redbull93 je napisao/la:Zbunjen sam, je li ovaj sad navijac slobode ili tuzla city?

Moderator/ica: GracanicaAA
redbull93 je napisao/la:Zbunjen sam, je li ovaj sad navijac slobode ili tuzla city?
Iz Metza?Tracy3McGrady je napisao/la:Jedan mali iz francuske je na probi, momak je odličan igrač, nadam se da će se nametnuti. Ovdje hara gdje god dođe, mlad je još. Krasi ga brzina, dribling i dobar šut. Igrao sam protiv njega na turnirima, dok je imao 14-15 godina, već tad je bio dominantan. Ima mlađeg brata takođe, veliki je talenat.
Nije iz Metza, iz Annecya. Tamo gdje je Sušić trenirao onaj EVIAN THONON GAILLARD (u njihovom internatu mu je mlađi brat), ali ovdje je igrao za jedan lokalni klub. Ujedno mu je amidžić onaj iz Genka nas napadač zaboravih mu ime.Skojevska je napisao/la:Iz Metza?Tracy3McGrady je napisao/la:Jedan mali iz francuske je na probi, momak je odličan igrač, nadam se da će se nametnuti. Ovdje hara gdje god dođe, mlad je još. Krasi ga brzina, dribling i dobar šut. Igrao sam protiv njega na turnirima, dok je imao 14-15 godina, već tad je bio dominantan. Ima mlađeg brata takođe, veliki je talenat.
U čemu je tvoj problem?dvokorak je napisao/la:Ogroman posao skauting sluzbe podrinjskog isprtka!
Pacijent pravi....administracije ovdje svakako nema pa pacijen svoje frustracije ovdje lijeci....štaš jbg....treba pomoci ako mu je lakse....trebao ga probat upariti sa č e t n i č k o m damom Lepom nek mu peva od topole do topole....mozda ta terapija da neki rezultatTracy3McGrady je napisao/la:U čemu je tvoj problem?dvokorak je napisao/la:Ogroman posao skauting sluzbe podrinjskog isprtka!
Hvala . Mislim da će sigurno ostati u Tuzli .Momak je odlično građen ,visok i ima dug korak,voljni momenat odličan ,dosta trči ,vidi se da je prošao kroz dobru školu.On je igrač koji u svakom momentu igra za ekipu a ne da se lično pokaže.Pošto je desno krilo(to je igrao jučer) a čini i se da je još dijete do U-21 nadam se da će biti starter protiv Sarajeva.Tracy3McGrady je napisao/la:Dakle Burić se nameće, rekoh da nije loš igrač. I jedna ispravka, nije švicarac već "francuz".
Baš tako ."Tiha voda i bregove valja".Tracy3McGrady je napisao/la:Hvala ti na ovim detaljnim izvještajima, nadam se da ćemo (slobodno mogu reći ćemo, jer kad god sam dole idem na tekme Tuzla City, a uostalom Azmir ulaze u moj bivši klub sa čime mi je postao još draži) sačuvati opstanak pa slijedeće sezone ići korak dalje.
JESAM OSAM TRENINGA NA TUŠNJU.ASD je napisao/la:Sloboda72?
Jesi pratio ove pripreme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.