Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 25 maj 2010, 13:32

Fabregas bi mjenjao Xavia sigurno, jer ovaj polahko stari a Cesc je sve bolji i bolji... Al, neka, nećemo ponovo o tome, zna se, Cesc je u Arsenalu bar ovu iduću sezonu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 maj 2010, 13:33

sin3x je napisao/la: uopste nije tolika razlika izmedju hleba tada i cesca sada.. naravno cesc je bolji igrac ali tada je hleb isto bio jedan od boljih igraca u evropi..
Mora da se šališ. Svi su se začudili transferu Hleba u Barcu, jer je igrač koji je bio odličan u Stuttgartu i onaj koji ponekad bljesne u Arsenalu. Bolji je Nasri x puta od njega. Uostalom, ova izjava(ukoliko je tačna) bi mogla biti samo bunt, jer nije iskoristio šansu u Barceloni, koju sad ne preporučuje ostalima. Ok, Cesc i Clichy su igrači Arsenala(navodim ih jer su oni povezivani sa Barcelonom), i nerealno je i nemoguće gledati obojicu u dresu španskog giganta. Uostalom, cijena od 80 miliona je previsoka, za te pare se mogu dovesti 3 igrača svjetske klase. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 maj 2010, 13:34

GunnerS je napisao/la:Fabregas bi mjenjao Xavia sigurno, jer ovaj polahko stari a Cesc je sve bolji i bolji... Al, neka, nećemo ponovo o tome, zna se, Cesc je u Arsenalu bar ovu iduću sezonu...
Nemoj biti toliko siguran u to on Xavi-a nebi sigurno mjenjao ni sada a ni u naredne 2-3 sezone,njemu je najpametnije da ostane i ostari u Arsenalu ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 maj 2010, 13:38

Siguran sam, al dobro... Naravno da mu je bolje, zato i ostaje :)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 maj 2010, 13:40

Da slucajno ne govoris/pises da bi Fabregas igrao umjesto Xavia ? Nisam najbolje razumio.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 maj 2010, 13:43

Da, govorim. Nisam rekao da bi igrao svih 90' minuta, nisam rekao da bih odmah zaigrao, nego da bi njega mjenjao u timu... Postepeno naravno...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 maj 2010, 13:45

Pa naravno da ne bi.Moze ga jedino potpuno zamjeniti za neke 3 godine kad Xavi vise ne mogne igrati na najvecem nivou.Do tad Cesc moze puno nauciti od njega i biti prava zamjena.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 maj 2010, 13:52

nidjo_barca je napisao/la:Pa naravno da ne bi.Moze ga jedino potpuno zamjeniti za neke 3 godine kad Xavi vise ne mogne igrati na najvecem nivou.Do tad Cesc moze puno nauciti od njega i biti prava zamjena.
Zar misliš da bi Cesc bio zamjena ?! Ovaka igrač da bude zamjena, ono, stvarno ste se digli i mislite da je sve što je najbolje na svijetu u Barceloni, a vjerujete mi nije. Cesc sigurno kad bi došao nebi bio zamjena al nažalost, neće ni doć' vam, bar ne ovo ljeto.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 maj 2010, 13:55

GunnerS je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Pa naravno da ne bi.Moze ga jedino potpuno zamjeniti za neke 3 godine kad Xavi vise ne mogne igrati na najvecem nivou.Do tad Cesc moze puno nauciti od njega i biti prava zamjena.
Zar misliš da bi Cesc bio zamjena ?! Ovaka igrač da bude zamjena, ono, stvarno ste se digli i mislite da je sve što je najbolje na svijetu u Barceloni, a vjerujete mi nije. Cesc sigurno kad bi došao nebi bio zamjena al nažalost, neće ni doć' vam, bar ne ovo ljeto.

Nije stvar da su se digli nego je tako u Barci mislim da navijaci sami nebi prihvatili da Xavi neigra to ti je cinjenica da stvarno nebi imao mjesta u prvi 11,kvalitet Fabregasa nije nimalo sporan ali Xavi nebi siguno na klupu..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 maj 2010, 13:57

Ne citas ono sto pisem.Ne bi bio zamjena,ali ne moze zamjeniti Xavia na njegovoj poziciji,barem ne sad.Xavi je x puta bolji.

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 maj 2010, 14:02

Jarane, vidjet ćemo sad na svijetskom ko šta i kako, iako je Cesc-a malo hebala povreda al eto, nadam se da će bit 100% fit do prve utakmice. Ja ne sporim kvalitetu Xavia, al nije ona puno veća nego kod Cesc-a, jedino što Xavi-a stavlja ispred Cesc-a je to što je punoooo iskusniji.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 maj 2010, 14:05

Fabregas je igracina,da se razumijemo.Ali Xavi je dosta bolji,a cinjenica je da on igra i glavni je igrac na sredini terena i u reprezentaciji,dok Fabregas posmatra s klupe.Mlad je,moze on i jos dosta napredovati.

Nemam sad vremena za nesto vise.

Blaugrana

Mes Que Un Club

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 maj 2010, 14:12

Nisi ti pročitao šta sam ja napisao, al et. Da ne dužimo, tako je kako je. Uskoro je svjetsko prvenstvo pa će da se sve vidi :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 maj 2010, 14:25

nidjo_barca je napisao/la:Ne citas ono sto pisem.Ne bi bio zamjena,ali ne moze zamjeniti Xavia na njegovoj poziciji,barem ne sad.Xavi je x puta bolji.
Xavi moze Fabregasu vodu na treningu da nosi, kompletniji igrac od Xavija uostalom treba pogledati statistike Xavi da gol svaku 15-u utakmicu a Fabregas ima i vise asistencija da ne govorimo da je mladji i igra u jacoj ligi.

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 maj 2010, 14:37

-Paja je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Ne citas ono sto pisem.Ne bi bio zamjena,ali ne moze zamjeniti Xavia na njegovoj poziciji,barem ne sad.Xavi je x puta bolji.
Xavi moze Fabregasu vodu na treningu da nosi, kompletniji igrac od Xavija uostalom treba pogledati statistike Xavi da gol svaku 15-u utakmicu a Fabregas ima i vise asistencija da ne govorimo da je mladji i igra u jacoj ligi.

Arsenal dominira!
i moze da mu grije klupu u reprezentacije spanije. uostalom, nije da moze, nego to vec cini.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 maj 2010, 14:45

-Paja je napisao/la:

Arsenal dominira!
Dijete ostaje dijete...pustite ga da fantazira.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 25 maj 2010, 14:50

Novine nas povezuju sa svim i svacim, ali ne treba tome vjerovat jer Veliki Voda radi u tajnosti.

Svima je kristalno jasno da je Fabregas svjetlosnim godinama ispred Xavia, a jedini razlog zasto je ispred Fabregasa u repki, jeste politika.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 maj 2010, 14:56

Vjeruj! je napisao/la:Novine nas povezuju sa svim i svacim, ali ne treba tome vjerovat jer Veliki Voda radi u tajnosti.

Svima je kristalno jasno da je Fabregas svjetlosnim godinama ispred Xavia, a jedini razlog zasto je ispred Fabregasa u repki, jeste politika.
Rehoh vec za ovog nesretnog djecaka koji je sklon infantilnim fantazijama da ga pokušate razumiti.
Nije mu lahko i treba fino sa njim...pogledajte samo kolicinu gluposti koju je u stanju napisati u vrlo kratkom vremenu sa više kloniranih nickova :( :oops:
Najgore je kada se sam sebi mora javljati i potvrđivati :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 maj 2010, 14:57

Upravo tako, svi znamo da je i Torres bio na klupi kad je dosao u Liverpool i bio u mozda najboljoj formi u karijeri samo zato sto igra u Premiershipu na kojeg su smijesni Spanci ljubomorni!

Prijatelju jesi li primjetio je kako je Sportklub postao prava Engleska televizija evo gledam imaju specijalnu viseminutnu najavu za narednu sezonu, Championship, Liga kup, FA kup, Premiership i Nacionalni tim sve ce prenositi. Nisam ih prije gotivio ali svaka cast uvjeren sam da cemo svako kolo imati nas voljeni tim u direktnom prijenosu!

Sportklub dominira!
Dio Arsenala

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 25 maj 2010, 15:13

SportKlub je komercijalna Tv stanica i naravno da zele biti sto gledaniji, a kako ce to uraditi?!
Pa jednostavno, prenosis najdominantniju ligu na svijetu, sa najboljim igracima, klubovima, trenerima, infrastrukturom.
Uvjeren sam da ce im gledanost slj. godine porasti za jedno 300%.

@drop

Imas dole temu "Forum" gdje je admin rekao svoje i ziv bio tusi na nekoj drugoj temi, ovdje si nepozeljan.
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.