Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Dobro kolo za nas. Do sljedećeg vikenda smo u igri za skudeto. Ako bude po planu bit ćemo i poslije toga. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znaci nije ni bod sinoc los 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
inter lol, sta ucinise ljudi u tri kola
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Sassuolo, kako prepoznatljiva igra iz sezone u sezonu, uživanje za gledati.
Komšije umor stigao i šteta je što se neće duže zadržati u Lp.
Komšije umor stigao i šteta je što se neće duže zadržati u Lp.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kao sto sam pisao ranije,Inzaghi ovo ne moze voditi,Lautaro je prevara a Alexisa je pregazilo vrijeme.Gori od igraca Intera veceras je jeidno sudija,sta je ovo majko draga

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa dobro. Ovo je prvi pravi kiks od ta 3 kola. Mada se i večeras znalo da će biti **** jer je se ekipa i psihički i fizički potrošila u LP. Al svejedno, trebalo se večeras uzeti 3 boda i materijalizirati sinošnji Milanov kiks. Sljedeća 2 kola su lakša i tu se mora uzeti 6 bodova, plus zaostala utakmica protiv Bolognie. To su utakmice gdje se nema prav na kiks.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ulazi se u dio sezone gdje će svaki meč biti ko finale. Sve tri ekipe s vrha će imati još kikseva. To je neupitno. Ali lahkih bodova više nema.Imp je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:09Pa dobro. Ovo je prvi pravi kiks od ta 3 kola. Mada se i večeras znalo da će biti **** jer je se ekipa i psihički i fizički potrošila u LP. Al svejedno, trebalo se večeras uzeti 3 boda i materijalizirati sinošnji Milanov kiks. Sljedeća 2 kola su lakša i tu se mora uzeti 6 bodova, plus zaostala utakmica protiv Bolognie. To su utakmice gdje se nema prav na kiks.
Zašto imam osjećaj da si latentni InterNista?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al jes ovaj Lautaro prevara od igraca,dobro nije da uvijek to nisam govorio al su me uvjeravali u suprotno,vidimo sad u kom smjeru ide to. Kakav je lik padavicar Boze sacuvaj
Pa ni u Italiji se ovo x puta nije sudilo. Ja sam bio uvjeren da će priznati gol, i onda produžiti utakmicu 30 sekundi i svirati kraj. Vuk sit a ovce na broju. Ishod ostaje isti, a ne riskira da ga se provlači po medijima radi poništenog gola, sad će ovako sigurno biti kontraverzi oko toga jel opravdano poništio, iako realno, nebi se ništa promjenilo i da nije poništio gol.
Sad se vidi koliki je lukaku gubitak...covjek je sam pobjedio bar 10 utakmica prosle godine
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Tip bi prekuca ligu vjerojatno ove sezone, ali tko ga **** sam je bira put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma dobro nego kazem za raju koja je govorila nek je otiso sta ce nam
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ja i sad kazem neka je. Jer zrtvovali su Hakimija za njega, planirali iducu sezonu s njim, a onda iduci dan odluci i on ic pa ostanes bez dvojice najboljih. Po cijenu titule, neka ga sto dalje od Intera.
A sad sto se nije dovela prava zamjena to je drugi par rukava. Kako god, u ovakvoj konkurenciji ce nakon svega bit sramota ne osvojit titulu, ali Simone je na dobrom putu.
Caicedo i Correa 30 il 40M, koliko ga trebaju platit?

Ima li livepuldžija ovde? Lautaro izgleda ne bi mogo za Bolton igrat, a ne u prvih 11 Liverpoola..al eto kad sve ide ko podmazano, prevari coeka
tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:28
Ima li livepuldžija ovde? Lautaro izgleda ne bi mogo za Bolton igrat, a ne u prvih 11 Liverpoola..al eto kad sve ide ko podmazano, prevari coeka

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jel vi smatrate da je to do sve igraca. Prosle sezone su Lautaro, De Vrij i Barella bili yebene masine a sada svaku tekmu se ne vide ili prave greske ili izgledaju preblijedo?tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 feb 2022, 20:28Ja i sad kazem neka je. Jer zrtvovali su Hakimija za njega, planirali iducu sezonu s njim, a onda iduci dan odluci i on ic pa ostanes bez dvojice najboljih. Po cijenu titule, neka ga sto dalje od Intera.
A sad sto se nije dovela prava zamjena to je drugi par rukava. Kako god, u ovakvoj konkurenciji ce nakon svega bit sramota ne osvojit titulu, ali Simone je na dobrom putu.
Caicedo i Correa 30 il 40M, koliko ga trebaju platit?aje Caicedo dzabalesku svejedno..al korea, na faci mu vidis da ce svake sezone bit bar 25 utakmica ozlijeđen. Samo nek se miljenici dovode
Mozda je samo prosao efekt koji nas je drzao pola sezone pa sada popusta? Trener je najbitniji uposlenik kluba, nazalost tu smo pogrijesili. Miljenike sto prije sa istim njihovim trenerom otjerati jer su to luzercine koji nista u karijeri nisu napravili, za razliku igraca koji su tu.
muriqi u "la ligi": tri tekme, dva gola i jedna asistencija
izgleda da tamo moze igrati, u "serie a" ipak ne moze
izgleda da tamo moze igrati, u "serie a" ipak ne moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.