AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

retro
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la retro » 15 feb 2011, 23:35

Ma da je Andrea igrao veceras, ja sam ubjedjen da bi ovo dobili sa 2-0.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 15 feb 2011, 23:36

Nije mi samo jasno kako neko moze otpisati Milan . . .

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 15 feb 2011, 23:39

juveboy je napisao/la:Nije mi samo jasno kako neko moze otpisati Milan . . .
pa eto to njihovi na ovom forumu rade :roll: ko da je tottenham neki bauk :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2011, 23:42

<Zašto ne nema tu više Kake,Inzaghia.Pirlo star,Sedorf star a ovi igrači nisu kalibra da igraju na vrhunskom nivou
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 15 feb 2011, 23:45

Dajte nam Scudetto ove godine i mi smo zadovoljni, pokusati doci do duple krune i sezona odlicna. 8-)

U revansu pokusati napasti, daj Boze da se vrati Boateng i Zambrotta, Zambrottu lijevo umjesto bogalja Antoninia, Boatenga umjesto Flaminia i staviti Strassera ili Merkela i krenuti sa trojicom naprijed ili barem sa Patkom i Ibrom.

Italijani su to, Milan je to, nema predaje.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2011, 23:46

ma ja bi volio da ispadnu jer onda bi seriju a mogli puno lakše uzeti, evo i noćas se ozljedi golman a zamalo i silva, pa da prođu dalje to su još 2 preteške utakmice, samo mi se igrači umarali i ozljeđivali a nemožemo realno osvojiti, dok je za konkurente u italiji i ovakav sastav prejak + casano bomel emanuelson.
kup isto nebitan skroz, znači samo scudeto i ja zadovoljan :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 15 feb 2011, 23:47

pazzoetoogol je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:
Puma je napisao/la:Nek me sad neko pokusa ubijediti da onaj Robinho nije najprecjenjeniji igrac na svijetu. Copacabana dancer !!
Svojevremeno najveci talenat na svijetu kojeg je upropastila njegova tvrdoglavost i pokvarenost karakteristicna za zubatu naciju i nije toliko cijenjen da bi ga mogli nazvati precjenjenim..
Hebeni zabari, jedino valjaju Palermo i Napoli u citavoj mocvari.
o cemu ti ??? a ko valja u spaniji svi jel tako :roll:
Bolje gledat Hercules i Malagu nego Milan i Juventus..
Ja govorim o stilu igre i samom pristupu igri.. I kroz fudbal pokazuju kako su prljav narod..
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 15 feb 2011, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 15 feb 2011, 23:48

Na osnovu ove igre i rezultata oni su otpisani. Uvjeren sam da je i dosta njihovih navijaca ih otpisalo.

Gattuso pokazao kakvo je djubre od igraca, na stranu sve to sto on igra grubo jer ovo je muska igra ali onako se ponasat prema protivnickim igracima i osoblju je stvarno sramota bez obzira na to sta mu oni govore jer on je profesionalac i treba znati da ga gledaju milioni ljudi.
Flamini isto jedan obicni krkan sa upitnim kvalitetama. Za onaj start nad Corlukom zasluzio je crveni karton i nekoliko utakmica suspenzije.
Dok je ovakvih igraca u Milanu tesko ce prolaziti i grupnu fazu a kamoli nesto vise, i kvalitet Serie A je duplo slabiji u odnosu na onaj od prije cim jedna ovakva ekipa drzi prvo mjesto, po meni Seria A je i iza Bundeslige a trenutno je smijesno porediti je sa Engleskom ili Spanskom ligom po bilo cemu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 15 feb 2011, 23:50

A_d_0 je napisao/la:Ovom sudiji se sjetim sve familije. Robinho da Bog da rak dobio ne prohodo do kraja zivota. Dao 815 golova boli me qrac za mene ces vazda bit **** ogromna (doci ce ovdje pametnjakovici koji su mi vcs pali 30 puta na pamet i branit ga). Jadan si fudbaler mars na plazu pa skakuci oko lopte. Gatusso divljak ovo je fudbal majmune cupavi. Mrs u ludnicu. Seedorfu za prvo poluvrijeme se mame sjetim. Ogavno. Ibrahimovic nece metra da potrci. Antonini pa ja ne znam ima li gluplji igrac na planeti. Lennon ogranicen ko balkon ga ubije nogama a pokopa nas Boziji hadalj Crouch. Ne da se gledat kako je gadan. Flamini zajedno sa Gatussom u ludnicu. Silva klasicni brazilac peljator lopte. Mora je 30x taci da bi je dodao. Abate solidan. Yepes solidan. Nesta odlican. Pato solidan. Imali smo 2 sanse 100% onaj nafakas brani ne zna ni on kako. Sudija sad svira faul razvalio sam pola televizora. Smijesno. I necu vise nikad ista pisati na ovoj temi jer ovaj tim nezasluzuje moje vrijeme koje provedem pisajuci neke nove informacije vezane za njega.
potpis ado

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 15 feb 2011, 23:55

Adinjo je napisao/la:@TuSeiTuttaLaMiaVita...ja znam, a ti pogotovo bi trebao znati kad si milanista.
Toliko o Gatussu i njegvom obrazu kad se tako ponasa prema tom covjeku.

Dobro da znam sta bi mu ti uradio, da se ne kacim vise onda kad si tako zaheban.
Očito izvlačiš iz konteksta, klasika. Ili se nikada nisi bavio sportom makar rekreativno ili imaš temperament Šveda.
Kad te najbolji frend malo zakači po nozi nije ti jednostavno a kamoli da primaš po cjevanici,glavi.... 90 minuta i to intezivno kao gattuso večeras. Dotični "gospodin" nema šta tražiti na terenu, dobacivati, psovati šta već, bio deduljka u kolicima. Očito stvarnost, i svijet u kojem živimo za pojedince je nepoznata terminologija.
Ne pravdam odgurivanje Rina i ono je za kaznu, ali se preuveličava čitava stvar.

@ napoli

nisam bodyguard štitim samo sebe i bližnje, a i usput ofiran si sa takvim reakcijama. Niti sam se tebi obratio niti bilo kome drugom na ovom forumu.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 15 feb 2011, 23:57

Ovo sve kompletno veceras je sramota za klub kao Milan,a bradati kosijaner je pokazao da je tu samo da lomi i udara i da on i lopta nemaju nikakve veze :oops: :oops:
Sudija katastrofalan i bez autoriteta u par situacija je podsjetio na sudjenje na bh terenima,i ako start Flaminia nije za crveni,ne znam sta covjek onda treba da uradi,mozda je umjesto divljackog huskanja publike trebao opalit i koji metak u Corluku da se osigura :oops: :oops:
Robinho nikad nije se ni dokazao da je veliki igrac i iz sezone u sezonu pokazuje da je promasaj u koji god klub da dodje...
Mene ce bit sramota ako ovakav Milan uzme titulu,jer bez ikakvog podyebavanja ovakav Milan je daleko iza Intera,i ne mogu da vjerujem da za ovakvom ekipom Inter bodovno zaostaje :oops: (ovo nije utisak samo na osnovu ove utakmice !)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 feb 2011, 00:01

Io_Sono_Interista je napisao/la:Ovo sve kompletno veceras je sramota za klub kao Milan,a bradati kosijaner je pokazao da je tu samo da lomi i udara i da on i lopta nemaju nikakve veze :oops: :oops:
Sudija katastrofalan i bez autoriteta u par situacija je podsjetio na sudjenje na bh terenima,i ako start Flaminia nije za crveni,ne znam sta covjek onda treba da uradi,mozda je umjesto divljackog huskanja publike trebao opalit i koji metak u Corluku da se osigura :oops: :oops:
Robinho nikad nije se ni dokazao da je veliki igrac i iz sezone u sezonu pokazuje da je promasaj u koji god klub da dodje...
Mene ce bit sramota ako ovakav Milan uzme titulu,jer bez ikakvog podyebavanja ovakav Milan je daleko iza Intera,i ne mogu da vjerujem da za ovakvom ekipom Inter bodovno zaostaje :oops: (ovo nije utisak samo na osnovu ove utakmice !)

Lave zaboravljas jedan bitan faktor,a to je da u "ovom" Milanu nema igraca koji su dosli za nastavak sezone i koji nemaju pravo igrati plus igraci sto su povrijedjeni,tako da kad sve uzmes u obzir treba da ti bude cast sto ste iza Milana 8-)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 16 feb 2011, 00:16

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:@TuSeiTuttaLaMiaVita...ja znam, a ti pogotovo bi trebao znati kad si milanista.
Toliko o Gatussu i njegvom obrazu kad se tako ponasa prema tom covjeku.

Dobro da znam sta bi mu ti uradio, da se ne kacim vise onda kad si tako zaheban.
Očito izvlačiš iz konteksta, klasika. Ili se nikada nisi bavio sportom makar rekreativno ili imaš temperament Šveda.
Kad te najbolji frend malo zakači po nozi nije ti jednostavno a kamoli da primaš po cjevanici,glavi.... 90 minuta i to intezivno kao gattuso večeras. Dotični "gospodin" nema šta tražiti na terenu, dobacivati, psovati šta već, bio deduljka u kolicima. Očito stvarnost, i svijet u kojem živimo za pojedince je nepoznata terminologija.
Ne pravdam odgurivanje Rina i ono je za kaznu, ali se preuveličava čitava stvar.

@ napoli

nisam bodyguard štitim samo sebe i bližnje, a i usput ofiran si sa takvim reakcijama. Niti sam se tebi obratio niti bilo kome drugom na ovom forumu.
Samo kazem dobro bi bilo imati takvu zastitu nista vise.
Covjece u svakoj tekmi treneri i pomocni treneri komentarisu,vrse pritisak na sudiju,igrace pa kad si vidio da se neko ovako ponasa? U redu da mu pridje **** sve al ono guranje nigdje veze stvrano.Doticni fudbaler nema sta da zavodi neki red i mir na terenu kad je najveca prznica od svih prisutnih. Covjek jednostavno nema zivce za sporta vidjelo se u par situacija kada je sudija svirao ocite prekrsaje u korist Tottenhama.
Ako si fudbaler onda moras biti spreman na te prekrsaje i jace duele a ne znam ko bi mogao biti spremniji od Gatussa koji misli da je dosao na borbu volova.Samo mi je zao sto mu je to sudija veceras dopustio,da je malo ranije pao zuti karton smirio bi i njega i strasti medju ostalim akterima bi se smirile.I onaj coban Flamini,kada sam vidio da se bunio zbog zutog kartona poceo sam se smijati
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 feb 2011, 00:17

nista jos nije gotovo ima jos jedno poluvrijeme ,ipak Milan je to njega niikkad ne treba otpiisivati ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 16 feb 2011, 00:24

Povrede u Interu su vas i dovele do pozicije u kojoj ste sada,inace bi bilo sve kao i prethodnih godina :!:
Poslije ovog veceras moze me bit samo stid sto dijelimo grad i stadion sa "ovakvim" Milanom koji se pojacao strasnim v.Bomelom koji ce da bude dostojna zamjena Gattusu u sportskom ponasanju i fer startovima na terenima Serie A :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 feb 2011, 00:26

Zasluzeno ste izgubili,to morate priznati..Sudija na vasoj strani 100000%,2 cista crvena kartona niste dobili....Bruka i sramota,onom sudiji bi ovo trebala biti posljednja utakmica sto se tice ovog posla,onako popustati Milan-u u ovako vaznoj utakmici i takmicenju je van svake pameti,onaj Gatusso(Konjina)njemu treba dati dozivotnu zabranu sto se tice fudbala!On nelici na fudbalera,nego na majmuna....Ovaj post nije provokacija niti nesto slicno tome to je samo cinjenica.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 feb 2011, 00:39

Sta ste zapeli? Niste dobro gledali tekmu ili sta... Imao je Milan nekoliko 100%-tnih prilika, ali je golman bio svemoćan. Ja ovdje nista ne smatram gotovim i u Londonu moramo samo ocuvati gol svoj, a protivnicku mrezu cemo zatresti 99 %. Eto toliko. Ovo veceras im je dobra lekcija za nastavak sezone. Gatusso je oduvijek bio italijanski seljak i zivotinja, to svi znate i zbog cega sad zivce uznemiravati ili prigovarati nama navijacima zbog ponasanja Gatussa?! Pa ne volimo mi Milan zbog Gatussa. Imate privatne poruke, ako znate to koristiti, pa se tamo izivljavajte. Ibru su skroz zatvorili nije nista mogao maltene, Seedorf ispodprosjecan, Nesta dobar, Yepes prosjecan, Abate (za cudo Bozje) iznadprosjecan, Robinho nista korisno, Pato nije imao prilike da se dokaze mnogo, Antonini u FK Đerđelez Zenica na posudbu... Moje vidjenje. Uglavnom sustina je da mislim da je Allegri vel'ki gospodin i da ce u ovim greskama pronaci formulu za uzvrat. FORZA MILAN!
Osim - drugo ime za Želju !

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 16 feb 2011, 00:42

neutralan__ je napisao/la:nista jos nije gotovo ima jos jedno poluvrijeme ,ipak Milan je to njega niikkad ne treba otpiisivati ;)

Ma nema od Milana hljeba! Nakon 15 minuta sam bio ubijeđen da ce izgubiti, ma ono je tragedija od ekipe, a Gatusso, pa treba li ono divljanje komentarisati :roll:
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 feb 2011, 00:49

nije veceras Robinho kriv za poraz,kriv je vas najbolji igrac Ibrahimovic koji je prodo loptu iz koje je sjevnula kontra...stalno napadate Robinha a lik vam je uz Ibru najkonstantniji igrac !

a Gattuso ko Gattuso,ne znam cemu tolika frka...

i da,jos nista nije gotovo,ako Ibra bude imo svoju noc u revansu ovaj Tottenham se moze proc. ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2011, 00:50

rossoner je napisao/la:Sta ste zapeli? Niste dobro gledali tekmu ili sta... Imao je Milan nekoliko 100%-tnih prilika, ali je golman bio svemoćan. Ja ovdje nista ne smatram gotovim i u Londonu moramo samo ocuvati gol svoj, a protivnicku mrezu cemo zatresti 99 %. Eto toliko. Ovo veceras im je dobra lekcija za nastavak sezone. Gatusso je oduvijek bio italijanski seljak i zivotinja, to svi znate i zbog cega sad zivce uznemiravati ili prigovarati nama navijacima zbog ponasanja Gatussa?! Pa ne volimo mi Milan zbog Gatussa. Imate privatne poruke, ako znate to koristiti, pa se tamo izivljavajte. Ibru su skroz zatvorili nije nista mogao maltene, Seedorf ispodprosjecan, Nesta dobar, Yepes prosjecan, Abate (za cudo Bozje) iznadprosjecan, Robinho nista korisno, Pato nije imao prilike da se dokaze mnogo, Antonini u FK Đerđelez Zenica na posudbu... Moje vidjenje. Uglavnom sustina je da mislim da je Allegri vel'ki gospodin i da ce u ovim greskama pronaci formulu za uzvrat. FORZA MILAN!
Prica Milana u LP je zavrsena to znaju i ptice na grani...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.