AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gojzerica
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la gojzerica » 27 avg 2012, 22:39

AllAbout je napisao/la:
mdss je napisao/la:Criscitiello:"Roma have the same chance of winning the title with Zeman, as you have staying alive after jumping from Empire State building" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zeman nije ucestvovao u namjestanjima i nije suspendovan ko kolega iz torina antonio koji ce za 10 mjeseci zaboravit za fudbal
A Conte je učestvovao? :lol:

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 27 avg 2012, 23:13

gojzerica je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:
mdss je napisao/la:Criscitiello:"Roma have the same chance of winning the title with Zeman, as you have staying alive after jumping from Empire State building" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zeman nije ucestvovao u namjestanjima i nije suspendovan ko kolega iz torina antonio koji ce za 10 mjeseci zaboravit za fudbal
A Conte je učestvovao? :lol:
naravno..dopustanje ilegalni radnji, a nesprijecavanje je saucesnistvo..nevin je kao i vozac pljackasa banke
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 avg 2012, 08:47

isto sranje kao i prije 13 godina:
zeman kritikuje juve, par dana poslije sude nam najgore sudije, rade ocigledne greske, mi gubimo bodove.
Admir_Sa je napisao/la:Po onom sinoc ja bi više volio da Lamela ode, frajer jednostavno zna al nece da se trudi, svaku petu bljesne :roll: Cisto sumnjam da ce ga krenuti, daj bože da se varam :roll:
zeman ga je vec kritikovao tokom pripremnih utakmica i siguran sam da ga nece trpiti jos dugo jer mali lopez igra odlicno i kuca na vrata prvih 11.
asr_pd je napisao/la:mozda pretjerujem, ali Stekelenburg u zadnjih pola godine nije ni blijeda slika onog velikog pojacanja iz prosle sezone, to se moglo vidjeti i na euru, nekako djeluje nesigurno i rastrojeno, kao da mu igra nije u prvom planu, nadam se da grijesim, bilo bi steta da se opet dovedemo u situaciju da trazimo kvalitetno rjesenje na golu
ne pretjerujes, stek je u krizi ali protiv catanie je bio solidan i za nadati je da ce popravit svoju igru tj vratiti je na onaj nivo od prije par sezona kada su ga s pravom smatrali za nasljednika van der sara.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 11:04

PostPostao/la Evil Genius II dana 28 aug 2012, 08:47
isto sranje kao i prije 13 godina:
zeman kritikuje juve, par dana poslije sude nam najgore sudije, rade ocigledne greske, mi gubimo bodove.
Hmm sigurno Juve ima svoje ljude u savezu a suspendovanje Contea je bila navlakusa da ne bi bilo toliko ocigledno da se sve stima u korist Juventusa pa su tako namjestili sudije koje ce vas zakinuti jer je Roma najveci konkurent prvaku :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 28 avg 2012, 11:25

Sad ce Roma "mlatnut" intera, pa ce navijaci zaboraviti ovaj kiks. :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 28 avg 2012, 11:41

Viking je napisao/la:Sad ce Roma "mlatnut" intera, pa ce navijaci zaboraviti ovaj kiks. :D
Ako uspiju zabit 4 komada ko lani mogu dobit. Tricu primaju 100% :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 avg 2012, 11:43

ukljucite sarkazam detektore kada citate te i slicne komentare jerbo sam se sluzio 'vasim' jezikom tj teorijama zavjere :D romu prepustite meni i ostalima sa ove teme, a vi se drzite briga iz svoje avlije ;)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 28 avg 2012, 11:53

in the meantime....Pallotta nuovo presidente..za bojana se zanima niko drugi do milan..
Unica grande amore

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 avg 2012, 11:55

dajte ocjenu bojanovih nastupa ovo vremena što je proveo u romi od kako je došao iz barce. koliko sam vas upratio i ono što sam gledao jasno je da je veliki talenat ali jednostavno sam stekao dojam da mu sistem nije baš odgovarao. sad je li to do njega, calcia ili ovih ludih ideja rominih trenera ne znam.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 11:56

Evil Genius II je napisao/la:ukljucite sarkazam detektore kada citate te i slicne komentare jerbo sam se sluzio 'vasim' jezikom tj teorijama zavjere :D romu prepustite meni i ostalima sa ove teme, a vi se drzite briga iz svoje avlije ;)
Izvinjavam se nisam navikao da se neko sali kada su u pitanju Juve i sudije :mrgreen:

Nije meni Roma mrzak klub nemoj tako :D
Alessandro Del Piero !

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 28 avg 2012, 11:58

baresi#6 je napisao/la:dajte ocjenu bojanovih nastupa ovo vremena što je proveo u romi od kako je došao iz barce. koliko sam vas upratio i ono što sam gledao jasno je da je veliki talenat ali jednostavno sam stekao dojam da mu sistem nije baš odgovarao. sad je li to do njega, calcia ili ovih ludih ideja rominih trenera ne znam.
prosle sezone je razocarao..nije imao ni trunke samopouzdanja jer je fulao nemoguce par puta..s druge strane, na pripremama za ovu sezonu je imao par maestralnih poteza i podsjetio na dane kad je bio najveci talenat barcine skole..pored destra, nica, lamele i osvalda nece imati veliku sansu za igru..tako da je ovo vrlo ostvarivo, ako milan nesto pokusa
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 avg 2012, 11:59

malo mi je antipatican ovaj pallotta jer imam osjecaj da je neki ludjak ala zamparini :D sto se bojana tice, nije mi jasno kako mi uopste mozemo prodati igraca koji je na posudbi kod nas!? ja bi ga ostavio iz prostog razloga sto nam sirina treba jer u formaciji 4-3-3 imati samo 5 napadaca u rosteru je premalo (nece valjda marquinho opet na krilo), a ionako dobijamo 13 miliona od barce iduce ljeto za njega.

sabatini samo djecu dovodi, k'o na manageru
slika

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 12:12

Koliko sam ja bio upucen u ovaj transfer vi ste kupili Bojana medutim ima jedna klauzula po kojoj ga Barca u bilo kojem trenutku moze vratiti za 13 mil. tako da on zapravo nije na posudbi. Moguce da nisam upravu ali ovo mi je rekao drug koji je navijac Barce.
Alessandro Del Piero !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 avg 2012, 12:20

vidis, ja sam bio ubijedjen da se radi o dvogodisnjoj posudbi za koju smo platili 12 miliona i da ga bilo kad tokom te dvije godine mozemo otkupiti za dodatnih 28. medjutim, ukoliko ne bi iskoristili tu opciju barcelona je obavezna platiti romi 13 miliona na kraju tog deala tj iduce ljeto :?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 avg 2012, 12:28

Evil Genius II je napisao/la:vidis, ja sam bio ubijedjen da se radi o dvogodisnjoj posudbi za koju smo platili 12 miliona i da ga bilo kad tokom te dvije godine mozemo otkupiti za dodatnih 28. medjutim, ukoliko ne bi iskoristili tu opciju barcelona je obavezna platiti romi 13 miliona na kraju tog deala tj iduce ljeto :?
Pa kako ce ga sada onda Milan posudjivati od Rome ako je i on od strane Rome posudjen od Barce ,to samo moze znaciti da ga je Roma kupila a ima ta klauzula ali ja mislim da samo ona vazii za prve dvije ove sezone
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 12:34

Evil Genius II je napisao/la:vidis, ja sam bio ubijedjen da se radi o dvogodisnjoj posudbi za koju smo platili 12 miliona i da ga bilo kad tokom te dvije godine mozemo otkupiti za dodatnih 28. medjutim, ukoliko ne bi iskoristili tu opciju barcelona je obavezna platiti romi 13 miliona na kraju tog deala tj iduce ljeto :?
To mi nema smisla jer ispade onda da Barcelona vama placa posudbu njihovog igraca 1 mil..
Alessandro Del Piero !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 avg 2012, 13:35

Roma have finally completed the signing of Barcelona forward Bojan Krkic, the Catalans have announced on their official website.

The La Liga giants waited until Alexis Sanchez’s transfer to Barcelona was complete to finalize the deal taking the promising striker to Roma.

What makes this transfer interesting is that Roma have agreed to pay €12 million for the player, but the Giallorossi will have to pay much more in order to keep the player at Olimpico.

Namely, a clause has been inserted in the deal obliging Barcelona to buy the player back at the end of 2012/2013 season for €13 million.

The only way how Roma can keep hold of Krkic after the end of 2012/2013 is to pay another €28 million.
koliko znam ovo ljeto se nista novo nije desilo, potpisalo ili nesto slicno sto bi promjenilo dogovor izmedju dva kluba. ili :?:
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 28 avg 2012, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 avg 2012, 13:37

Ne preostaje nam nista nego da sacekamo pa da vidimo. Ako je ovo ipak dogovor onda je Roma uradila strasan posao :D :lol:
Alessandro Del Piero !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 avg 2012, 14:39

Evil Genius II je napisao/la:
Roma have finally completed the signing of Barcelona forward Bojan Krkic, the Catalans have announced on their official website.

The La Liga giants waited until Alexis Sanchez’s transfer to Barcelona was complete to finalize the deal taking the promising striker to Roma.

What makes this transfer interesting is that Roma have agreed to pay €12 million for the player, but the Giallorossi will have to pay much more in order to keep the player at Olimpico.

Namely, a clause has been inserted in the deal obliging Barcelona to buy the player back at the end of 2012/2013 season for €13 million.

The only way how Roma can keep hold of Krkic after the end of 2012/2013 is to pay another €28 million.
koliko znam ovo ljeto se nista novo nije desilo, potpisalo ili nesto slicno sto bi promjenilo dogovor izmedju dva kluba. ili :?:
Ja gluposti , ,nije Roma luda da za Bojana jos na kraju ove sezone da 28 miliona eura ,a to bi onda znacilo ako vi nedate tih 28 da se automatski igrac vraca u Barcu i ona vama salje 13 miliona eura ,jaoo ovdje je stvarno nesto zamrseno idemo na temu Barce da njih pitamo mozda oni znaju sta vise
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 avg 2012, 14:56

to je to. barca ga je procjenila na 40 miliona jer se bojan smatrao za jednog od najvecih spanskih talenata prije par sezona. znaci, dali su ga na kaljenje u jaku ligu za 12 miliona + 28 ako zadovolji apetite tadasnjeg trenera enriquea koji je i bio glavni lik iza ovog transfera. eh sad tu ulijece sabatini koji radi odlican posao sa ubacivanjem ove otkupne klauzule od 13 miliona te na taj nacin stiti romine interese (sto se na kraju i pokazalo ispravnim jer bojan nije zadovoljio). mislim da barca mora otkupiti bojana od rome i proslijediti ga milanu ukoliko dodje do ovog transfera tako da su ove glasine o sastanku gallianija i sabatinija cista izmisljotina mene ako se pita. doduse, mozda grijesim ali cisto sumnjam . . .

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.