dobricinaRaul_64 je napisao/la:Nije Messi utajio porez , Messi je donirao 5 miliona poreskoj upravi jer moze.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Monolog je napisao/la:Jarane, Larisa Riquelme bi se skinula i Rahimiću.LenBias je napisao/la:ne sumnjam ni najmanje da je mala gnjida to uradila, u koliko je samo navrata pokazao da je onaj mali patuljasti prevarant i hinja najgore vrste, na terenu i van terena![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
haha ovaj kompleksas je jos opsjednut Messijem,bilo kakav clanak,post o Messiju on komentarise,znam nije ti lako terorise vam mozak godinama,kupite Mandzukica sad za 200 miliona eura haha mozda prodjete do polufinala lp,ja mislim da ako imas djevojku kad krenes da spavas sa njom nemoze da ti se digne,koliko mislis o MessijuLenBias je napisao/la:ne sumnjam ni najmanje da je mala gnjida to uradila, u koliko je samo navrata pokazao da je onaj mali patuljasti prevarant i hinja najgore vrste, na terenu i van terena

eto ko je našao da nam se smijebacelonafan je napisao/la:haha ovaj kompleksas je jos opsjednut Messijem,bilo kakav clanak,post o Messiju on komentarise,znam nije ti lako terorise vam mozak godinama,kupite Mandzukica sad za 200 miliona eura haha mozda prodjete do polufinala lp,ja mislim da ako imas djevojku kad krenes da spavas sa njom nemoze da ti se digne,koliko mislis o MessijuLenBias je napisao/la:ne sumnjam ni najmanje da je mala gnjida to uradila, u koliko je samo navrata pokazao da je onaj mali patuljasti prevarant i hinja najgore vrste, na terenu i van terena

naprijed rejal
Podvuci zadnju recenicu. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Pa obzirom da ovaj nista nije odvajao tackom, trebao bi podvuci cijeli post.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
glupi culerdes
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Covjek pokusava da vam pomogne,a ti njemu tako.bacelonafan je napisao/la:haha ovaj kompleksas je jos opsjednut Messijem,bilo kakav clanak,post o Messiju on komentarise,znam nije ti lako terorise vam mozak godinama,kupite Mandzukica sad za 200 miliona eura haha mozda prodjete do polufinala lp,ja mislim da ako imas djevojku kad krenes da spavas sa njom nemoze da ti se digne,koliko mislis o MessijuLenBias je napisao/la:ne sumnjam ni najmanje da je mala gnjida to uradila, u koliko je samo navrata pokazao da je onaj mali patuljasti prevarant i hinja najgore vrste, na terenu i van terena
Vise je nego ocigledno da ste zabrijali da je on neko bozansko bice,te je vakav...te je nakav...te je skroman.
Barcelonu vise niko ne j3be ni 2 % svi navijaju za Midzeta.
FC Midzet...mes que un midzet.
Umjesto da se zahvalis covjeku koji pokusava da ti otvori oci i prikaze argentinskog cigana onakvim kakav on zaista jest (hinja,pljuvac,utajivac itd itd) ti ga vrijedjas.
Kolega LenBias samo nastavi tvoj trud zasigurno nece proci nenagradjeno,pa makar na onom svijetu.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Covjek pokusava da vam pomogne,a ti njemu tako.
Vise je nego ocigledno da ste zabrijali da je on neko bozansko bice,te je vakav...te je nakav...te je skroman.
Umjesto da se zahvalis covjeku koji pokusava da ti otvori oci i prikaze argentinskog cigana onakvim kakav on zaista jest (hinja,pljuvac,utajivac itd itd) ti ga vrijedjas.
Kolega LenBias samo nastavi tvoj trud zasigurno nece proci nenagradjeno,pa makar na onom svijetu.[/quote]
Dragi Boze, pomozi u ove Bajramske dane ovakvim likovima, bolje znaju Messijev zivot nego svoj, cak i kad ode u halu oni moraju prokomentarisati, samo da malo prestanu o njemu misliti, valjda ce ih bale i ronaldo obradovati nekad k'o nas Messi
AMIN!!!!
Kolega LenBias samo nastavi tvoj trud zasigurno nece proci nenagradjeno,pa makar na onom svijetu.[/quote]
Dragi Boze, pomozi u ove Bajramske dane ovakvim likovima, bolje znaju Messijev zivot nego svoj, cak i kad ode u halu oni moraju prokomentarisati, samo da malo prestanu o njemu misliti, valjda ce ih bale i ronaldo obradovati nekad k'o nas Messi
AMIN!!!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Darko, ovi tvoji opet počeli sa ovim vjerskim stvarima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Messi je i rasista.
Nadam se da će ga Spaha povaljat koji puta,čisto da pussy-u pokaže gdje mu je mjesto
.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Spaha jedino što Messiju može uraditi je upravo to - da ga udari i baci na pod. Što se ostalog tiče, može ga samo gledati kako ga prolazi kako poželi.
Ja vjerujem da ti mrziš sam sebe. Čvrsto vjerujem. Nadam se.Arbeloa17 je napisao/la:Spaha jedino što Messiju može uraditi je upravo to - da ga udari i baci na pod. Što se ostalog tiče, može ga samo gledati kako ga prolazi kako poželi.
naprijed rejal
- Cautinho
- Kontakt:
Kakav je ovo hibrid,arbeloa a ko neki cule.
Fak logic.

Fak logic.
Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hm, imati nick po nekom igracu, a navijati za potpuno lijevi klub, ili klubove. Zvuci mi poznato ^^^^^
Ne, samo sam konstatirao da prgavi Spahić jedino može udariti Messija i ništa više. Kako me to čini navijačem ciganskog kluba?
ti si samo klasicni nemac pojma
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ja prvi put cujem.Donnie Darko je napisao/la:Hm, imati nick po nekom igracu, a navijati za potpuno lijevi klub, ili klubove. Zvuci mi poznato ^^^^^
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 1 gost.