NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ko god misli da ova utakmica odlucuje definitivno ko ulazi .... VARA SE !!! mi i ako kiksamo , odustati necemo , tako isto i jedinstvo koje gostuje sad 2 za redom , 7,8 kolo !!!
pa ljudi imamo tu i super jako Bratstvo , ne znam zasto otpisujete ljude u startu ... do zadnjeg kola bice borba .
pa ljudi imamo tu i super jako Bratstvo , ne znam zasto otpisujete ljude u startu ... do zadnjeg kola bice borba .
Pa i mi ako izgubimo, sljedecu igramo kod kuce, vi idete Bratstvu, ponovo mozemo imati prednost od tri boda. Ima se jos igrati. A Bratstvo svi otpisuju, ovo je kao Real Madrid, Barcelona, Atl. Madrid, niko ne vjeruje da Atl Madrid moze sta, pa gledaj ih, tako ce biti i sa Bratstvom.
Sutra kakav god rezultat da bude neko će dobiti vjetar u leđa ali daleko od toga da je sve gotovo ,trebaće do kraja jos znoji da se prolije ako se zeli u PL.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Nije tu jos nista gotovo. Mislim da se u Gracanici odlucuje prvenstvo, pa ko ziv ko mrtav.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Čuo sam danas da su premije za pobjedu ogromne
Ne mogu vjerovati da su tolike ali eto koliko toliko nadam se da je informacija tačna.
I cuo sam samo da Kova nece ici? Ima li jos neko da nece u Tuzlu?

Svi su otputovali osim Kove ! Sto se tice premija,predsjednik je igracima rekao da se medjusobno dogovore kolike premije zele za pobjedu,e sad kako su se dogovorili to ja neznamnerkolfc je napisao/la:Čuo sam danas da su premije za pobjedu ogromneNe mogu vjerovati da su tolike ali eto koliko toliko nadam se da je informacija tačna.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
4 igraca su jos povrijedjena 

Bihac96 je napisao/la:4 igraca su jos povrijedjena

Ko jos?
mislim stjepanovic kahri pljevljak i kova
Ovi sto se gore spominju,a pise i u Avazunerkolfc je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:4 igraca su jos povrijedjena![]()
Ko jos?
Ovo za druge povrijedjenje osim Kove su ciste nebuloze, odite na oficijalnu stranicu pa pogledajte malo slike prije polazka u Tuzlu i vidjet cete sve te nabrojane igrace 
EDIT : Avaz hoce samo malo parica da zaradi pa izbacuje retardirane clanke

- SaltCityAttack
- Kontakt:
NORMALNO DA JE TAKO ONO LAFA DA SE I PROTIVNIKKenchi je napisao/la:Ovo za druge povrijedjenje osim Kove su ciste nebuloze, odite na oficijalnu stranicu pa pogledajte malo slike prije polazka u Tuzlu i vidjet cete sve te nabrojane igrace

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta reći,Sloboda i Jedinstvo dvije sjajne ekipe koje bi mogle u ovom trenutku pola premijerligasa pobijediti.Jedna samo ulazi u visi rang.Mislim da bi sutra ko pobijedi već jednom nogom bio u PL.Jedinstvo ukoliko remi izvuče,po meni,ima velike sanse za PL.
- sigurnoable
- Kontakt:
Druže niko nije rekao da su se nama igrači povrijedili nego da ih je Sloboda povrijedila potpuno druga stvar ako me kontasSARS je napisao/la:Ovo jos jedan pokazatelj sto mogu u isti kos sa lukavcom poceli su od njih prepisivati sa ovim izmisljenim povredama i optuzivanjem prije utakmice kako sloboda placa da se njihovi igraci povrijede. Zalosno da zalosnije ne moze biti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ovo za povrjeđene igrace je valjda izislo u onom sranju od novina(A. Sport), za ono je grijeh dati 1km. Samo me interesuje koji kloc iz Bihaca sastavlja tekstove u onom pokušaju od novina
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ma ne igra samo jedan ostali su spremni to ovi kvazi novinari iz havazovog sporta bacaju šupljeGorki je napisao/la:Ček,koliko vam to ne igra igrača,ili šta već?
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
SN dobrodosli u Tuzlu i nadam se da ce te doc ranije da popijemo koje vopi i to 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Znači po svemu smo isti,jedina naša prednost je domaći teren.xxh2o je napisao/la:Ma ne igra samo jedan ostali su spremni to ovi kvazi novinari iz havazovog sporta bacaju šupljeGorki je napisao/la:Ček,koliko vam to ne igra igrača,ili šta već?

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ako bude pošteno, u šta sumnjam, nećemo izgubiti sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.