kao sto sam vec pisao ,treba prvo rastjerat pola ekipe .Rekao sam da koce velike novce al nisam znao da se radi o cak 60 miliona,mozda i vise ako Jakintu ili Amaurija dodamo na listu prekobrojnih.
Nema velike ekipe dok otpad ne rastjeramo.
Cak mislim da ako dovedemo Krasica ne treba vise nista ni dovoditi dok se ne rijesimo ovih igraca.
Jer cinjenica je dok nam ovi uzimaju 60 miliona ,nema tu prostora za nekog igraca svjetske klase tako da bojim se dovest cemo nekog polovnjaka ko i oni pa cemo se godinama rjesavat igraca.
Eno vidim Drentea spominju. Pa taj covjek veze u Realu nema, jos je katastrofa defanzivno. On i Mota na bocnim pa bili bi gori nego nasa repka na bocnim pozicijama defanzivno.
Dovodjenje Drentea bi bilo korak u pravcu propasti.Naredne godine bi se mozda rijesili ovog otpada gore navedenog ,ali bi se onda narednih godina rjesavali Drenthea i slicnih ako nastavimo sa politikom dovedi sta bilo samo nek se nesto mijenja.
Ne treba dovodit nista poslije Krasica dok ove ne rastjeramo.
Jedino mozda Klisija ili Cisokha na bocne,ostalo apsolutno nista jer samo cemo dovest polovnjake nista bolje od ovih sto hocemo da ih otjeramo.
nije malo 60 miliona