :lol:
Sad ozbiljno, što se Sergeja tiče, rekla sam to, i ponoviću, on je meni apsolutno najdraži igrač iz te čuvene generacije, jedan od najljepših simbola ove reprezentacije, neko za koga vežemo mnogo lijepih i emotivnih trenutaka, ljubimac nacije, vođa, kapiten, i jedina, ali zaista jedina osoba koju od srca priželjkujem kao selektora, ali jednog dana, kada stekne osnovno trenersko iskustvo tako da mu se nema šta prigovoriti, jednoga dana kad ljudska veličina poput njega bude imala podršku cijelog saveza, jednoga dana kad za ovu zemlju dođu neka bolja vremena. Od toga sada nema ništa i bespotrebno je uopšte raspravljati kada se zna da, bez obzira imao li ili nemao trenerskog iskustva, on svakako nema podršku saveza, a oni su ti koji u ovom slučaju odlučuju o svemu.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 03 dec 2014, 01:38

Rusilac je napisao/la:
gost je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la: Ma dobro , nisu, nema veze..Nego ti si nasao porediti tu dvojicu i Njemacki mentalitet, studioznost i preciznost u izboru selektora, sa nasim bekrijama u savezu. Uz to sam siguran da ova dvojica nisu pucala pokera sa sesirom i naocalama i cekali da dobiju mjesto selektora.
Ponovicu, ja sam fan Barbe i volio bih da bude selektr ali na ovaj nacin nece ici.
PS. Klinsmann je 2003 igrao u Americi, Beckenbauer je, takodjer, godinu prije preuzimanja Njemacke igrao u Cosmosu NY.
Pa nijemci, halo Nijemci su i bekenbauera i Klinsamana izabrali baš na način na koji bi Barba došao, trebao im čovjek koji ima kredibilitet, moral i koji ima entuzijazam. I naravno takvoga potražili među svojim najslavnijim igračima.

A Sergeje Barbarez je za one koji ne znaju, u mnogo čemu, jedna od naših najvećih legendi.

Al ovo je samo teoretska priča, jer nema šansi da Savez ponudi mjesto Sergeju
:thumbup: :thumbup:
Haha druze,svaki razuman argument si im ubio,svaka cast.
Onoj Bosni od Bascarsije do Marijin Dvora Barbarez nije po volji,fali mu sve ono sto su njihovim "mislecim ljudima"karakteristike koje mora imati,nije lopov,nije nemoralan,nije nepostista,ne moze se kupiti,nije nagodan za rastaljivanje,ne stidi se Bosne i Hercegovine,ne slika se sa Arkanom,nije u sukobu sa igracima,ne bi im ispunjavao zelje i odstrijeljivao nase najbolje igrace,legende nase reprezentacije,ne bi pravio skandale sa izjavama,spiskovima,postavama.......

Oni nas godinama ubjedjuju da nase legende nisu Salihamidzic,Kodro,Hibic,Konjic,Barbarez,Bolic,Baljic,Bajramovic,Papac,Rahimic,Spahic,Misimovic vec da su nase legende Susic,Halilhodzic....dakle ljudi kojima ova zemlja ne znaci apsolutno nista,osim ako od nje ne mogu izvuci licnu korist za sebe.
E dok ta Bosna odlucuje i bira mi necemo dostici svoj maksimalan domet,ni blizu.

Ovdje treba reci bolnu,surovu istinu,o sudbini nase reprezentacije odlucuju ljudi koji joj nikako ne zele dobro i koji ce,svaki iz svojih interesa(neki je mrze iz dna duse,neki se osjecaju Jugoslovenima i Bosnu ne dozivljavaju,neki ce se ovima prvima prodati za pare....)uciniti sve da ona ne dobije ono najbolje sto moze dobiti,i ne znam kad cemo i hocemo li ikad smoci snage da to promijenimo.

Ali drago mi je da se Barbarez oglasio,ako nista da im podigne pritisak i da ih zada u brige goleme.
I NEMA BIH PASOŠ, TAKO DA AKO HOĆETE STRANCA GLASAJTE ZA BARBAREZA!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Micron i 18 gostiju.